Trending:


Seyir halindeyken alev alan araç yandı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde seyir halindeki otomobil, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.


Beylikdüzü’nde abartı egzoz kullanan sürücü kamerada

Beylikdüzü'nde abartı egzoz kullanarak gürültü yapan aracın sürücüsü yakalandı. Sürücüye 6 bin 439 lira ceza kesildi.


Bayburt’ta gelin arabası ile traktör çarpıştı: 7 yaralı

Bayburt’ta gelin arabası ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında gelin ve damadında bulunduğu 7 kişi yaralandı.


Genesis, GranTurismo oyunu için yeni bir konsept tasarladı

Süper otomobilin tam ölçekli bir modeli, gerçek Dünya'da da bulunuyor.


TEXACO AMS, Avrupa Binek Otomobiller Dayanıklılık Serisi'nde şampiyonluğa ulaştı

Avrupa Binek Otomobiller Dayanıklılık Serisi'nde yarışan Türk ekibi TEXACO AMS, takımlar klasmanında şampiyonluğu elde etti.


Çukurca'da park halindeki otomobil alev aldı

Çukurca'da park halindeki otomobil alev aldı Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'nin Çukurca ilçesinde park halindeyken alev alan otomobil, yangında kullanılamaz hale geldi. Fotosafari festivali için ilçeye gelen Yaşar Aşkan'a ait 34 FH 0938 plakalı araç, öğle saatlerinde park halindeyken bilinmeyen nedenle motor kısmından alev aldı. Çevredekileri...


Bayramda akaryakıt kullanımda artış

Türkiye'de Kurban Bayramı'nı da içine alan tatil sürecinde toplam 659 milyon 257 bin 964 litrelik benzin ve motorin satışı yapıldı.


Tıra çarpan otomobil hurdaya döndü, sürücü yaralandı

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, TEM Otoyolu Edirne istikametinde tıra çarpan otomobil hurdaya döndü, kazada 1 kişi yaralandı.


13.3 trilyon liralık satış yapıldı

Türkiye'de 2023'te 1 milyon 203 bin 933 otomobil, 9 milyon 986 bin 534 ev tipi buzdolabı ve dondurucu üretildi. Girişimlerin ürettikleri ürünlerden yaptıkları satış, toplamda 13 trilyon 325 milyar 110 milyon lirayı buldu.


Serviste korku dolu anlar: Elinde bıçakla kapı ve camı yumrukladı

Antalya'da bir kişi, tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsüne saldırdı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalışırken serviste yaşanan korku dolu anlar kameralara yansıdı.


Bursa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Bursa'nın İznik ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.


Akıllı lastik Türkiye'den yola çıkıyor

Türkiye'nin Ar-Ge ve üretim gücünden ‘akıllı lastik' markası doğdu. Prometeon'un Kocaeli'deki Ar-Ge merkezinde geliştirilen lastiğin dünya lansmanı Türkiye'de yapılacak. Yeni ürünün marka ismi de ilk kez Prometeon olacak.


İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar geriledi

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, mayısta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7 düşüşle 160 bin 811 adet oldu.


Ferrari, ilk elektrikli otomobilini çıkarmaya hazırlanıyor

Ancak şirket yeni otomobili hakkında bilgileri sır gibi saklarken az da olsa bazı bilgiler gelmeye başladı.


Beşiktaş, teknik ekibine 2 yeni isim kattı

Siyah-beyazlı kulüp spor bilimi uzmanı ve performans antrenörü isimlerin ekip


Sıfır ve ikinci el arabada sürpriz gelişme! Fiyat düşecek yeni indirimler geliyor

Sıfır ve ikinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ayrıntılar ortaya çıktı. Araba almak isteyenin fırsat ayağına geldi. Araç satışında fahiş artışı engelleyen ve fiyatları düşüren düzenlemede önemli bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda devreye alınan 6+6 düzenlemesinde süre uzatımına gidildi. Öte yandan bazı sıfır araçların satışını yasaklayan GSR düzenlemesi de 31 Ağustos’a ertelenmişti. İki önemli değişiklik...


Bayramın akaryakıt bilançosu: En çok benzin ve motorin satışı yapılan iller

Türkiye'de Kurban Bayramı'nı da içine alan tatil sürecinde toplam 659 milyon 257 bin 964 litrelik benzin ve motorin satışı yapıldı. 8 günlük tatil sürecinde 473 milyon 307 bin 998 litre motorin, 185 milyon 949 bin 966 litre de benzin tüketildi.


Ferrari'nin elektrikli test aracı, sahte egzozları ile casuslara yakalandı

Geleceğe kısa bir ön bakış.


Bahçe duvarı çöktü! 3 otomobilde hasar oluştu

Olay, saat 23.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Gevhernesibe Mahallesi Salih Avgun Paşa Caddesi'ndeki bir apartmanın otoparkında meydana geldi. Otoparkın bahçe duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Duvarın çökmesi sonucu, park halindeki 3 otomobil beton yığınlarının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Duvarın çökmesi sonucu herhangi bir yaralanma yaşanmazken, duvarın üzerine devrildiği park halindeki...


Otomobil alacaklar dikkat: Süre uzatıldı, bayilerin kampanyaları ne olacak?

Otomobil alacaklar dikkat: Süre uzatıldı, bayilerin kampanyaları ne olacak?


BMW, 6 Serisi'ni hayata döndürmeyi planlıyor

8 Serisi'nin yerini alacak.


Otomobillerin aynalarına dadanan motosikletli hırsız kamerada

Kadıköy, Ataşehir ve Maltepe’de park halinde bulunan araçların ayna ve konsollarını çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan motosikletli hırsız tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Mersin'de change araç şebekesine operasyon

Mersin’de çalıştı ve hacizli araçların şase ve motor numaralarının ağır hasarlı araçlarınkiyle değiştirildiği bilgisi üzerine ekipler çalışma başlattı. Ekipler, çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı araçlara, ağır hasarlı aynı tip, model, renk ve marka araçların şase ve motor numarasının uyarlanarak trafiğe çıkarılıp 3’ncü kişileri satıldığı belirlendi. 6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular,...


Kahramanmaraş’ta otomobil iş yerine daldı

Kahramanmaraş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, konteyner iş yerine daldı.


Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Karabük'te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Ali Erbaş'ın tepkiler üzerine iade ettiği Audi A8, 150 metre ilerideki garaja çekilmiş

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracı olan ve tepkiler üzerine iade ettiği Audi A8'i Erbaş’ın kullandığı süre boyunca tutulduğu garajdan yalnızca 150 metre ilerideki bir depoya kaldırıldığı öne sürüldü. BirGün gazetesinin Diyanet kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eski makam aracı A6, Diyanet Vakfı i...


Motosiklet tırın altına girdi: 1 ölü 1 yaralı

Düzce'de motosikletli tırın altına girdi. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan Fidan Bilge hayatını kaybetti.


Yurt dışında kiraladığı otomobilde kaza yaptı! TESLA'ya dava açmaya hazırlanıyor!

Bayram tatili için gittiği yurt dışı tatilinde kiraladığı otomobilde kaza yapan İzmirli Avukat, araçtaki teknik sorun nedeniyle duramadıklarını ve kaza yaptıklarını söyleyerek TESLA firması hakkında suç duyurusunda bulunacak.


Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı

Tunceli'de ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek MotoFest etkinlikleri başladı.


Bu kadarı da pes! Faciaya davetiye çıkarttığı anlar kamerada "Kıl payı kurtuldum"

Ters yönde giden aracın faciaya davetiye çıkardığı anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/bu-kadari-da-pes-faciaya-davetiye-cikarttigi-anlar-kamerada-kil-payi-kurtuldum-356391


Antalya'da trafikte yaşanan tartışma korku dolu anlara sebep oldu

Antalya'da bir kişi, trafikte tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsündekilere korku dolu anlar yaşattı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalıştı, kapıyı ve camı yumrukladı. O anlar ise minibüsteki kadın yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.


Pramac Ducati'den ayrılarak Yamaha'nın uydu takımı olacak!

Pramac, Yamaha ile ortaklık kurmak için 2024 sonunda 20 yıllık Ducati birlikteliğini sona erdirecek. Bu yeni oluşum, Toprak Razgatlıoğlu'nun yeni takımı olabilir.


Alex Marquez, 2025 sezonunda Gresini Ducati'de kalmaya devam edecek

Marc Marquez'in kardeşi Alex Marquez, gelecek sezon Gresini MotoGP takımı için yarışmaya devam edecek ve Ducati'nin uydu takımıyla birlikte üçüncü sezonunu doldurmuş olacak.


Kocaeli’nden 85 ülkeye ihracat yapan Prometeon Avrupa lansmanını İstanbul’da yapacak: Lastiğe imzasını Türkiye’de atacak

Türkiye’deki fabrika ve Ar-Ge merkezine 185 milyon Euro yatırım yapan ticari lastik üreticisi Prometeon, 2024 itibarıyla yıllık kapasitesini 1.8 milyon adedin üzerine çıkararak bölgenin en büyüğü oldu. 75 ülkeyi yöneten Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS Bölge CEO’su Gökçe Şenocak, “İlk kez üzerinde kendi ismimizi kullacağımız Türkiye’de üretilen yüksek teknolojiye sahip Serie 02 lastiklerin Avrupa lansmanı yılın son çeyreğinde Türkiye’de...


Sarıyer’de motosiklet üzerinde 2 çocukla tehlikeli yolculuk kamerada

Sarıyer’de bir motosikletlinin arkasına ve önüne oturttuğu iki çocukla yaptığı tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. Yolculuk sırasında adamın kafasında kask olduğu, çocuklar için ise hiçbir güvenlik önlemi alınmadığı görüldü.


Yüksekovalı sporcular Türkiye şampiyonu oldular

Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'nda Yüksekovalı sporcular 17 madalya kazanırken, birincilik kupasını da elde ettiler.


Elektrikli BMW'ler, şanzıman hissini simüle edecek

M departmanı, çalışmalara son hız devam ediyor.


Togg en değerli markalar listesinde 20'nci sırada

Togg, Brand Finance'ın 'Türkiye 125-Türkiye'nin En Değerli Markaları' listesinde 20'nci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 listesinde ise 42'nci sırada yer aldı.


Bandırma’da trafik magandası yakalandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, aşırı alkollü trafik magandası polisten kaçarken yakalandı.


Ricciardo, RB koltuğunu korumak için hâlâ vakti olduğunu düşünüyor

Daniel Ricciardo, Helmut Marko'nun son yorumları sonrasında üzerindeki baskıya rağmen RB F1 koltuğunu kurtarmak için zamanı olduğunu düşünüyor.


Ters yönde ilerleyen sürücünün faciaya davetiye çıkarttığı anlar kameraya yansıdı

Gümüşhane-Trabzon karayolunda ters yönde hareket eden otomobilin faciaya davetiye çıkarttığı anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı.


Slovakya’da otobüsle yolcu treni çarpıştı

Slovakya’nın Nove Zamky bölgesi yakınlarında otobüsle yolcu treninin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.


DFSK, yeni SUV modeli E5'i Türkiye'de satışa sundu!

Türkiye atağı devam ediyor.


Sivas’ta otomobil sayısı 100 bini geçti

Sivas’ta nisan ayında 191 bin 261 olarak açıklanan motorlu kara taşıtı sayısı mayısta 192 bin 731’e yükseldi. Kentte trafiğe kayıtlı taşıtların 100 bin 242’sini otomobil oluşturdu.


Porsche Turbo: Yarım yüzyıllık bir inovasyon ve performans simgesi

1974'te Porsche, ilk 911 Turbo modeliyle saf motor sporları teknolojisini performans ve lüksün eşsiz bir kombinasyonu olarak yollara taşıdı; bu durum otomotiv tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birini oluşturdu


Akıl almaz kaza kamerada...Kontrolden çıkan aracın çarptığı genç kız metrelerce yükseklikten aşağı düştü

Mersin'de hafif ticari aracın minibüsü sollaması sırasında sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarında yürüyen genç kıza çarpıp köprüden aşağı düşürmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Akıl almaz kaza güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenirken, sürücünün alkollü olduğu ileri sürüldü.


Türkiye’de 2023 yılında 1 milyon 204 bin otomobil üretildi

Türkiye’de 2023 yılında 1 milyon 203 bin 933 adet otomobil, 9 milyon 986 bin 534 adet ev tipi buzdolabı ve dondurucu üretildi.


Milas’ta kontrolünü kaybeden otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan otomobildeki sürücü, itfaiye ve sağlık ekiplerinin ortak operasyonuyla kurtarıldı.


Van’da çarpışan araçlar üst üste çıktı: 1 yaralı

Van'ın Tuşba ilçesinde bilinmeyen bir nedenle çarpışan araçlar üst üste çıkarken 1 kişi yaralandı.


TEM Otoyolu'nda kamyonetten kopan lastiğin ilginç yolculuğu kamerada

Silivri'de TEM Otoyolu'nda bir kamyonetten kopan lastik, kilometrelerce yolculuk yaptı. Herhangi bir kazaya neden olmayan lastiğin tehlikeli yolculuğu, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. https://haberglobal.com.tr/gundem/tem-otoyolunda-kamyonetten-kopan-lastigin-ilginc-yolculugu-kamerada-356266