Otomobil

Trending:


BMW X4, model gamına veda ediyor

Üzülmüş gibi yapın.


İstanbullular dikkat! D-100 karayolu 2 şeride düşürülecek, 90 gün sürecek

İBB'den yapılan açıklamaya göre, metrobüs yolunda asfalt yerine uygulanan beton yolda üçüncü etap çalışmaları yapılacak. Daha önce Yenibosna-Cevizlibağ ile Beykent-İBB Sosyal Tesisleri arasındaki bölümler ile Cevizlibağ-Mecidiyeköy arasındaki metrobüs güzergahındaki 9 durağı kapsayan "Beyaz Yol" uygulaması tamamlanırken şimdi de Küçükçekmece ve Yenibosna metrobüs durakları ve arasındaki yollar yenilenecek. Yenibosna metrobüs üst geçidinde...


Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, karşı şeride geçip bahçeye devrildi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, karşı şeride geçerek yol kenarındaki bahçeye devrildi.


Yol bakımı Haliç'i kilitledi!

Haliç Köprüsü'nün orta şeridinde, 3-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklanan, asfaltlama çalışması nedeniyle Kadıköy istikametinde uzun araç konvoyları oluştu.


Film gibi soygun! Zırhlı aracın önünü kesip trafiği birbirine kattılar

İtalya'nın güneydoğusunda bulunan Brindisi ile Lecce kentleri arasındaki kara yolunda bir zırhlı para nakil aracının soyulduğu bildirildi.


Aston Martin kabullendi: "Güncellemeler beklenen etkiyi yaratmadı"

Aston Martin takım patronu Mike Krack, son güncellemelerin araç üzerinde beklenen etkiyi yaratmadığını söyledi.


AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu

AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Çinde üretilen elektrikli otomobillere sağlanan sübvansiyonlar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında alınan kararlar ve uygulamaya giren tedbirlere ilişkin açıklama yaptı. Çine yönelik sübvansiyon karşıtı soruşturmanın başlatılması üzerinden 9 ay geç...


Kaliforniya'da Mercedes sürücüsü, aracının amblemine dokunan otistik çocuğa tokat attı

Kaliforniya'da bir Mercedes sürücüsü, otistik bir çocuğa tokat attı. 10 yaşındaki Alfredo Morales, bir kavşakta duran bir Mercedes-Benz amblemine dokunduğunda, sürücü öfkelendi ve çocuğa saldırdı. Alfredo'nun kız kardeşi, sürücüye kardeşinin otistik olduğunu ve özel ihtiyaçları olduğunu söyleyerek araya girdi. Ancak bu, sürücünün çocuğa tokat atmasını engellemedi. Olay, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve Alfredo'nun ailesi adalet arıyor.


Kontrolden çıkıp şarampole uçtu, araçta bulunan 5 kişi yaralandı

Sivas’ta bariyerlere çarparak kontrolü kaybeden otomobil şarampole uçtu, araçta bulunan 5 kişi yaralandı.


Haziran ayında 2 bin 843 şahıs ve 578 araç sorgulanarak, 384 bin 930 TL cezai işlem uygulandı

Gelendost'ta emniyet ekiplerinde Haziran ayı içerisinde yapılan çalışmalarda 2 bin 843 şahıs ve 578 araç sorgulanarak, 7 araç trafikten men edildi. 384 bin 930 TL cezai işlem uygulandı.


Otomobil takla attı, bir polis memuru hayatını kaybetti

Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin takla attığı kazada ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 1'i polis, 2 kişinin de hastanede tedavisi sürüyor.


Çalıntı motosiklet bulunup sahibine teslim edildi

Eskişehir’de polis tarafından çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet, sahibine teslim edildi.


Park halindeki otomobilde bir kişi ölü bulundu

Mardin’de bir kişi park halindeki otomobilin içerisinde ölü bulundu.


Ford, 2022-2023 model Mustang modellerini geri çağırıyor

Ford'un yıl başından beri 32. geri çağırma işlemi oldu.


Maserati, Kore'ye damga vurmak için tek seferlik bir model üretti

GranTurismo Prisma, 15 renkle boyanıyor.


Çankırı’da 5 bin 304 araç sürücüsüne 10 milyon 601 bin TL ceza

Çankırı’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 5 bin 304 araç sürücüsüne toplam 10 milyon 601 bin 117 TL cezai işlem uygulandı.


AB, Çin araçlarına ek vergi uygulayacak

Avrupa Birliği'nin (AB) Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere 38,1'e varan oranlarda ilave gümrük vergisi kararı karşında büyük üreticiler fiyatları artırmaya hazırlanıyor.


Bursa’da taşan dere araçları önüne kattı

Bursa'da aniden bastıran yangın hayatı olumsuz etkilerken, Uludağ'ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi.


Şehrin kural tanımaz toplu taşıma araçları: Biri buna dur demeli

Sakarya'da faaliyet gösteren mavi renkte olan ‘M' plakalı şehir içi toplu taşıma araçlarının sürücüleri durak haricinde yolcu alma, kırmızı ışıkta geçme, minibüsün kapısı açık şekilde şehir içinde ilerleme gibi birçok kuralı hiçe sayıyor. En son seyir halindeyken aracının gösterge paneline telefon koyarak maç izleyen sürücünün hem kendi canını hem de yolcularının canını hiçe sayması tepki çekti.


Araç sahipleri dikkat: Yapılan bu hatanın bedeli en az 100 bin TL

Artan fiyatlar karşısında bir şekilde tasarruf etmek isteyen araç sahipleri ise en çok 'ekonomik mod' ve 'start-stop' özelliklerine başvuruyor. Peki bu tasarrufun yüklü bir maliyeti olabilir mi?


Mini John Cooper Works E prototipi, Goodwood'da görücüye çıkıyor

Ancak üretici güç ünitesinin ayrıntılarını vermiyor.


İstanbul Küçükçekmece'de ambulansa yol vermeyen sürücü saniye saniye kamerada

Küçükçekmece'de içerisinde hasta olan ve siren çalan ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsünün o anları, ambulansta bulunan hasta yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Otobüsün bagajından kaçak makaron ele geçirildi

Otobüsün bagajından kaçak makaron ele geçirildi Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda bir yolcu otobüsünün bagajında ve bir kamyonetin kasasında 190 bin adet makaron ve 1 adet sahte çek ele geçirildi. 7 ...


Bayrampaşa'da etkili olan yağmur kabusları oldu! 2 otomobil ve kamyonet vinçle kurtarıldı

Olay saat 11.00'da Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi Mücahit Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yapımı devam eden bir inşaata bağlanacak olan İSKİ rögar hattı yağmurdan dolayı çöktü. KAMYONET VE 2 OTOMOBİL ÇUKURA DÜŞTÜ Çökme esnasında yoldaki iki otomobil ve kamyonet çukura düştü. Araçların çukura düştüğünü gören vatandaşlar önce kendi imkanları ve ardından vinç yardımıyla araçları olduğu yerden kaldırdı. Açılan çukur...


Togg, elektrikli otomobil pazarının lideri oldu! Rakamlar ortaya çıktı

Togg, Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 13 bin 21 adet satış ve yüzde 36,53 pazar payıyla marka sıralamasına ilk sırada yer aldı.


Alfa Romeo Junior ekim ayında Türkiye’de

Alfa Romeo’nun yeni B SUV otomobili Junior hem hibrit hem de yüzde 100 elektrikli olarak geliyor


Son 1 ayda 28 bin araç cezadan kaçamadı

Aydın’da Haziran ayında trafik kurallarına uymayan 28 bin 631 sürücü cezadan kaçamazken, meydana gelen kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti.


Abartı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara denetim

Eskişehir'de polis ekiplerine abartılı egzozlu araçlara ve park ihlali yapan araçlara işlem uygulandı.


Aydın-Muğla karayolunda tır yandı

Aydın-Muğla karayolu Kafaca mevkiinde seyir halinde olan 34 BOS 668 plakalı tır aniden alev aldı. Tır sürücüsü yangını fark edip hemen itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ancak yangın sonucunda tır tamamen kullanılamaz hale geldi.


Karşı Karşıya: Volkswagen Golf R ve Honda Civic Type R

Kompakt ve sportif favoriler karşı karşıya.


Park halindeki araç küle döndü

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.


Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Çorum’un Alaca ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.


Araç takla attı: 2 yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Yerkesik yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç ters dönerek durabildi.


İkinci el araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! Parası buhar oldu, hem aracından hem de işinden oldu

Ankara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı.


Park halindeki otomobil geri geri markete girdi: O anlar kamerada

Nevşehir’de park halindeki bir otomobil; el freni çekilmediği için geri geri gidince markete çarptı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/park-halindeki-otomobil-geri-geri-markete-girdi-o-anlar-kamerada-358243


AB'de, Çin'de üretilen elektrikli otolara vergi zammı

AB Komisyonu, Çin'de üretilen elektrikli otomobillere verilen sübvansiyonlar nedeniyle ek vergi uygulanacağını duyurdu.


"Sainz, Ferrari'nin son güncellemesini kullanmak istemiyor" iddiası

Ferrari pilotu Carlos Sainz'ın son güncellemelerden memnun olmadığı ve bu yüzden de bunları kullanmak istemediği iddia edildi.


Otomobilde yangın çıktı

Düzce’de seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Kavşakta defalarca drift attı, 64 bin lira ceza yedi

Kırıkkale'de minibüsü ile kavşakta drift atarken kameralara yakalanan sürücüye 64 bin 466 lira idari para cezası uygulandı.


Toyota gelişmiş otonom sürüş ve yeni bir LFP batarya tanıttı

Yeni batarya, maliyetleri %40 azaltacak.


Burdur’da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 3 araca çarptı, kaza sonrası sürücü kayıplara karıştı

Burdur’da gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki 3 araca çarparak durabildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Ehliyet ve kimliklerle ilgili yeni detay! Eskiler iptal ediliyor, yeniler eve kadar geliyor

Ehliyet ve kimliklerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca sürücünün değiştirmesi gereken ehliyeti bulunuyor. Yılbaşı itibarıyla eski ehliyetler yürürlükten kalkacak. Herhangi bir polis kontrolünde eski ehliyeti bulunanlara ceza uygulanacak. Öte yandan İşte eski ve yeni kimlik ile ehliyetlerle ilgili flaş gelişme...


Akıllara durgunluk veren yöntem! Araç bilgilerini böyle kopyalamışlar...

Ankara'da polis, akıllara durgunluk veren bir yöntemle araba çalan şebekeyi çökertti. Çin'den getirdikleri aparatla araçların anahtar bilgilerini kopyalayan çete, nefes kesen operasyonla yakayı ele verdi.


İstanbul'da sağanak sonrası asfalt yol çöktü, araçlar içine düştü

Bayrampaşa'da, sağanak yağmur nedeniyle asfalt yol çöktü. Açılan çukura düşen kamyonet ve otomobili çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. O anlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Aldığı sıfır Ford araçla kaza yaptı: Tamiri için 5 aydır bekliyor

Van'da 7 ay önce sıfır araç alan ve 2 ay sonra yaptığı kazanın ardından aracını Ford servise götüren Savaş Katılmış, yedek parça sorunundan dolayı aracını 5 aydır teslim alamıyor.


Norris: "Yarıştan sonra söylediğim bazı şeyler doğru değildi"

McLaren pilotu Lando Norris, Avusturya'daki temasın ardından Max Verstappen'e karşı sarf ettiği sözler nedeniyle mutlu olmadığını söyledi.


Adalarda akülü araçlar toplatılıyor

Adalarda akülü araçlar toplatılıyor İstanbul Adalarda faytonların kaldırılması sonrası akülü araç kullanımı yaygınlaştı. Hız sınırının aşılarak kazalara sebebiyet verilmesi ve araçların yayaların geçiş güzergahlarına park edilmesi gibi gerekçelerle UKOME, haziran ayında akülü araçların Adalardan kaldırılması yönünde karar aldı. Akülü araç sahipleri...


Manyas’ta elektrik direğine çarpan sürücü yaralandı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü elektrik direğine çarparak yaralandı.


Emniyet’ten motosikletlilere eğitim ve bilgilendirme semineri

Karabük’te motosikletseverlere yönelik verilen eğitim ve bilgilendirme seminerinde katılımcılara çekiliş ile kask dağıtımı yapıldı.


İstanbul- Haliç Köprüsü'nde asfalt yenileme çalışması başladı! Trafik felç oldu

Haliç Köprüsü'nde eski asfaltı yenilemek için Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri E-5 Karayolu Haliç Köprüsü orta şeridini trafiğe kapatarak çalışma başlatmıştı. Dün saat 23.00'te başlayan çalışmalar nedeniyle metrobüs yolu ve orta köprü Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Trafik akışının yan yoldan sağlanacağı öğrenilmişti. KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU Çalışmaların 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması...