Trending:


Gece evinin önüne park ettiği otomobilini sabah dere yatağında buldu

Karaman’da işten geldikten sonra park ettiği otomobilini evinin önünde göremeyen sahibi, aracının dere yatağına uçtuğunu görünce hayrete düştü.


Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi

Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi, markanın otomobil yolculuğunu anlatıyor.


Final yarışları

Carpe Diem Equestrian Team sponsorluğunda düzenlenen Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın final müsabakaları 29-30 Haziran tarihlerinde yapıldı.


Söke’de trafik kazası: 7 yaralı

Aydın'ın Söke ilçesi Milas Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.


Niğdeli sporcular İzmir’den derece ile döndü

29-30 Haziran 2024 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen U23 ve Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonasında yarışan Niğdeli sporcular madalya ile döndü.


Hamilton, Avusturya GP'de yaşadığı hayal kırıklığına rağmen takımını ve Russell'ı tebrik etti

Takım arkadaşı George Russell zafere ulaşırken Lewis Hamilton, Avusturya'da hayal kırıklığı dolu bir hafta sonu geçirdi.


Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışması... Kadıköy yönü 3 Temmuz'dan itibaren trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB), metrobüs yolunda yapılacak asfalt yenileme çalışması nedeniyle 3 Temmuz'da saat 23.00'ten itibaren Haliç'teki orta köprünün Kadıköy istikameti trafiğe kapatılacak. Bölgede trafik sirkülasyonunu yan yoldan sürdürülecek.


Akyazı'da akaryakıt istasyonuna dönüş yapan minibüsle çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Park halindeki triportör alev alev yandı

Adıyaman'da, park halinde bulunan triportör alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.


Bandırma’da 6 ayda yüzlerce sürücüye ceza

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından 2024 yılı haziran ayında gerçekleştirilen trafik denetimleri neticesinde önemli sonuçlar elde edildi.


Alex Marquez, Gresini ile iki yıllık yeni sözleşme imzaladı!

Alex Marquez, yeni iki yıllık bir anlaşma yaparak Gresini Racing ile geleceğini güvence altına aldı.


Otomobilin motor kısmına sıkışan kedi tedavi altına alındı

Samsun’un Bafra ilçesinde otomobilin motor kısmına sıkışarak yaralanan kedi kurtarılarak tedavi altına alındı.


Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü motosikletten fırladı...O anlar kamerada

Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü genç kadın yaralandı. Kazanın etkisi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Otomobille takla attılar, 'tesadüfle' kurtuldular

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce refüje çarptı daha sonra takla attı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü ve yolcu şans eseri olay yerinden geçen itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Hava kirliliğini önlemek için önlem: O araçlar yasaklandı

Hava kirliliğini önlemek için önlem: O araçlar yasaklandı Avrupadaki büyük şehirler içinde hava kirliliği sorununun en fazla yaşandığı yerlerden biri olan Madridde, dizelde 2006, benzinli de 2000 yılından eski araçların dolaşıma çıkmasına yasak getirildi. Madrid Belediyesinin aldığı kararla 1 Temmuzdan itibaren yürürlüğe giren uygulama gereği, dize...


BMW 7 Serisi, Almanya'da otonom sürüş için izin aldı

Seviye 2 ve Seviye 3'ün bir karışımı.


Ferrari, Avusturya'da sezonun en hızlı pit stoplarından birini yaptı

Avusturya'da gerçekleştirilen yarışta en hızlı pit stop Ferrari mekanikerlerinden geldi.


LPG'ye büyük zam geldi: İşte güncel akaryakıt fiyatları

25 Haziran’da benzinin litre fiyatına 2 lira, motorine 1 lira 70 kuruş zam gelmişti


Kaldırıma çıkıp ters yönde ilerleyen sürücü kamerada

Başakşehir'de bir otomobil sürücüsü, cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, araç sürücüsünün kaldırıma çıkarak ters yönde ilerlediği ve metrelerce yol aldığı görüldü.


Öğleden Sonra Hisse Senedi Hareketleri: Spirit Aerosystems ve Tesla Tırmanıyor; Chewy Düşüyor

Investing.com -- Yatırımcılar Cuma günü açıklanacak önemli işsizlik rakamlarını beklerken, ABD hisse senedi vadeli işlemleri Pazartesi günü sabit kaldı ve tatil nedeniyle daha az işlem günü olan haftaya sakin bir başlangıç yaptı. İşte bugün ABD hisse...


Verstappen: "Red Bull'un berbat stratejisi, Norris ile çarpışmama sebep oldu"

Max Verstappen, Red Bull'un yarış stratejisi, kötü pit stoplar ve zayıflayan araç dengesinin Avusturya'da Lando Norris'i tekrar oyuna soktuğunu söyledi.


Edirne’de vatandaşlara trafik kurallarının önemi anlatıldı

Edirne'de jandarma ekipleri vatandaşlara temel trafik kurallarının önemini anlattı.


Caddeden karşıya geçen yayalara motosiklet çarptı: 1’i ağır 3 yaralı

Eskişehir'de caddenin karşısına geçen yayalara motosikletin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.


Elektrikli araçlar yolda kalmadı! Şarj istasyonları bayram sınavını geçti

Ramazan'da yaşanan şarj sıkıntısı, Kurban Bayramı'nda aşıldı. Bunda, şarj altyapısındaki artış ve sürücülerin randevulu sisteme uyumu etkili oldu.


Sıfır Hyundailer, teker yere değmeden ikinci el oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada, sıfır araç taşıyan tır yol kenarındaki kanala düşerek yan yattı. Tırın arkasında bulunan Hyundai marka sıfır otomobiller, bariyerlere sürterek hasar gördü.


Van’da 272 araç trafikten men edildi

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 272 araç trafikten men edildi.


Gece vakti egzoz patlatan sürücü polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı

Aksaray'da gece yarısı egzoz patlatarak mahalle sakinlerinin huzurunu kaçıran sürücü, polisin takibi sonucu yakalandı. Sürücüye 10 bin 200 lira para cezası kesilirken araç trafikten men edildi.


Ducati, Marquez'in 2025'teki fabrika geçişi için MotoGP ekip şefini seçti

Motorsport.com'a göre Ducati, Marc Marquez'in 2025 yılında fabrika MotoGP takımına geçişi için ekip şefi olarak Marco Rigamonti'yi seçti.


Sincan Kooperatifi, Avrupa Birliği desteğiyle üyelerine ‘Makine Parkı’ kurdu

“Önceden tarım araçlarını kiralardık, ama artık biçerdöveri de diğer makineleri de ücretsiz bir şekilde kullanabiliyoruz, projenin çok faydasını gördük"


Ankara'da Başıboş Atlar Trafiği Tehlikeye Düşürdü

ANKARA'da yola çıkan başıboş 2 attan birine otomobil çarptı. Diğer at, yaralı atın başında beklerken, sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Kazadan önce yola çıkan 2 atın trafiği tehlikeye düşürdüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Sıfır otomobil satın alan gence büyük şok: Eksper raporunu bayiye iletince 100 bin lira teklif ettiler

Ankara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı. Okur, "Eksper raporlarını aldığımız bayiye ilettik. Önce 50 bin TL, sonra 100 bin TL gibi bir rakam teklif ettiler. Ancak bizim talebimiz aracın değişimi" dedi.


Usta pedallar, Erciyes’te uluslararası puanlar için pedal çevirecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş., Spor A.Ş., Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği iş birliğinde uluslararası yol bisikleti müsabakaları başlıyor. Erciyes Uluslararası Yol Bisiklet Yarış serisi, Türkiye Bisiklet Federasyonu organizasyonunda Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takvimine göre 6-13 Temmuz ve 10-24 Ağustos tarihlerinde Erciyes'te düzenlenecek.


Manisa Jandarmasından özel trafik denetimi

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılan özel trafik denetiminde 303 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken 19 aracın trafikten men edildiği 36 sürücünün de ehliyetlerinin geçici olarak geri alındığı öğrenildi.


Bursa’da bir kişinin öldüğü kazada otomobilin motoru yerinden fırladı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kaza sonrası 31 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken araç hurdaya döndü.


Anadolu Otoyolunda iki yolcu otobüsü çarpıştı

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı


Batarya elektrikli araç bakım onarımında ulusal yeterlilik düzenlemesi

Batarya elektrikli araç bakım onarımında ulusal yeterlilik düzenlemesi Mesleki Yeterlilik Kurumundan (MYK) yapılan açıklamada, kurum tarafından yeşil dönüşüm alanında batarya elektrikli araç bakım onarımcısı (Seviye 4-5) ve hibrit araç bakım onarımcılarına ilişkin (Seviye 4-5) ulusal yeterliliklerin hazırlandığı bildirildi. Ulusal yeterliliklerin y...


Konut ve araç piyasasında fiyatı satıcı değil alıcı mı belirliyor?

Konutta talebin azalması ve sıfır araç sayısının artmasıyla konut ve otomobil piyasasında fiyatı alıcılar belirler oldu. Peki konut ve araç piyasası neden durma noktasına geldi? Detaylar, CNN TÜRK ekibinden İlayda Karaca ve Bilal Söyleyenoğlu'nun haberinde.


TSLA, düşük teslimat beklentilerine rağmen yükseliyor, işte nedeni

Tesla (TSLA) hisseleri, üç aylık teslimatların açıklanmasından sadece bir gün önce muazzam bir güç gösteriyor. Son 5 işlem gününde %16’nın, son ayda ise %20’nin üzerinde artış gösterdi. Herhangi bir durma belirtisi göstermiyor. Bu makaleyi yazarken hisse senedi gün için %7,15 artışla 212 dolardan işlem görüyordu. Bu iyimserlik ve ivme nasıl haklı g...


Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (2 Temmuz 2024)

Brent petrolün varil fiyatı, saat 09.34 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,33 artarak 86,89 dolar oldu.


Manisa emniyetinden 5 ilçede tarım araçlarına denetim

Manisa’nın 5 ilçesinde emniyet ekipleri tarafından tarım araçları ve mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçlar denetlendi. Denetimde, 152’si traktör, 194’ü işçi taşıyan servis araçları olmak üzere toplam 346 araçtan 8’inin trafikten men edildiği bildirildi.


Adanada infaz!

Adanada infaz! Adanadaki olay, saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahhallesi 13324. Sokakta meydana geldi. Yakup Bozkurt, otomobiliyle Obalar Caddesinde seyir halindeyken, motosikletli 2 şüpheli aracı takip etmeye başladı. Takip edildiğini anlayan Bozkurt, ara sokağa girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Bu sırada motosikletteki şüpheli...


Otomobil şarampole devrildi, 2 yaralı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.


‘Dur’ ihtarına uymayan otomobile polis ateş açtı: 1 kişi yaralandı, 2 gözaltı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde uygulama noktasında ‘Dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsünü takip eden polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı hastaneye götüren 2 arkadaşı burada yakalanırken, araçta yapılan aramada ise yüklü miktarda ele geçirildi. Yaralının tedavisi sürerken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı.


Titiz hırsızlar çaldıkları aracı yıkayıp parçalayıp sattı

Mersin'de kopyaladıkları anahtarla çaldıkları otomobili önce yıkayıp ardından da parçalayıp satan şüpheliler yakalandı, 2'si tutuklandı. Şüphelilerin otomobili yıkama anları güvenlik kamerasına yansıdı.


Stroll: "Virajlardaki önden kayma üstesinden gelemediğimiz bir problem"

Lance Stroll, Aston Martin'in geçtiğimiz sezona kıyasla çok daha geride olduğunu ve bunun asıl sebebini açıkladı.


Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Haziran'da bir önceki yıla göre %5.3 azalarak 106,238 adet oldu-ODMD

GDANSK, 2 Temmuz (Reuters) - Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Haziran ayında %5.3 azalarak 106,238 adete geriledi. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından bugün yayımlanan verilere göre, Haziran ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %3.6 azalarak 87,858 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %12.6 azalarak 18,380 adet oldu. Ocak-Haziran döneminde


Colapinto, Williams ile Britanya GP ilk antrenman seansına katılacak

Arjantinli genç sürücü, Silverstone'deki ilk antrenman seansında Williams aracının direksiyonuna geçecek.


Yolda yatan köpeğin üzerinden geçti

Hatay'da yol ortasında yatan köpeğin üzerinden kamyonetin geçtiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı: 5 yaralı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attığı kazada 5 kişi yaralandı.