Video

Trending:


Otomobille takla attılar, 'tesadüfle' kurtuldular

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce refüje çarptı daha sonra takla attı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü ve yolcu şans eseri olay yerinden geçen itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü ve yolcu hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Realme GT 6’nın daha gelişmiş bir versiyonu gelecek

Son dönemde akıllı telefon pazarında çok daha iddialı hale gelen Realme, son günlerde dikkat çekici telefonlar çıkardı. Elbette bunların en dikkat çekici olanı ise şirketin “amiral gemisi katili” olarak tanımladığı Realme GT 6 oldu.


Otomobil ve hafif ticari araç pazarı yılın ilk yarısında yüzde 3,7 arttı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, ocak-haziran döneminde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artarak 577 bin 981 adete ulaştı.


Elazığ’da traktör devrildi, sürücü yara almadan kurtuldu

Elazığ’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği traktör devrildi. Kazada can kaybı yaşanmazken araçta maddi hasar meydana geldi.


Batarya elektrikli araç bakım onarımında ulusal yeterlilik düzenlemesi

Batarya elektrikli araç bakım onarımında ulusal yeterlilik düzenlemesi Mesleki Yeterlilik Kurumundan (MYK) yapılan açıklamada, kurum tarafından yeşil dönüşüm alanında batarya elektrikli araç bakım onarımcısı (Seviye 4-5) ve hibrit araç bakım onarımcılarına ilişkin (Seviye 4-5) ulusal yeterliliklerin hazırlandığı bildirildi. Ulusal yeterliliklerin y...


Ölümden saniyelerle kurtuldular

Bartın'da sürücüsünü kontrolünden çıkan araç, iş yerine çarparak durabildi. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 3 kişi ise saniyelerle ölümden kurtuldu


Titiz hırsızlar çaldıkları aracı yıkayıp parçalayıp sattı

Mersin'de kopyaladıkları anahtarla çaldıkları otomobili önce yıkayıp ardından da parçalayıp satan şüpheliler yakalandı, 2'si tutuklandı. Şüphelilerin otomobili yıkama anları güvenlik kamerasına yansıdı.


Esenyurt’ta trafik kavgasında kaçmaya çalışan sürücü, başka araca çarptı

Esenyurt’ta kaza sonrası çıkan kavga sırasında kaçmaya çalışan sürücü, geri geri giderken başka bir araca çarptı. Taraflar arasında olay büyürken polis ekipleri olaya müdahale etti. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı


Gece vakti egzoz patlatan sürücü polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı

Aksaray'da gece yarısı egzoz patlatarak mahalle sakinlerinin huzurunu kaçıran sürücü, polisin takibi sonucu yakalandı. Sürücüye 10 bin 200 lira para cezası kesilirken araç trafikten men edildi.


Wolff, Russell'a gönderdiği telsiz mesajının şu ana kadar F1'de yaptığı en aptalca şey olduğunu düşünüyor

Mercedes takım patronu Toto Wolff, Avusturya'da yaptığının "utanç verici" olduğunu itiraf etti.


Sıkıştığı yerden otomobilin kapısı kesilerek kurtarıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kazanın ardından sürüklenen otomobilde mahsur kalan kadın, aracın kapısı kesilerek kurtarıldı.


Ducati, Marquez'in 2025'teki fabrika geçişi için MotoGP ekip şefini seçti

Motorsport.com'a göre Ducati, Marc Marquez'in 2025 yılında fabrika MotoGP takımına geçişi için ekip şefi olarak Marco Rigamonti'yi seçti.


Yeni BMW M5 neden bu kadar ağır?

Hibrit sistem kendi başına 400 kg geliyor.


Mamak'ta bir araç sürücüsü iki kişi tarafından darp edildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde iki kişi bir araç sürücüsünü darp etti.


BMW 7 Serisi, Almanya'da otonom sürüş için izin aldı

Seviye 2 ve Seviye 3'ün bir karışımı.


Konut ve araç piyasasında fiyatı satıcı değil alıcı mı belirliyor?

Konutta talebin azalması ve sıfır araç sayısının artmasıyla konut ve otomobil piyasasında fiyatı alıcılar belirler oldu. Peki konut ve araç piyasası neden durma noktasına geldi? Detaylar, CNN TÜRK ekibinden İlayda Karaca ve Bilal Söyleyenoğlu'nun haberinde.


Aday sürücü kontrolden çıktı, reklam panosunu ve ağaçları devirdi

Bursa'da aday sürücünün idaresindeki otomobil kontrolden çıkıp refüje daldı. Hızla giden otomobil, önce reklam panosuna, ardından ağaçlara vurdu. Sürücünün şans eseri hafif sıyrıklarla atlattığı kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Otomobilin çarptığı yaya yaralandı

Elazığ'da yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya, otomobilin çarpması sonucu hafif yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Koreliden şehir içi kullanıma özel elektrikli

Koreliden şehir içi kullanıma özel elektrikli Hyundai Motor Company, 2024 Busan Uluslararası Mobilite Fuarında tamamen yeni elektrikli modeli Insteri tanıtarak A-SUV segmentine elektrik getirdi. Diğer Hyundai ve Ioniq modellerinde de olduğu gibi hızlı şarj alt yapısı sunan Inster, WLTP normlarına göre 355 km kadar bir menzil vaat ediyor. A segment ...


Kaldırıma çıkıp ters yönde ilerleyen sürücü kamerada

Başakşehir'de bir otomobil sürücüsünün ters yönde ve kaldırımdan ilerlediği anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.


Düğün konvoyunda drift ve tehlikeli araç kullanımı pahalıya patladı: 9 araç ve sürücüsüne 117 bin TL'den fazla ceza

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir düğün konvoyunda drift yapan 2 araç sürücüsü ile trafiği tehlikeye düşüren 7 araç ve sürücüsüne toplamda 117 bin 668 bin lira para cezası kesildi. İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçede 100 araçlı düğün konvoyunun trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı üzerine bölgeye ekip sevk edildiğine dikkat çekti. Açıklamada, B.E.U. isimli sürücüye drift yapma, plakasız araç kullanma, kamunun rahat ve huzuru bozmak, çevreyi rahatsız edecek gürültülü araç kullanmak ve sigortasız araç kullanmak maddelerinden 46 bin 36 lira ceza uygulandığı belirtildi. Ayrıca, E.E. isimli sürücüye drift yapma, plakasız araç kullanma, kamunun rahat ve huzuru bozmak, muayenesiz ikinci kez araç kullanmak maddelerinden toplamda, 46 bin 975 lira ceza uygulandığına dikkat çekilerek, 2 sürücünün sürücünün 2 ay süreyle sürücü belgelerinin geri alındığı ve haklarında adli işlem yapıldığı aktarıldı. Toplamda 9 araç ve sürücüsüne 117 bin 668 lira ceza uygulandığı bildirildi.


Alt yapısı biten cadde ve sokaklar asfaltlanıyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt serimi devam ediyor.


LPG'ye büyük zam geldi: İşte güncel akaryakıt fiyatları

25 Haziran’da benzinin litre fiyatına 2 lira, motorine 1 lira 70 kuruş zam gelmişti


Ferrari, Avusturya'da sezonun en hızlı pit stoplarından birini yaptı

Avusturya'da gerçekleştirilen yarışta en hızlı pit stop Ferrari mekanikerlerinden geldi.


Elektrikli araç sahipleri dikkat: İşte yeni zamlı tarife


Sürücü "Dur" ihtarına uymayınca kovalamaca hastanede bitti: 1 yaralı, 2 gözaltı

Kocaeli'de "Dur" ihtarına uymayan sürücü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Önünü kesen polisin üstüne aracı süren sürücü kaçmaya çalışırken, polisin ateş etmesi neticesinde otomobildeki bir kişi yaralandı. Kovalamaca hastanede son bulurken, yaralı şahıs ameliyata alındı. Otomobildeki diğer 2 kişi ise gözaltına alındı.


Caddeden karşıya geçen yayalara motosiklet çarptı: 1'i ağır 3 yaralı

Eskişehir'de caddenin karşısına geçen yayalara motosikletin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza sonucunda hem motosiklet sürücüsü hem de yayalar yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları kentteki hastanelere sevk etti. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.


Denetimlerde bin 27 araç trafikten men edildi

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde 99 bin 310 araç ve sürücü ile 3 bin 106 motosiklet kontrol edilip, bin 27 araç trafikten men edilirken, 49 bin 766 adet sürücüye trafik cezası uygulandı.


İzmir Metro'sunda 11 kişinin yaralandığı yürüyen merdiven kazası kamerada

İzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca, daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu'nda benzer kazalar meydana gelmişti.


Körfez'de polis ateş açtı: Bir kişi yaralandı, ele geçirilen para miktarı şaşırttı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde uygulama noktasında 'Dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsünü takip eden polis ekipleri, açtığı ateş sonucu araçta bulunan bir kişiyi yaraladı. Yaralı hastaneye götürülürken, araçta yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirildi. Yaralının tedavisi sürerken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Honda, sezon sonunda emekli olacak Espargaro ile test ekibine katılmak üzere anlaştı!

Aleix Espargaro, yarış kariyerinden emekli olduktan sonra test sürücüsü rolünde Honda'ya geçiş yapacak.


Otomobil ile çarpışan sürat motorunun sürücüsü yaralandı

Karaman’da otomobil ile sürat motorunun çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.


Dünyanın en pahalı uzaktan kumandalı arabası, 200.000 sterlinlik bir fiyatla satılacak

Michael Schumacher'in 2002'de Formula 1 dünya şampiyonu olduğunda kullandığı Ferrari F2002'nin replikası, 200.000 sterlinlik bir fiyatla satışa çıkıyor. Uzmanlar, bu uzaktan kumandalı arabanın müzayedede çeyrek milyon sterlinden fazla getireceğini ve dünyanın 'en pahalı' uzaktan kumandalı arabası olacağını tahmin ediyor. Saatte 80 km hıza ulaşabilen araç, üretildiği İsviçre'deki Atelier Mediatech'te Schumacher tarafından imzalanmış.


Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi

Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi, markanın otomobil yolculuğunu anlatıyor.


Coulthard: "Verstappen, Norris'ten özür dilemeyecek"

David Coulthard, Avusturya Grand Prix'sinin 64. turunda Max Verstappen ile Lando Norris arasında yaşanan teması yorumladı.


Otoyolda feci kaza: Tırın kupası koptu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde iki tırın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında kupası kopan tırın sürücüsü yaralandı.


Final yarışları

Carpe Diem Equestrian Team sponsorluğunda düzenlenen Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın final müsabakaları 29-30 Haziran tarihlerinde yapıldı.


Alex Marquez, Gresini ile iki yıllık yeni sözleşme imzaladı!

Alex Marquez, yeni iki yıllık bir anlaşma yaparak Gresini Racing ile geleceğini güvence altına aldı.


Bu Porsche 911, oturup saatlerce izlemeye değer bir boyaya sahip

Renk değiştiren "Chromaflair" Urban Bamboo rengini taşıyor.


Bilecikte kontrolden çıkan araç takla attı

Bilecikte kontrolden çıkan araç takla attı Bilecik Merkez istikametinden Yenişehir istikametine seyir halinde olan Salim K. idaresindeki panelvan, sürücüsünün kontrolünden çıkıp savruldu. Takla atıp yol kenarındaki tarlaya giren araçtaki sürücü Salim K. ile yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine ...


Nevşehir’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Nevşehir’de iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında otomobil sürücüleri yaralandı. Yaralanan sürücülerden biri sinir krizi geçirerek ekiplere güçlük çıkardı, o anlar kameralara yansıdı.


Araçların hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı

Aksaray'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve araçların adeta hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.


Elektrikli araçlar yolda kalmadı! Şarj istasyonları bayram sınavını geçti

Ramazan'da yaşanan şarj sıkıntısı, Kurban Bayramı'nda aşıldı. Bunda, şarj altyapısındaki artış ve sürücülerin randevulu sisteme uyumu etkili oldu.


Anadolu Otoyolu'na feci kaza! İki yolcu otobüsü çarpıştı

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde 2 yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı.


TSLA, düşük teslimat beklentilerine rağmen yükseliyor, işte nedeni

Tesla (TSLA) hisseleri, üç aylık teslimatların açıklanmasından sadece bir gün önce muazzam bir güç gösteriyor. Son 5 işlem gününde %16’nın, son ayda ise %20’nin üzerinde artış gösterdi. Herhangi bir durma belirtisi göstermiyor. Bu makaleyi yazarken hisse senedi gün için %7,15 artışla 212 dolardan işlem görüyordu. Bu iyimserlik ve ivme nasıl haklı g...


Manisa Jandarmasından özel trafik denetimi

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılan özel trafik denetiminde 303 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken 19 aracın trafikten men edildiği 36 sürücünün de ehliyetlerinin geçici olarak geri alındığı öğrenildi.


Sıfır otomobil satın alan gence büyük şok: Eksper raporunu bayiye iletince 100 bin lira teklif ettiler

Ankara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı. Okur, "Eksper raporlarını aldığımız bayiye ilettik. Önce 50 bin TL, sonra 100 bin TL gibi bir rakam teklif ettiler. Ancak bizim talebimiz aracın değişimi" dedi.


Sulama aracına çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olan genç, önündeki sulama aracına çarparak hayatını kaybetti. Kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, sulama aracıyla ilgili inceleme başlatıldı.


Beykoz'da Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Sürücüye 2 Bin 70 Lira Cezası

Beykoz'da trafikte yüksek sesle müzik dinleyerek hafif ticari aracın bütün kapıları açık halde ilerleyen sürücüye 2 bin 70 lira para cezası kesildi. Sürücü, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek suçundan adli makamlara sevk edildi.


Park halindeki triportör alev alev yandı

Adıyaman'da, park halinde bulunan triportör alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.