Otomobil

Trending:


Hyundai Ioniq 5 N, lüks SUV'lerin karşısında şov yaptı!

Drag yarışındaki konuklarımız: Urus, Cullinan ve G Serisi.


Motor kısmı yanan araçta maddi hasar oluştu

Hatay’da seyir halindeyken motor kısmı yanmaya başlayan araçta maddi hasar oluştu.


Sakarya’nın tatil bölgesinde polis denetimi: 52 araç sürücüsüne 120 bin lira ceza

Sakarya'nın tatil bölgesi Karasu ilçesinde polis ekiplerince yapılan denetimlerde 7 motosiklet ve 1 araç trafikten men edilirken 52 araç sürücüsüne 120 bin 385 lira idari para cezası kesildi.


Takla atan hafif ticari araç 30 metre sürüklendi: 3’ü çocuk 5 yaralı

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkarak takla atan hafif ticari araç, yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.


Şanlıurfa'da otomobil şarampole devrildi: 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde şarampole devrilen otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.


Motosiklet, köprü bariyerine çarptı: 2 yaralı

Antalya’nın Serik ilçesinde motosikletin köprü bariyerine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.


Otomobile çarpıp kaçan motosiklet sürücüsü kamerada

Adana'da bir motosiklet sürücüsü, park halindeki lüks otomobile çarpıp zarar vermesi anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kazadan sonra sürücü olay yerinden uzaklaştı.


Otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü

Hatay'ın Samandağ ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı


Kavşaktaki kaza ucuz atlatıldı, şiddetli çarpışmada yaralanan olmadı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Gülveren ve Mithatpaşa Caddelerinin kesiştiği kavşakta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.


Kütahya'da motosikletlilerin silahlı kavgası

Kütahya'da 2 farklı motosiklet grubu üyeleri arasında çıkan kavgada M.Ü. (26) silahla bacağından yaralandı. Eskişehir'den geldiği tespit edilen 3 şüpheliden 2'si yakalanırken, kavga güvenlik kamerasına yansıdı.


Jandarma için hız tespiti yaptı, ABD'nin kapısını açtı

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 81 ilde kullanılan milli mobil hız tespit sistemi Medar MTS, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve bir Türk cumhuriyetine ihraç edildi.


Avcılar'da kaza sonucu hayatını kaybeden Hazine Dülek son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Avcılar'da otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu hayatını kaybeden Hazine Dülek, Talatpaşa Merkez Camisi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.


F2 Avusturya: Bortoleto ilk F2 zaferini stratejiyle kazandı!

2024 Formula 2 Şampiyonası'nın Avusturya'da gerçekleştirilen ana yarışını Gabriel Bortoleto kazandı. Bu Bortoleto'nun ilk F2 zaferi oldu.


Piastri: "Galibiyete bu kadar yakın olmak acı verici"

Avusturya Grand Prix'sinde ikinci olan Oscar Piastri, galibiyete bu kadar yakın olmanın 'acı verici' olduğunu düşünüyor.


Boş tarlada alev alan otomobil hurdaya döndü

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkeze bağlı Taşpınar köyü yakınlarında bulunan bir arazi içerisinde dumanların yükseldiğini fark eden köylüler, anız yangını olduğunu düşünerek durumu itfaiye ekiplerine bildirip olay yerine gitti. Olay yerine gelen köylüler bir otomobilin yandığını ve alevlerin çevreye sıçradığını fark ederek traktörlerle alevlerin önünü kesti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yangına müdahale edildi. Kontrol...


Mardin'de kahreden son! Karnındaki bebeğiyle öldü

Kaza, dün öğle saatlerinde Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlardaki Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile Özlem Nerse Karakaş yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk...


Beykoz-Riva Otoyolunda İki Araç Kaza Yaptı: 3 Yaralı

Beykoz-Riva Otoyolu'nda seyir halindeki iki araç kaza yaptı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza, dün Beykoz - Riva Karayolu'nda akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, seyir halindeki iki hafif ticari araç bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri yan yatarak durabildi. Çevredeki diğer sürücüler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan şahısları hastaneye kaldırırken, polis ekipleri trafiği kontrollü şekilde ilerletti. Kazayla ilgili çalışma başlatıldı.


Classic Mercedes Festivali Gaziantep’te yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Classic Mercedes Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlendi.


Kağıthane’de beton mikseri park halindeki gelin arabasının üzerine böyle devrildi: 1 çocuk hayatını kaybetti

Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri park halindeki gelin arabasının üzerine devrildi. Feci kazada gelin arabasının önündeki bir çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Fatih'te Kamyon İndirme Kavgası

Fatih'te bir sokakta kamyondan ürün indiren işçiler ile otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sürücü bıçakla saldırırken, işçiler sopalarla karşılık verdi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.


333 beygirlik Leon son çeyrekte geliyor

Bağımsız bir model olacak şekilde yeniden tasarlanıp geliştirilen Yeni CUPRA Leon, markanın yeni tasarım dilini yansıtıyor. Araç yılın son çeyreğinde ülkemizde yollara çıkacak.


Nevşehir'de feci kaza! Traktör ikiye bölündü

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan traktör ikiye bölündü. Traktörün arkasındaki tırmığın çarpışma esnasında savrularak arkadan gelen otomobile saplandığı kazada 1'i ağır 8 kişi yaralandı.


İstanbul'da otomobil gece kulübüne daldı

Bakırköy'de bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek gece kulübüne daldı. Kazada sürücü yaralanırken, gece kulübünde hasar meydana geldi.


Williams başka sürücülerle görüşmeye başladı, Sainz için kapı kapanıyor olabilir

Carlos Sainz'ın F1'deki geleceğine karar vermekte tereddüt etmesi, Williams’ın diğer sürücülerin peşine düşmesine neden oldu


Espargaro, sprint kazasının ardından Hollanda GP'de yer alamayacak!

Aleix Espargaro, sprint yarışında yaptığı kaza nedeniyle Assen hafta sonunun geri kalanında yer alamayacak.


İkinci El Araç Piyasasında Büyük Düşüş! Satışlar Yüzde 20 Azaldı, Fiyatlar Dibe Vurdu

Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el araç satışında uyguladığı 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı, piyasada önemli değişikliklere yol açtı. Bu uygulamanın 1 Ocak 2025'e kadar uzatılması, ikinci el araç fiyatlarında düşüşe neden oldu


Trafik kazasında karnındaki bebeğini kaybetmişti... Bir acı haber daha

Mardin'de kırmızı ışıkta hızla geçen TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada, karnındaki 8 aylık bebeği kaybeden Özlem Nerse Karakaş da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.


Bursa'da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Bursa'nın Kestel ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Polis ise yangınla ilgili soruşturma başlattı.


Sainz: "Üçüncülükten gurur duyabiliriz"

Carlos Sainz, olaylı geçen Avusturya Grand Prix'sini üçüncü olarak tamamladıktan sonra açıklamalarda bulundu.


Hyundai o modelde fiyatı 895 bin TL'ye düşürdü! Yeni liste şaşırttı

Beğenilen otomobil markası Hyundai 2024 Temmuz fiyat listesinde sürpriz yaptı. İşte Hyundai i20 Temmuz fiyat listesi...


Elektrikli bisiklet 3 yaşındaki çocuğa çarptı

Adıyaman’da, elektrikli bisikletin çarptığı küçük çocuk yaralandı.


Araç Sahipleri İçin Kritik Uyarı: 30 Haziran 2024 Akaryakıt Fiyatları Açıklandı

Son günlerde akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler araç sahiplerinin en çok merak ettiği konuların başında geliyor. 25 Haziran 2024 tarihinde yapılan zamların ardından, akaryakıt fiyatlarına bir kez daha zam yapıldı. İşte, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum...


İstanbul Fatih'te kamyondan mal indiren işçilerle otomobil sürücü arasındaki kavga kamerada

Fatih'te sokağı kapatarak kamyondan ürün indiren işçiler ile otomobil sürücüsü arasında kavga çıktı. Sürücünün bıçakla saldırısına işçiler sopayla karşılık verdi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı


Yoldan çıktı otomobile çarptı, hiçbir şey olmamış gibi gitti

Adana'da bir motosiklet sürücüsünün yoldan çıkıp park halindeki lüks otomobile çarpması saniye saniye görüntülendi. Sürücü kazadan hemen sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.


Avusturya GP’de kazanan George Russell

George Russell, Avusturya GP’de yarışı önde bitiren isim oldu.


Kartal'da kontrolden çıkan taksi bariyerlere girdi

Kartal'da seyir halindeki ticari taksi kontrolden çıkarak bariyere girdi. Kazada taksi sürücüsü yaralandı.


F3 Avusturya: Browning ikinci zaferini kazanarak yeni şampiyona lideri oldu!

2024 Formula 3 Şampiyonası'nın Avusturya'da gerçekleştirilen ana yarışını, Luke Browning kazandı. Bu, Browning'nin ikinci F3 zaferi oldu ve Sürücüler Şampiyonası'nda liderliğe yükseldi.


Bu otomobilin ikincisi üretilmedi, dünyada tek

Sivas'ta bağlama ve mobilya ustaları tarafından yapılan ahşap arabanın ikincisi üretilmedi. Dünyada tek olan bu araba satılabilirse geliriyle okul yaptırılacak.


İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Gülveren ve Mithatpaşa Caddelerinin kesiştiği kavşakta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu şans eseri yaralanan olmadı.


Polis memuru Cemalcan Ev kazada şehit oldu

Kocaeli’nde, 29 Haziran tarihinde polis otosuyla göreve giden trafik polis memuru Cemalcan Ev, D-100 Karayolu’nda kaza yaparak ağır yaralandı. Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan polis memuru Cemalcan Ev, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit polis memuru Cemalcan Ev'in cenazesi, bugün saat 10.00’da Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak töreninin ardından memleketi Ordu'ya...


İklim değişikliğine dikkat çekmek için motosikletle kuzey kutup dairesine yola çıktı

Adanalı Okan Uysal, iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla motosikletiyle kuzey kutup dairesine gitmek için yola çıktı. Uysal, yaklaşık 20 gün sonra Rusya'nın Novy Urengoy şehrine ulaşacak.


Verstappen'in pole pozisyonu farkı, rakipleri için "gerçek bir uyarı"

Formula 1'de ön sıralardaki daralan farklar arasında, Verstappen'in Avusturya'daki kısa turda elde ettiği büyük pole pozisyonu farkı rakipleri şaşkına çevirdi.


Perez: "Yarış tam bir felaketti"

Red Bull pilotu Sergio Perez'e göre 2024 Avusturya Grand Prix'si oldukça kötü geçti.


Sivas’ta kontrolden çıkan otomobil devrildi: 1’i ağır 5 yaralı

Sivas’ta virajı alamayan otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.


İçişleri Bakanı: 2 Milyon 786 Bin 451 Araç Denetlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 aracı denetlediğini açıkladı. Denetimler sonucunda toplam 433 bin 207 sürücüye işlem yapıldı. İzin verilmeyen araçlara çakar takarak kullanan 189 sürücüye ceza uygulandı. Ayrıca, hız ihlali, periyodik muayene eksikliği, emniyet kemeri kullanmama, sürücü belgesiz araç kullanma ve zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmama gibi diğer ihlallerle birlikte toplamda 433 bin 207 araca/sürücüye işlem yapıldı.


Verstappen: "Norris ile temasımda frenleme sırasında hareket etmiyordum"

Max Verstappen, 2024 Formula 1 Avusturya Grand Prix temasında Lando Norris'e karşı 'agresif' olduğunu ve mücadeleleri boyunca frenleme altında hareket ettiğini reddediyor.


Makyajlı 911 GT3, Nürburgring'de görüntülendi

Ufak değişiklikler getiren 992.2 nesli, güç artışı sunabilir.


Verstappen: "Babam ile Horner arasında yaşananlardan kaçınılabilirdi"

Max Verstappen, babası Jos ve Red Bull takım patronu Christian Horner arasındaki son tartışmanın ardından "Bu senaryodan kaçınılabilirdi " dedi.


Eruh'ta 200 metreden dereye uçan otomobilin sürücüsü öldü

Kaza, sabah saatlerinde Eruh ilçesine bağlı Yanılmaz köyü yakınlarında meydana geldi. Ali Özkan’ın kontrolünü yitirdiği plakası öğrenilemeyen otomobil, 200 metre yüksekliğindeki uçurumdan dereye düştü. Çevredekilerni ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, UMKE, Eruh Arama ve Kurtarma (ERKUT) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, hurdaya dönen araçtaki Ali Özkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis memuru Cemalcan Ev kazada şehit...


Karaman'da otomobilin çarptığı kadın yaralandı

Karaman'da yolun karşısına geçmeye çalışan 19 yaşındaki kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza, Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kadın, çarpmanın etkisiyle yola savruldu ve yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.