TV Video

Trending:


Serviste korku dolu anlar: Elinde bıçakla kapı ve camı yumrukladı

Antalya'da bir kişi, tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsüne saldırdı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalışırken serviste yaşanan korku dolu anlar kameralara yansıdı.


Silivri'de kamyonetten kopan lastik kilometrelerce ilerledi

livri'de TEM Otoyolu'nda bir kamyonetten kopan lastik, kilometrelerce yolculuk yaptı. Herhangi bir kazaya neden olmayan lastiğin tehlikeli yolculuğu, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Akıl almaz kaza kamerada

Mersin'de hafif ticari aracın minibüsü sollaması sırasında sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarında yürüyen genç kıza çarpıp köprüden aşağı düşürmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Akıl almaz kaza güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenirken, sürücünün alkollü olduğu ileri sürüldü.


Beşiktaş, teknik ekibine 2 yeni isim kattı

Siyah-beyazlı kulüp spor bilimi uzmanı ve performans antrenörü isimlerin ekip


Bayburt’ta gelin arabası ile traktör çarpıştı: 7 yaralı

Bayburt’ta gelin arabası ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında gelin ve damadında bulunduğu 7 kişi yaralandı.


Pramac Ducati'den ayrılarak Yamaha'nın uydu takımı olacak!

Pramac, Yamaha ile ortaklık kurmak için 2024 sonunda 20 yıllık Ducati birlikteliğini sona erdirecek. Bu yeni oluşum, Toprak Razgatlıoğlu'nun yeni takımı olabilir.


Ters yönde ilerleyen sürücünün faciaya davetiye çıkarttığı anlar kameraya yansıdı

Gümüşhane-Trabzon karayolunda ters yönde hareket eden otomobilin faciaya davetiye çıkarttığı anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı.


Isparta’da otomobil ve hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Isparta’nın yalvaç ilçesinde otomobil ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.


Tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü şoför kabininde sıkıştı

Bursa'da seyir halindeyken kereste yüklü tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü şoför koltuğunda sıkıştı. Sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Kaza, saat 04.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Bursa Şehir Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi.


Leclerc, Ferrari'nin sorunlarını ne zaman çözeceğinden emin değil

Charles Leclerc, Ferrari'nin yüksek hızlı virajlardaki performans sorunun hemen çözülmeyeceğini düşünüyor. Ancak Leclerc, Avusturya'da en önde rekabet etmeyi hedefliyor.


Antalya'da trafikte yaşanan tartışma korku dolu anlara sebep oldu

Antalya'da bir kişi, trafikte tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsündekilere korku dolu anlar yaşattı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalıştı, kapıyı ve camı yumrukladı. O anlar ise minibüsteki kadın yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.


Muş’ta etkili olan sıcaklar asfaltı eritti

Muş'ta yaz mevsiminin kavurucu sıcakları nedeniyle eriyen asfalt yollarda il özel idaresi ekipleri kumlama çalışması başlattı.


Menteşe’de araç yangını

Muğla’nın Menteşe ilçesinde park halindeki araçta çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen büyük hasar gördü.


Adana’da seyir halindeki yolcu otobüsü alev topuna döndü

Adana'da seyir halindeki bir yolcu otobüsü alev topuna döndü.


Genesis, GranTurismo oyunu için yeni bir konsept tasarladı

Süper otomobilin tam ölçekli bir modeli, gerçek Dünya'da da bulunuyor.


Gazipaşa’da motosiklet sürücüsünün hayatını kask kurtardı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü kazayı kaskı sayesinden yaralı olarak atlattı.


Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı

Tunceli'de ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek MotoFest etkinlikleri başladı.


DFSK, yeni SUV modeli E5'i Türkiye'de satışa sundu!

Türkiye atağı devam ediyor.


Yüksekovalı sporcular Türkiye şampiyonu oldular: Birincilik kupası ile ilçeye 17 madalya kazandırdılar

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'nda Yüksekovalı sporcular, 17 madalya kazanarak birincilik kupasını elde etti. Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Yılmaz, sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek başarıların devam edeceğini belirtti.


Bu kadarı da pes! Faciaya davetiye çıkarttığı anlar kamerada "Kıl payı kurtuldum"

Ters yönde giden aracın faciaya davetiye çıkardığı anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/bu-kadari-da-pes-faciaya-davetiye-cikarttigi-anlar-kamerada-kil-payi-kurtuldum-356391


Bayburtlu Akkuş, Avrupa şampiyonu oldu

Sırbistan’da 24-30 Haziran tarihlerinde düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası’nda, kadınlar 65 kiloda Türkiye'yi temsil eden Bayburtlu güreş sporcusu Beyzanur Akkuş, finalde Rus rakibi Daria Frolova’yı 6-2 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Antrenörü Mustafa Çiftci gözetiminde Avrupa Şampiyonası'na sıkı bir antrenman programıyla hazırlanan Akkuş, Türkiye şampiyonluğunun ardından hayali olan Avrupa şampiyonluğuna azmiyle ulaştı.


Ferrari'nin elektrikli test aracı, sahte egzozları ile casuslara yakalandı

Geleceğe kısa bir ön bakış.


Seyir halindeyken alev alan araç yandı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde seyir halindeki otomobil, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.


Motosiklet tırın altına girdi: 1 ölü 1 yaralı

Düzce'de motosikletli tırın altına girdi. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan Fidan Bilge hayatını kaybetti.


Milas’ta kontrolünü kaybeden otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobildeki sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin ortak operasyonuyla kurtarıldı.


Sivas’ta otomobil sayısı 100 bini geçti

Sivas’ta nisan ayında 191 bin 261 olarak açıklanan motorlu kara taşıtı sayısı mayısta 192 bin 731’e yükseldi. Kentte trafiğe kayıtlı taşıtların 100 bin 242’sini otomobil oluşturdu.


Otomobil kavşakta tıra çarptı

Yalova-Bursa karayolunda kavşaktan karşıya geçen tıra otomobil çarptı. Kazada otomobildeki 4 kişi yaralandı.


Tunceli-Ovacık kara yolu yarın ulaşıma kapatılacak

Tunceli Valiliği kentte ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek MotoFest etkinlikleri kapsamında Tunceli-Ovacık kara yolu yarın ulaşıma kapanacağını duyurdu.


McLaren, hâlâ yüksek hızlı virajlar için "yapılacak işler" olduğunu düşünüyor

McLaren, 2024 Formula 1 arabasında yapacakları bir sonraki geliştirmede nereye odaklanacaklarını açıkladı.


Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Karabük'te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Togg En Değerli Marka listesinde 20'nci sırada

Togg, Brand Finance'ın "Türkiye 125-Türkiye'nin En Değerli Markaları" listesinde 20'nci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 listesinde ise 42'nci sırada yer aldı.


Sıfır ve ikinci el arabada sürpriz gelişme! Fiyat düşecek yeni indirimler geliyor

Sıfır ve ikinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ayrıntılar ortaya çıktı. Araba almak isteyenin fırsat ayağına geldi. Araç satışında fahiş artışı engelleyen ve fiyatları düşüren düzenlemede önemli bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda devreye alınan 6+6 düzenlemesinde süre uzatımına gidildi. Öte yandan bazı sıfır araçların satışını yasaklayan GSR düzenlemesi de 31 Ağustos’a ertelenmişti. İki önemli değişiklik...


Yenileri yerini dolduramıyor, yaklaşık yarım asırdır hizmetine devam ediyor

Sivas'ın Zara ilçesinde bir zamanlar makam aracı olarak kullanılan 40 yıllık araç, belediye hizmet aracı olarak görevine devam ediyor.


Sarıyer’de motosiklet üzerinde 2 çocukla tehlikeli yolculuk kamerada

Sarıyer’de bir motosikletlinin arkasına ve önüne oturttuğu iki çocukla yaptığı tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. Yolculuk sırasında adamın kafasında kask olduğu, çocuklar için ise hiçbir güvenlik önlemi alınmadığı görüldü.


Otomobil gasbedip polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı

Olay, saat 03.00 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi Biberlik Caddesi ve Eren Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, Sancaktepe’deki evinde anne ve babasıyla kavga eden 22 yaşındaki E.T, silah alıp 2 arkadaşıyla birlikte Sultanbeyli’ye geldi. 2 şüpheli etrafı kolaçan ederken E.T, park halindeki otomobildeki sürücüye silah kabzasıyla vurarak aracı gasbetti. Araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Şüpheliler gasbedilen araca binerek...


Mersin’de ’change oto’ dolandırıcıları yakalandı

Mersin'de çalıntı, gümrük kaçağı ve hacizli araçları, depremlerde ağır hasar alan araçların şase ve motor numarasını uygulayarak sattığı tespit edilen 12 şüpheli yakalandı.


Otomobil alacaklar dikkat: Süre uzatıldı, bayilerin kampanyaları ne olacak?

Otomobil alacaklar dikkat: Süre uzatıldı, bayilerin kampanyaları ne olacak?


ASELSAN NATO'DA göz doldurdu!

ASELSAN, Polonya'da düzenlenen ''CWIX" 2024 tatbikatına 3 özgün sistemi ile katıldı. 27 NATO üyesi ve 2 ortak ülkenin katıldığı tatbikatta ASELSAN sistemleri tam not aldı. Tatbikatta tüm katılımcı ülkeler 26 binden fazla test gerçekleştirdi.


Bahçe duvarı çöktü! 3 otomobilde hasar oluştu

Olay, saat 23.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Gevhernesibe Mahallesi Salih Avgun Paşa Caddesi'ndeki bir apartmanın otoparkında meydana geldi. Otoparkın bahçe duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Duvarın çökmesi sonucu, park halindeki 3 otomobil beton yığınlarının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Duvarın çökmesi sonucu herhangi bir yaralanma yaşanmazken, duvarın üzerine devrildiği park halindeki...


Porsche Turbo: Yarım yüzyıllık bir inovasyon ve performans simgesi

1974'te Porsche, ilk 911 Turbo modeliyle saf motor sporları teknolojisini performans ve lüksün eşsiz bir kombinasyonu olarak yollara taşıdı; bu durum otomotiv tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birini oluşturdu


Slovakya’da otobüsle yolcu treni çarpıştı

Slovakya’nın Nove Zamky bölgesi yakınlarında otobüsle yolcu treninin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.


Bayramın akaryakıt bilançosu: En çok benzin ve motorin satışı yapılan iller

Türkiye'de Kurban Bayramı'nı da içine alan tatil sürecinde toplam 659 milyon 257 bin 964 litrelik benzin ve motorin satışı yapıldı. 8 günlük tatil sürecinde 473 milyon 307 bin 998 litre motorin, 185 milyon 949 bin 966 litre de benzin tüketildi.


Bandırma’da trafik magandası yakalandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, aşırı alkollü trafik magandası polisten kaçarken yakalandı.


TEXACO AMS, Avrupa Binek Otomobiller Dayanıklılık Serisi'nde şampiyonluğa ulaştı

Avrupa Binek Otomobiller Dayanıklılık Serisi'nde yarışan Türk ekibi TEXACO AMS, takımlar klasmanında şampiyonluğu elde etti.


İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar geriledi

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, mayısta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7 düşüşle 160 bin 811 adet oldu.


Akıllı lastik Türkiye'den yola çıkıyor

Türkiye'nin Ar-Ge ve üretim gücünden ‘akıllı lastik' markası doğdu. Prometeon'un Kocaeli'deki Ar-Ge merkezinde geliştirilen lastiğin dünya lansmanı Türkiye'de yapılacak. Yeni ürünün marka ismi de ilk kez Prometeon olacak.


Elektrikli BMW'ler, şanzıman hissini simüle edecek

M departmanı, çalışmalara son hız devam ediyor.


Toyota, Subaru'nun bir türlü yapamadığı BRZ STI'ı gerçek kılacak

Turboşarjlı ve dört tekerden çekişli!


13.3 trilyon liralık satış yapıldı

Türkiye'de 2023'te 1 milyon 203 bin 933 otomobil, 9 milyon 986 bin 534 ev tipi buzdolabı ve dondurucu üretildi. Girişimlerin ürettikleri ürünlerden yaptıkları satış, toplamda 13 trilyon 325 milyar 110 milyon lirayı buldu.


Otomobillerin aynalarına dadanan motosikletli hırsız kamerada

Kadıköy, Ataşehir ve Maltepe’de park halinde bulunan araçların ayna ve konsollarını çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan motosikletli hırsız tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.