Müzik Video

Trending:


Körfez'de polis ateş açtı: Bir kişi yaralandı, ele geçirilen para miktarı şaşırttı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde uygulama noktasında 'Dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsünü takip eden polis ekipleri, açtığı ateş sonucu araçta bulunan bir kişiyi yaraladı. Yaralı hastaneye götürülürken, araçta yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirildi. Yaralının tedavisi sürerken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Denizden market arabası çıktı

Denizden market arabası çıktı Muğlanın Fethiye ilçesinde bir grup gönüllü dalgıç tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Fethiye Kordon Boyunda deniz temizliği yapıldı. Fethiyede dalış eğitmenlerinden Muhittin Şahin ve toplam 7 dalgıç sabah saatlerinden itibaren kordon boyunda dalıp deniz dibi temizliği yaptı. Kamyon lastiklerin...


Anadolu Otoyolu'na feci kaza! İki yolcu otobüsü çarpıştı

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde 2 yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı.


Manisa Jandarmasından özel trafik denetimi

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılan özel trafik denetiminde 303 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken 19 aracın trafikten men edildiği 36 sürücünün de ehliyetlerinin geçici olarak geri alındığı öğrenildi.


Türkiye Şampiyonası’na Karslı atletler damga vurdu

İzmir’de düzenlenen Büyükler ve U23 Türkiye Şampiyonası’nda Karslı atletler yine madalyaları topladı.


Devrek’te ana caddelere araç parkı konusunda sürücüler uyarıldı

Devrek’te Emniyet Müdürlüğü tarafından ana caddelere araç park yasağı konusunda hassasiyet getirildi.


Batarya elektrikli araç bakım onarımcısı ile hibrit araç bakım onarımcısı ulusal yeterlilikleri yayımlandı

Batarya elektrikli araç bakım onarımcısı (Seviye 4-5) ve hibrit araç bakım onarımcısı (Seviye 4-5) ulusal yeterlilikleri yayımlandı.


Otomotiv pazarı Haziranda da 100 bini aştı

Otomotiv pazarı Haziranda da 100 bini aştı Otomotiv pazarında Haziran ayında yıllık olarak gerileme olsa da satışların 100 bin barajını aştığı izlendi. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Haziran ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Haziran ayına göre yüzde 5,3 azalarak 106 bin 238 adet oldu. Haziran a...


Edirne’de vatandaşlara trafik kurallarının önemi anlatıldı

Edirne'de jandarma ekipleri vatandaşlara temel trafik kurallarının önemini anlattı.


Sulama aracına çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olan genç, önündeki sulama aracına çarparak hayatını kaybetti. Kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, sulama aracıyla ilgili inceleme başlatıldı.


Nevşehir’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Nevşehir’de iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında otomobil sürücüleri yaralandı. Yaralanan sürücülerden biri sinir krizi geçirerek ekiplere güçlük çıkardı, o anlar kameralara yansıdı.


Wolff, Russell'a gönderdiği telsiz mesajının şu ana kadar F1'de yaptığı en aptalca şey olduğunu düşünüyor

Mercedes takım patronu Toto Wolff, Avusturya'da yaptığının "utanç verici" olduğunu itiraf etti.


Kaldırıma çıkıp ters yönde ilerleyen sürücü kamerada

Başakşehir'de bir otomobil sürücüsü, cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, araç sürücüsünün kaldırıma çıkarak ters yönde ilerlediği ve metrelerce yol aldığı görüldü.


Otomobil ticari araca çarptı: 5 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.


Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi

Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi, markanın otomobil yolculuğunu anlatıyor.


Otomobil ve hafif ticari araç pazarı yılın ilk yarısında yüzde 3,7 arttı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, ocak-haziran döneminde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artarak 577 bin 981 adete ulaştı.


Bandırma’da trafik denetimlerinde 59 sürücünün ehliyetine el konuldu

Balıkesir'in Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerinde, 59 araç sürücüsünün ehliyeti geçici olarak geri alındı ve motosiklet ile motorlu bisiklet sürücülerine toplamda 2 milyon 153 bin 810 lira cezai işlem uygulandı.


Minibüsle kafa kafaya çarpışan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde servis minibüsü ile kafa kafaya çarpışan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza sonucunda motosikletten savrulan sürücü, sağlık ekipleri tarafından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu kritik olan sürücü için inceleme başlatıldı.


İzmir Metro'sunda 11 kişinin yaralandığı yürüyen merdiven kazası kamerada

İzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu'nda benzer kazalar meydana gelmişti.


Hava kirliliğini önlemek için önlem: O araçlar yasaklandı

Hava kirliliğini önlemek için önlem: O araçlar yasaklandı Avrupadaki büyük şehirler içinde hava kirliliği sorununun en fazla yaşandığı yerlerden biri olan Madridde, dizelde 2006, benzinli de 2000 yılından eski araçların dolaşıma çıkmasına yasak getirildi. Madrid Belediyesinin aldığı kararla 1 Temmuzdan itibaren yürürlüğe giren uygulama gereği, dize...


Adana'da Motosikletli Şüpheliler Tarafından Otomobil Sürücüsü Öldürüldü

Adana'da motosikletli 2 şüpheli, takip ettikleri otomobil sürücüsü Yakup Bozkurt'u, tabancayla başından vurarak öldürdü. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.


Titiz hırsızlar çaldıkları aracı yıkayıp parçalayıp sattı

Mersin'de kopyaladıkları anahtarla çaldıkları otomobili önce yıkayıp ardından da parçalayıp satan şüpheliler yakalandı, 2'si tutuklandı. Şüphelilerin otomobili yıkama anları güvenlik kamerasına yansıdı.


Beton mikseri şoförü alkollüymüş

İstanbul Kağıthane’de, beton mikseri şoförü Hüseyin Toyga (52), önceki gün 13.00 sıralarında, arkasından çimento dökerek süratli bir şekilde ilerliyordu.


Akaryakıtta yeni dönem: 2025te zorunlu olacak

Akaryakıtta yeni dönem: 2025te zorunlu olacak AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımının önüne geçmek ve vergi kaybını engellemek için geliştirdiği yerli ve milli sistem olan UTTSnin tüm altyapı çalışmaları tamamlandı. UTTS, akaryakıt alan vergi müke...


Koreliden şehir içi kullanıma özel elektrikli

Koreliden şehir içi kullanıma özel elektrikli Hyundai Motor Company, 2024 Busan Uluslararası Mobilite Fuarında tamamen yeni elektrikli modeli Insteri tanıtarak A-SUV segmentine elektrik getirdi. Diğer Hyundai ve Ioniq modellerinde de olduğu gibi hızlı şarj alt yapısı sunan Inster, WLTP normlarına göre 355 km kadar bir menzil vaat ediyor. A segment ...


Düğün konvoyunda drift ve tehlikeli araç kullanımı pahalıya patladı: 9 araç ve sürücüsüne 117 bin TL'den fazla ceza

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir düğün konvoyunda drift yapan 2 araç sürücüsü ile trafiği tehlikeye düşüren 7 araç ve sürücüsüne toplamda 117 bin 668 bin lira para cezası kesildi.


Yeni BMW M5 neden bu kadar ağır?

Hibrit sistem kendi başına 400 kg geliyor.


Brundle: "Alonso, Aston Martin'de saldırgan ruhunu kaybetti"

Martin Brundle, Avusturya Grand Prix'sinden sonra Fernando Alonso'nun "hüsrana uğradığını" ve "saldırgan ruhunu" kaybettiğini söylüyor.


Ankara'da Başıboş Atlar Trafiği Tehlikeye Düşürdü

ANKARA'da yola çıkan başıboş 2 attan birine otomobil çarptı. Diğer at, yaralı atın başında beklerken, sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Kazadan önce yola çıkan 2 atın trafiği tehlikeye düşürdüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Yayalara çarpmamak için frene basan motosikletli kadın yaralandı

Yolun karşısına geçmek için bir anda yola fırlayan yayalara çarpmamak için frene basan motosikletli kadın yaralandı.


Jandarma trafikte affetmedi: 503 araç ve 159 sürücü trafikten men edildi

Sakarya'da jandarma ekiplerinin Haziran ayı içinde gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde 503 araç ve 159 sürücü trafikten men edildi.


Otoyolda feci kaza: Tırın kupası koptu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde iki tırın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında kupası kopan tırın sürücüsü yaralandı.


Beykoz'da Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Sürücüye Para Cezası

Beykoz'da trafikte yüksek sesle müzik dinleyerek hafif ticari aracın bütün kapıları açık halde ilerleyen sürücüye 2 bin 70 lira para cezası kesildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Petronas, yeni motor yağı serisi Petronas Syntium X'i tanıttı!

Günümüz araçları için yüksek performans arayanlara.


BMW 7 Serisi, Almanya'da otonom sürüş için izin aldı

Seviye 2 ve Seviye 3'ün bir karışımı.


Gece vakti egzoz patlatan sürücü polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı

Aksaray'da gece yarısı egzoz patlatarak mahalle sakinlerinin huzurunu kaçıran sürücü, polisin takibi sonucu yakalandı. Sürücüye 10 bin 200 lira para cezası kesilirken araç trafikten men edildi.


Bursa’da bir kişinin öldüğü kazada otomobilin motoru yerinden fırladı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kaza sonrası 31 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken araç hurdaya döndü.


Aracın çarptığı motosiklet sürücüsü 5 metrelik ağaçta asılı kaldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana gelen kazada, aracın çarptığı motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile 5 metrelik ağaçta asılı kaldı.


Sıfır otomobil satın alan gence büyük şok: Eksper raporunu bayiye iletince 100 bin lira teklif ettiler

Ankara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı. Okur, "Eksper raporlarını aldığımız bayiye ilettik. Önce 50 bin TL, sonra 100 bin TL gibi bir rakam teklif ettiler. Ancak bizim talebimiz aracın değişimi" dedi.


Bu Porsche 911, oturup saatlerce izlemeye değer bir boyaya sahip

Renk değiştiren "Chromaflair" Urban Bamboo rengini taşıyor.


Honda, sezon sonunda emekli olacak Espargaro ile test ekibine katılmak üzere anlaştı!

Aleix Espargaro, yarış kariyerinden emekli olduktan sonra test sürücüsü rolünde Honda'ya geçiş yapacak.


Final yarışları

Carpe Diem Equestrian Team sponsorluğunda düzenlenen Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın final müsabakaları 29-30 Haziran tarihlerinde yapıldı.


Realme GT 6’nın daha gelişmiş bir versiyonu gelecek

Son dönemde akıllı telefon pazarında çok daha iddialı hale gelen Realme, son günlerde dikkat çekici telefonlar çıkardı. Elbette bunların en dikkat çekici olanı ise şirketin “amiral gemisi katili” olarak tanımladığı Realme GT 6 oldu.


Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

Elazığ'da yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya, otomobilin çarpması sonucu hafif yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Elektrikli araçlar yolda kalmadı! Şarj istasyonları bayram sınavını geçti

Ramazan'da yaşanan şarj sıkıntısı, Kurban Bayramı'nda aşıldı. Bunda, şarj altyapısındaki artış ve sürücülerin randevulu sisteme uyumu etkili oldu.


Park halindeki motosiklet çalındı

Adıyaman’da, park halindeki bir motosiklet kimliği belirsiz şahıs yada şahıslar tarafından çalındı.


Ferrari, Avusturya'da sezonun en hızlı pit stoplarından birini yaptı

Avusturya'da gerçekleştirilen yarışta en hızlı pit stop Ferrari mekanikerlerinden geldi.


Bıçak zoruyla ticari taksi ve lüks otomobil gasp eden şahıs tutuklandı

Eskişehir'de bıçak zoruyla önce ticari taksi daha sonra da otomobil gasp eden ve polis ekipleriyle yaşadığı kovalamaca sonucu yakalanan 24 yaşındaki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Eskişehir'de motosiklet yayalara çarptı! 1'i ağır 3 yaralı

Kaza, saat 02.30 sularında Tepebaşı ilçesi Eskibağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.E. idaresindeki 58 AEN 003 plakalı motosiklet, caddeden karşıya geçmek isteyen N.K. ile M.Ç.'ye çarptı. Meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle yayalar yol kenarına savrulurken, motosiklet yaklaşık 20 metre sürüklenerek park halindeki bir cipe çarptı. Kaza sonucunda hem motosiklet sürücüsü hem de yayalar yaralandı. İhbar...


Otomobille takla attılar, ’tesadüfle’ kurtuldular

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce refüje çarptı daha sonra takla attı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü ve yolcu şans eseri olay yerinden geçen itfaiye ekiplerince kurtarıldı.