BU PORSCHE 911, OTURUP SAATLERCE IZLEMEYE DEğER BIR BOYAYA SAHIP

Renk değiştiren "Chromaflair" Urban Bamboo rengini taşıyor.

Porsche, özel araçlar tasarlama konusunda etkileyici ve ilham verici bir geçmişe lazım. Bu, gerek tek seferlik özel üretimler olsun, gerek seri üretim araçlara eklenen yeni detaylar olsun. Bu özel 911 örneği de 80'li yılların sonunda üretilen Porsche 959'lardan birini örnek alıyor ve Sonderwunsch özel sipariş programının genişleyen kapsamını gözler önüne seriyor.

En yeni tek seferlik Turbo S ile ilgili en çarpıcı şey el emeğiyle boyanan gövde panelleri. Porsche, aracı son katmanda insanların ışığa ve görüş açısına bağlı olarak farklı renk tonlarını görmesini sağlayan ince pigmentler içeren "Chromaflair" Urban Bamboo boyası ile tamamladı. Ayrıca aracın yan tarafında Rock Green Metallic, Jet Green Metallic ve Anthracite Brown Metallic renklerinde elle boyanmış bir şerit bulunuyor.

Porsche'nin iç mekanda yaptığı dokunuşlar, Island Green rengi çapraz dikişler ile başlıyor. Siyah deri koltuklarda Slate Grey, Agave Green ve Island Green ekler bulunuyor ve orta konsol kapağında Porsche'nin sürücü tarafı arka camına da yerleştirdiği Sonderwunsch işareti yer alıyor. Bu modelde tamamen deri ile kaplanmış bir bagaj bölmesi bile var.

Porsche, onlarca yıldır müşterileri için kişiselleştirilmiş araçlar üretiyor ve Porsche Exclusive Manufaktur aracılığıyla seçenekleri genişletmeye devam ediyor. Şirket, bugün 2012 yılına kıyasla iki kattan fazla kişiselleştirme seçeneğine sahip olduğunu ve tüm modellerde 1.000'den fazla ek seçeneğin mevcut olduğunu söylüyor. Şirket şimdi de 1970'lerin sonlarından kalma Sonderwunsch programını tek seferlik araçlar için kullanıma sunuyor.

Bunlara da göz atın

Source: Porsche

2024-07-01T11:25:36Z dg43tfdfdgfd