Trending:


Bıçak zoruyla ticari taksi ve lüks otomobil gasp eden şahıs tutuklandı

Eskişehir'de bıçak zoruyla önce ticari taksi daha sonra da otomobil gasp eden ve polis ekipleriyle yaşadığı kovalamaca sonucu yakalanan 24 yaşındaki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Otomobille takla attılar, 'tesadüfle' kurtuldular

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce refüje çarptı daha sonra takla attı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü ve yolcu şans eseri olay yerinden geçen itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü ve yolcu hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Batarya elektrikli araç bakım onarımında ulusal yeterlilik düzenlemesi

Batarya elektrikli araç bakım onarımında ulusal yeterlilik düzenlemesi Mesleki Yeterlilik Kurumundan (MYK) yapılan açıklamada, kurum tarafından yeşil dönüşüm alanında batarya elektrikli araç bakım onarımcısı (Seviye 4-5) ve hibrit araç bakım onarımcılarına ilişkin (Seviye 4-5) ulusal yeterliliklerin hazırlandığı bildirildi. Ulusal yeterliliklerin y...


TSLA, düşük teslimat beklentilerine rağmen yükseliyor, işte nedeni

Tesla (TSLA) hisseleri, üç aylık teslimatların açıklanmasından sadece bir gün önce muazzam bir güç gösteriyor. Son 5 işlem gününde %16’nın, son ayda ise %20’nin üzerinde artış gösterdi. Herhangi bir durma belirtisi göstermiyor. Bu makaleyi yazarken hisse senedi gün için %7,15 artışla 212 dolardan işlem görüyordu. Bu iyimserlik ve ivme nasıl haklı g...


Haziran ayında en çok hangi marka otomobiller satıldı?

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerini açıkladı. İşte, 2024 haziran ayında en çok satılan otomobil markaları...


Adanada infaz!

Adanada infaz! Adanadaki olay, saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahhallesi 13324. Sokakta meydana geldi. Yakup Bozkurt, otomobiliyle Obalar Caddesinde seyir halindeyken, motosikletli 2 şüpheli aracı takip etmeye başladı. Takip edildiğini anlayan Bozkurt, ara sokağa girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Bu sırada motosikletteki şüpheli...


Stroll: "Virajlardaki önden kayma üstesinden gelemediğimiz bir problem"

Lance Stroll, Aston Martin'in geçtiğimiz sezona kıyasla çok daha geride olduğunu ve bunun asıl sebebini açıkladı.


Beykoz'da Yüksek Sesle Müzik Dinleyen Sürücüye 2 Bin 70 Lira Cezası

Beykoz'da trafikte yüksek sesle müzik dinleyerek hafif ticari aracın bütün kapıları açık halde ilerleyen sürücüye 2 bin 70 lira para cezası kesildi. Sürücü, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek suçundan adli makamlara sevk edildi.


Sulama aracına çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde motosikletiyle seyir halinde olan genç, önündeki sulama aracına çarparak hayatını kaybetti. Kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, sulama aracıyla ilgili inceleme başlatıldı.


Düğün Konvoyunda Drift Yapan Sürücülere Cezalar

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir düğün konvoyunda drift atan 2 araç sürücüsü ve trafiği tehlikeye düşüren 7 araç sürücüsüne toplam 117 bin 668 lira para cezası uygulandı.


Bilecik’te şarampole uçan araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı

Bilecik'te seyir halinde şarampole uçan araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı.


Kaldırıma çıkıp ters yönde ilerleyen sürücü kamerada

Başakşehir'de bir otomobil sürücüsünün ters yönde ve kaldırımdan ilerlediği anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.


Otomotiv pazarı Haziranda da 100 bini aştı

Otomotiv pazarı Haziranda da 100 bini aştı Otomotiv pazarında Haziran ayında yıllık olarak gerileme olsa da satışların 100 bin barajını aştığı izlendi. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Haziran ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Haziran ayına göre yüzde 5,3 azalarak 106 bin 238 adet oldu. Haziran a...


Verstappen: "Red Bull'un berbat stratejisi, Norris ile çarpışmama sebep oldu"

Max Verstappen, Red Bull'un yarış stratejisi, kötü pit stoplar ve zayıflayan araç dengesinin Avusturya'da Lando Norris'i tekrar oyuna soktuğunu söyledi.


Niğdeli sporcular İzmir’den derece ile döndü

29-30 Haziran 2024 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen U23 ve Büyükler Türkiye Atletizm Şampiyonasında yarışan Niğdeli sporcular madalya ile döndü.


Konut ve araç piyasasında fiyatı satıcı değil alıcı mı belirliyor?

Konutta talebin azalması ve sıfır araç sayısının artmasıyla konut ve otomobil piyasasında fiyatı alıcılar belirler oldu. Peki konut ve araç piyasası neden durma noktasına geldi? Detaylar, CNN TÜRK ekibinden İlayda Karaca ve Bilal Söyleyenoğlu'nun haberinde.


Hamilton, Gresini MotoGP takımını satın mı alacak?

The Race'in haberine göre Lewis Hamilton, Gresini Racing'i satın almak için bazı görüşmeler gerçekleştirdi


Dünyanın en pahalı uzaktan kumandalı arabası, 200.000 sterlinlik bir fiyatla satılacak

Michael Schumacher'in 2002'de Formula 1 dünya şampiyonu olduğunda kullandığı Ferrari F2002'nin replikası, 200.000 sterlinlik bir fiyatla satışa çıkıyor. Uzmanlar, bu uzaktan kumandalı arabanın müzayedede çeyrek milyon sterlinden fazla getireceğini ve dünyanın 'en pahalı' uzaktan kumandalı arabası olacağını tahmin ediyor. Saatte 80 km hıza ulaşabilen araç, üretildiği İsviçre'deki Atelier Mediatech'te Schumacher tarafından imzalanmış.


Colapinto, Williams ile Britanya GP ilk antrenman seansına katılacak

Arjantinli genç sürücü, Silverstone'deki ilk antrenman seansında Williams aracının direksiyonuna geçecek.


Sıfır Hyundailer, teker yere değmeden ikinci el oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada, sıfır araç taşıyan tır yol kenarındaki kanala düşerek yan yattı. Tırın arkasında bulunan Hyundai marka sıfır otomobiller, bariyerlere sürterek hasar gördü.


Otomobil ile çarpışan sürat motorunun sürücüsü yaralandı

Karaman’da otomobil ile sürat motorunun çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.


Koreliden şehir içi kullanıma özel elektrikli

Koreliden şehir içi kullanıma özel elektrikli Hyundai Motor Company, 2024 Busan Uluslararası Mobilite Fuarında tamamen yeni elektrikli modeli Insteri tanıtarak A-SUV segmentine elektrik getirdi. Diğer Hyundai ve Ioniq modellerinde de olduğu gibi hızlı şarj alt yapısı sunan Inster, WLTP normlarına göre 355 km kadar bir menzil vaat ediyor. A segment ...


Ferrari, Avusturya'da sezonun en hızlı pit stoplarından birini yaptı

Avusturya'da gerçekleştirilen yarışta en hızlı pit stop Ferrari mekanikerlerinden geldi.


Bursa’da bir kişinin öldüğü kazada otomobilin motoru yerinden fırladı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kaza sonrası 31 yaşındaki sürücü hayatını kaybederken araç hurdaya döndü.


Takla atan araç 3 metrelik istinat duvarının üzerine çıktı: 3 yaralı

Van'ın Başkale ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen aracın takla atarak 3 metre yükseklikteki istinat duvarının üzerine çıkması sonucu 3 kişi ağır yaralandı.


Final yarışları

Carpe Diem Equestrian Team sponsorluğunda düzenlenen Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın final müsabakaları 29-30 Haziran tarihlerinde yapıldı.


Coulthard: "Verstappen, Norris'ten özür dilemeyecek"

David Coulthard, Avusturya Grand Prix'sinin 64. turunda Max Verstappen ile Lando Norris arasında yaşanan teması yorumladı.


Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.


Yalova’da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu

Gebze-İzmir-İstanbul Otoyolu Yalova Kılıç mevkisinde seyir halindeki tırda meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Sıfır araç aldı, hayatının şokunu yaşadı: Bayi 100 bin TL teklif etti

Ankara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı.


Mamak’ta bir araç sürücüsü iki kişi tarafından darp edildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde iki kişi bir araç sürücüsünü darp etti.


Otoyolda feci kaza: Tırın kupası koptu

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde iki tırın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında kupası kopan tırın sürücüsü yaralandı.


Nissan yeni modellerle Avrupa’da 300 bin fazla satacak

Nissan yeni modellerle Avrupa’da 300 bin fazla satacak. Türkiye, markanın hala üretim radarında.


Yayalara çarpmamak için frene basan motosikletli kadın yaralandı

Yolun karşısına geçmek için bir anda yola fırlayan yayalara çarpmamak için frene basan motosikletli kadın yaralandı.


Denetimlerde bin 27 araç trafikten men edildi

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde 99 bin 310 araç ve sürücü ile 3 bin 106 motosiklet kontrol edilip, bin 27 araç trafikten men edilirken, 49 bin 766 adet sürücüye trafik cezası uygulandı.


Caddeden karşıya geçen yayalara motosiklet çarptı: 1'i ağır 3 yaralı

Eskişehir'de caddenin karşısına geçen yayalara motosikletin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza sonucunda hem motosiklet sürücüsü hem de yayalar yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları kentteki hastanelere sevk etti. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.


Bu Porsche 911, oturup saatlerce izlemeye değer bir boyaya sahip

Renk değiştiren "Chromaflair" Urban Bamboo rengini taşıyor.


Elektrikli araçlar yolda kalmadı! Şarj istasyonları bayram sınavını geçti

Ramazan'da yaşanan şarj sıkıntısı, Kurban Bayramı'nda aşıldı. Bunda, şarj altyapısındaki artış ve sürücülerin randevulu sisteme uyumu etkili oldu.


Park halindeki motosiklet çalındı

Adıyaman’da, park halindeki bir motosiklet kimliği belirsiz şahıs yada şahıslar tarafından çalındı.


Norris ile Verstappen'in Avusturya kazasından sonra Silverstone biletleri kapışılıyor!

Silverstone, Avusturya Formula 1 hafta sonu sonrası, Britanya Grand Prix'si için biletlerin kapışıldığını bildirdi.


İzmir Metro'sunda 11 kişinin yaralandığı yürüyen merdiven kazası kamerada

İzmir Metro Üçyol Metro İstasyonu'nda, 11 kişinin arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Ayrıca, daha önce de yine Üçyol Metro ve İZBAN Halkapınar İstasyonu'nda benzer kazalar meydana gelmişti.


Elazığ’da traktör devrildi, sürücü yara almadan kurtuldu

Elazığ’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği traktör devrildi. Kazada can kaybı yaşanmazken araçta maddi hasar meydana geldi.


Manisa Jandarmasından özel trafik denetimi

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılan özel trafik denetiminde 303 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken 19 aracın trafikten men edildiği 36 sürücünün de ehliyetlerinin geçici olarak geri alındığı öğrenildi.


Akaryakıtta yeni dönem: 2025te zorunlu olacak

Akaryakıtta yeni dönem: 2025te zorunlu olacak AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımının önüne geçmek ve vergi kaybını engellemek için geliştirdiği yerli ve milli sistem olan UTTSnin tüm altyapı çalışmaları tamamlandı. UTTS, akaryakıt alan vergi müke...


"Bana çarptı" dedi, çarpan kendisi çıktı, gerçeği güvenlik kameraları ortaya çıkardı

"Bana çarptı" dedi, çarpan kendisi çıktı, gerçeği güvenlik kameraları ortaya çıkardı Manavgat ilçesinde 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında kazaya karıştığı belirlenen diğer başka aracın sürücüsü "Bana çarptı" dedi ancak gerçeği güvenlik kameraları ortaya çıkardı.


Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi

Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi, markanın otomobil yolculuğunu anlatıyor.


Gece vakti egzoz patlatan sürücü polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı

Aksaray'da gece yarısı egzoz patlatarak mahalle sakinlerinin huzurunu kaçıran sürücü, polisin takibi sonucu yakalandı. Sürücüye 10 bin 200 lira para cezası kesilirken araç trafikten men edildi.


Honda, sezon sonunda emekli olacak Espargaro ile test ekibine katılmak üzere anlaştı!

Aleix Espargaro, yarış kariyerinden emekli olduktan sonra test sürücüsü rolünde Honda'ya geçiş yapacak.


Gerede'de Yolcu Otobüsleri Çarpıştı: 15 Yaralı

Bolu'nun Gerede ilçesinde Anadolu Otoyolu'nda seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, önünde seyreden başka bir yolcu otobüsüne çarptı. Kazada her iki otobüste bulunan toplam 15 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


‘Dur’ ihtarına uymayan otomobile polis ateş açtı: 1 kişi yaralandı, 2 gözaltı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde uygulama noktasında ‘Dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsünü takip eden polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı hastaneye götüren 2 arkadaşı burada yakalanırken, araçta yapılan aramada ise yüklü miktarda ele geçirildi. Yaralının tedavisi sürerken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı.