Trending:


Siirt’te şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Siirt'in Eruh ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.


Avcılar'da otomobil yayaların arasına daldı: Yaralılar var

Avcılar D-100 Karayolu Ankara istikametine seyir halinde olan otomobilin çarptığı aydınlatma direği yayaların üzerine devrildi. Ardından otomobil de yayaların arasına daldı. Yaralılar var. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Uzmanı anlattı: Otomobil fiyatlarına zam mı gelecek?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın otomotiv sektörüne yönelik, GSR uygulama tarihi 7 Temmuz 2024'ten, 31 Ağustos 2024 tarihine ertelendi. Peki otomobil fiyatlarına zam gelecek mi?


Yeni Audi A3'ler artık daha sportif

Dördüncü nesliyle 2020 yılından bu yana pazarda yer alan Audi A3, beş kapılı Sportback ve dört kapılı Sedan gövde tipiyle kapsamlı bir güncellemeye tabi tutuldu. Fiyatlar 2 milyon TL seviyesinden başlıyor.


F2 Avusturya: Bortoleto ilk F2 zaferini stratejiyle kazandı!

2024 Formula 2 Şampiyonası'nın Avusturya'da gerçekleştirilen ana yarışını Gabriel Bortoleto kazandı. Bu Bortoleto'nun ilk F2 zaferi oldu.


Rüzgardan elektrik üretiminde rekor

Rüzgardan elektrik üretiminde rekor Türkiye Elektrik İletim AŞ verilerine göre, Türkiyede dün günlük bazda 1 milyon 16 bin 62 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim 1 milyon 25 bin 573 megavatsaat oldu. Dün en yüksek elektrik tüketimi 47 bin 573 megavatsaatle saat 15.00te, en düşük tüketim ise 35 bin 233 megavatsaatle saat 06.00da gerçekleşti. Günl...


Prometeon, kendi lastik markasyla Türkiye'de yollara çıkacak

Kocaeli’de kurulan fabrikanın da sahibi olan Prometeon Türkiye, Prometeon markasını taşıyan Serie 02 lastikleri ile yollara çıkmaya hazırlanıyor.


MotoGP Hollanda Sprint: Bagnaia kazandı, Martin ikinci, Vinales podyumda!

2024 MotoGP Şampiyonası'nın Hollanda'da gerçekleştirilen sprint yarışında zafer Francesco Bagnaia'nın oldu.


Bu otomobilin ikincisi üretilmedi, dünyada tek

Sivas'ta bağlama ve mobilya ustaları tarafından yapılan ahşap arabanın ikincisi üretilmedi. Dünyada tek olan bu araba satılabilirse geliriyle okul yaptırılacak.


DFSK Hibrit SUV Modeli E5’i Türkiye’de satışa çıkardı

DFSK, şimdi ise şarj edilebilir hibrit SUV modeli E5’i Türk kullanıcılarıyla buluşturdu. 7 kişilik oturma kapasitesi, şık tasarımı ve 1150 km’ye varan sürüş menziliyle D-SUV modeli DFSK E5, lansmana özel 1.890.000 TL’den başlıyor.


Yusufeli Barajı sonrası yapılan T14 Tüneli'nde çatlaklar yerine çökmelere bıraktı

Artvin-Yusufeli karayolu üzerinde bulunan T14 Tüneli'nde meydana gelen çatlaklar ve açılmalar sonucunda çökmeler yaşandı. Tünel ulaşıma kapatıldı ve alternatif yol trafiğe açıldı. Şans eseri çökme anında tünelde araç bulunmaması büyük bir faciayı önledi.


Verstappen: "Babam ile Horner arasında yaşananlardan kaçınılabilirdi"

Max Verstappen, babası Jos ve Red Bull takım patronu Christian Horner arasındaki son tartışmanın ardından "Bu senaryodan kaçınılabilirdi " dedi.


İki otobüsün kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada! Olan arkadan gelen uzman çavuşa oldu

Mersin istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen otobüs, yine işçilerin bulunduğu başka bir otobüs ile uzman çavuşların olduğu otomobile çarparak devrildi. 1'i uzman çavuş 2 kişinin yaşamını yitirdiği kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.


Sainz, Ferrari'nin son güncellemelerinin yüksek hızda zıplamayı tetiklediğinden şüpheleniyor

Sainz, yüksek hızda bazı sonuçlar doğurduğuna şüphelendiği İspanya GP güncellemelerine dikkat çekti


Gümüşhane’de 2. Doğa ve Off Road Festivali, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu

Gümüşhane Off Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali’nde yarışlar 30 ilden 110 aracın katılımıyla Gümüşhane’de başladı.


Verstappen'in pole pozisyonu farkı, rakipleri için "gerçek bir uyarı"

Formula 1'de ön sıralardaki daralan farklar arasında, Verstappen'in Avusturya'daki kısa turda elde ettiği büyük pole pozisyonu farkı rakipleri şaşkına çevirdi.


Takla atan otomobildeki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobildeki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.


Kontrolden Çıkan Otomobil Sitenin Duvarını Aşıp Başka Bir Araç Üzerine Düştü

Bursa'da sürücünün kontrolünü kaybeden otomobil, bir sitenin duvarını aşarak başka bir aracın üzerine düştü. Kazada sürücü hafif yaralandı ve polis tahkikat başlattı.


Emniyetten Develi’de huzur uygulaması

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Develi ilçesinde yapılan denetimlerde 228 şahıs ve 205 araç kontrol edildi.


Bandırma'da meydana gelen motosiklet kazası

Balıkesir'in Bandırma ilçesi, Kâşif Acar Caddesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


İstanbul Fatih'te kamyondan mal indiren işçilerle otomobil sürücü arasındaki kavga kamerada

Fatih'te sokağı kapatarak kamyondan ürün indiren işçiler ile otomobil sürücüsü arasında kavga çıktı. Sürücünün bıçakla saldırısına işçiler sopayla karşılık verdi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı


Takla atan araç akaryakıt istasyonuna daldı, faciadan dönüldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ana yol üzerinde kontrolden çıkan otomobil, takla atarak akaryakıt istasyonuna daldı. Ters şekilde metrelerce sürüklenen otomobilin sürücüsü yaralanırken, aracın akaryakıt pompalarının yanında durması ile faciadan dönüldü.


Volvo: EX90'ın bazı özellikleri, ilk teslimatlara yetişmeyebilir

Kablosuz telefon bağlantısı gibi bazı yazılım özellikleri sonradan eklenecek.


Yüksekova-Van Karayolu’nda yürekleri ağza getiren kaza: 3 kişi ölümden döndü

Yüksekova-Van Karayolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç, yoldan çıkarak 4 metrelik duvarın üstüne savruldu. Yaşanan kazada araç kullanılamaz hale gelirken 3 kişi ise ölümden döndü.


İstanbul'da otomobil gece kulübüne daldı

İstanbul Bakırköy'de bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek gece kulübüne daldı. Kazada sürücü yaralandı ve gece kulübünde hasar meydana geldi.


Beykoz-Riva Otoyolunda İki Araç Kaza Yaptı: 3 Yaralı

Beykoz-Riva Otoyolu'nda seyir halindeki iki araç kaza yaptı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza, dün Beykoz - Riva Karayolu'nda akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, seyir halindeki iki hafif ticari araç bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri yan yatarak durabildi. Çevredeki diğer sürücüler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan şahısları hastaneye kaldırırken, polis ekipleri trafiği kontrollü şekilde ilerletti. Kazayla ilgili çalışma başlatıldı.


Trafikteki motosikletlerin yüzde 65’i sigortasız

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafiğe kayıtlı motosikletlerin yüzde 65’inin zorunlu trafik sigortası bulunmadığını belirtti.


Marko, Red Bull'daki iç çekişmelerin sona ermesi gerektiğini düşünüyor

Helmut Marko, Christian Horner ve Jos Verstappen arasındaki anlaşmazlığın gereksiz bir dikkat dağınıklığına sebep olduğunu düşünüyor.


Kartal D-100 Karayolu'nda taksi bariyere saplandı

Kartal D-100 Karayolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir taksi, bariyere saplandı. Kazada taksinin ön camından girip arka camdan çıkan bariyerin neden olduğu hasar dikkat çekti. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, hafif yaralanan taksiciyi hastaneye kaldırdı. Kaza anını anlatan bir görgü tanığı, büyük bir gürültü duyduğunu ve ilk başta bir bomba patladığını düşündüğünü ifade etti. Taksicinin şans eseri hafif yaralı olarak kurtulduğunu belirtti.


Kontrolden çıkan sepetli motosiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum'un İskilip ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.


Bursa’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Bursa'nın Kestel ilçesinde seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu.


Piastri: "Lando ve Max'i aynı anda geçmek istedim!"

Avusturya GP Sprint Yarışına üçüncü başlayıp yarışı ikinci sırada tamamlayan Oscar Piastri 23 turluk sprint yarışının ardından açıklamalarda bulundu.


Takla atan hafif ticari araç 30 metre sürüklendi: 3’ü çocuk 5 yaralı

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkarak takla atan hafif ticari araç, yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.


Toyota Supra, 2 litrelik motor seçeneğine veda ediyor

Sadece altı silindirli motorla sunulacak.


İklim değişikliğine dikkat çekmek için motosikletle kuzey kutup dairesine yola çıktı

Adanalı Okan Uysal, iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla motosikletiyle kuzey kutup dairesine gitmek için yola çıktı. Uysal, yaklaşık 20 gün sonra Rusya'nın Novy Urengoy şehrine ulaşacak.


Bursa'da motosiklet, otomobile çarptı, 2 kişi yaralandı

Bursa'da motosiklet, otomobile çarptı, 2 kişi yaralandı Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ (BURSA), (DHA)- BURSA'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada, ana yoldan bir işletmeye giriş yapmak isteyen Selim P. (51), idaresindeki otomobile, emniyet şeridinde seyir halinde olan İrfan D. (27), motosikletiyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü İr...


Kontrolden çıkan cip polis otosu ile iki araca çarptı: 2’si polis 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan bir cipin devriye atan polis aracı ile park halindeki iki araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si polis 3 kişi yaralandı.


2 Milyon 786 Bin 451 Araç Denetlendi, 433 Bin 207 İşlem Yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 aracın denetlendiğini ve 433 bin 207 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı. Denetimlerde hız ihlali, periyodik muayene eksikliği, emniyet kemeri kullanmama, sürücü belgesiz araç kullanma ve zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmama gibi durumlar tespit edildi. Bakan Yerlikaya, trafik kurallarına uyulması ve aşırı hız yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.


200 metreden dereye uçtu!

200 metreden dereye uçtu! Siirtin Eruh ilçesinde 200 metrelik uçurumdan dereye düşen otomobilin sürücüsü Ali Özkan (64), yaşamını yitirdi. DHAnın haberine göre kaza, sabah saatlerinde Eruh ilçesine bağlı Yanılmaz köyü yakınlarında meydana geldi. Ali Özkanın kontrolünü yitirdiği plakası öğrenilemeyen otomobil, 200 metre yüksekliğindeki uçurumdan der...


Araç sahipleri dikkat: 31 Ağustos'tan itibaren zorunlu olacak

Genel Güvenlik Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihi ertelendi. Bayiler stokları eritmeye çalışıyor. Piyasada fiyat artışı beklenmiyor.


Bakan Yerlikaya açıkladı! Çakarlı araç kullanan 189 sürücüye ceza

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 aracın denetlendiğini ve çakar kullanan 189 sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.


Sokakta temizlik yaparken otomobil çarptı

Zonguldak Belediyesi temizlik personeline, sokağı temizlediği sırada otomobil çarptı. Yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


FIA, Tsunoda'nın F1'deki potansiyel kural ihlalini değerlendiriyor

Autosport'un haberine göre FIA, RB pilotu Yuki Tsunoda'nın Avusturya Grand Prix'si sıralama turları sırasında hakaret içeren bir ifadede bulunarak Formula 1 kurallarını ihlal edip etmediğini değerlendiriyor.


Mardin'de kahreden son! Karnındaki bebeğiyle öldü

Kaza, dün öğle saatlerinde Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlardaki Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile Özlem Nerse Karakaş yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk...


Norris: "Verstappen ile mücadelemde kapıyı amatör gibi açık bıraktım"

Lando Norris, ikinci sıradan başladığı sprint yarışında Max Verstappen ile liderlik mücadelesinde kapıyı 'bir amatör gibi' açık bıraktığını söylüyor.


Russell: "Mercedes, Ferrari'den önde"

Avusturya GP'de Sprint yarışını başladığı noktada dördüncü olarak tamamladıktan sonra George Russell, Sky Sports F1'e konuştu


Moto2 Assen 3. antrenman: Chantra zirvede, Gonzalez ikinci, Canet üçüncü

Moto2'nin Hollanda'da gerçekleştirdiği son antrenman seansının lideri, 1:35.341'lik dereceyle Somkiat Chantra oldu.


Selçuk'ta yol kenarında çıkan yangın araç sürücülerinin müdahalesiyle söndürüldü

İzmir'in Selçuk ilçesinde yol kenarında çıkan yangın, araç sürücülerinin yangın söndürme tüpleri ve içme sularıyla müdahalesiyle ve belediye ait su tankerlerinin yardımıyla ormana sıçramadan söndürüldü. Dün akşam başlayan yangın nedeniyle korkulu anlar yaşayan bölge halkı, hemen müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.


Trafik kazasında karnındaki bebeğini kaybetmişti... Bir acı haber daha

Mardin'de kırmızı ışıkta hızla geçen TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada, karnındaki 8 aylık bebeği kaybeden Özlem Nerse Karakaş da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.


Bayrampaşa’da çukura düşen forklift vinç yardımıyla kurtarıldı

Bayrampaşa’da bir sanayi sitesinde yol bilinmeyen bir sebeple çöktü. Çöken yolun çukuruna düşen forklift'in vinç yardımıyla çıkarıldığı o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.