Otomobil

Trending:


Aldığı sıfır Ford araçla kaza yaptı: Tamiri için 5 aydır bekliyor

Van'da 7 ay önce sıfır araç alan ve 2 ay sonra yaptığı kazanın ardından aracını Ford servise götüren Savaş Katılmış, yedek parça sorunundan dolayı aracını 5 aydır teslim alamıyor.


Otomobilde yangın çıktı

Düzce’de seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Çinin BYDsi Güneydoğu Asyada elektrikli araç fabrikası açtı

Çinin BYDsi Güneydoğu Asyada elektrikli araç fabrikası açtı Çinin BYDsi perşembe günü Taylandda bir elektrikli araç fabrikası açtı; otomobil üreticisinin Güneydoğu Asyadaki ilk fabrikası olan bu tesis, hızla büyüyen bölgesel elektrikli araç pazarında baskın bir oyuncu haline getirebilir. BYD CEOsu ve Başkanı Wang Chuanfu açılışta "Taylandın ne...


Ford, 2022-2023 model Mustang modellerini geri çağırıyor

Ford'un yıl başından beri 32. geri çağırma işlemi oldu.


Eskişehir genelinde asayiş ve trafik denetimleri

Eskişehir'de polis ekiplerinin denetimlerinde, 6 bin 462 şahsın ve bin 193 aracın sorgusu ve kontrolü yapılarak gerekli işlemler başlatıldı.


2025 için hangi Formula 1 koltukları boş?

2025 Formula 1 sezonu için griddeki boş koltukların sayısı giderek azalıyor.


Yol bakımı Haliç'i kilitledi!

Haliç Köprüsü'nün orta şeridinde, 3-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklanan, asfaltlama çalışması nedeniyle Kadıköy istikametinde uzun araç konvoyları oluştu.


Yılın ilk yarısında elektrikli otomobil pazarının lideri Togg oldu

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), yılın ilk yarısında elektrikli otomobil satışlarını paylaştı. Yerli üretim Togg, ilk 6 ayda en çok satan elektrikli otomobil oldu


Abartı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara denetim

Eskişehir'de polis ekiplerine abartılı egzozlu araçlara ve park ihlali yapan araçlara işlem uygulandı.


Batman’da kaçak sigara operasyonu: 1 gözaltı

Batman’da durdurulan bir otomobilde yapılan aramada bin 780 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.


JLR ve Dassault Systèmes, iş ortaklığını genişletiyor

3DEXPERIENCE platformu yolda.


Edirne'de seyir halindeki otobüsün motoru yandı

Edirne'de seyir halindeki otobüsün motoru yandı Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay, Keşan-Gelibolu karayolu üzerindeki Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Gelibolu’dan, Keşan yönüne giden yolcu otobüsünün...


Tüm Suzuki modellerinde 7 Temmuz'a kadar geçerli özel fırsatlar!

Sıfır faizli kredi destekleri sizi bekliyor.


Limak Çimento’dan karbon-nötr yakıt sözü

Limak Çimento ve Fransa merkezli Air Liquide, Türkiye’de çimento sektöründe karbon sıfır üretime geçilmesi için yeşil hidrojen ekosisteminin geliştirilmesi amacıyla stratejik ortaklık kurdu.


ABD'nin ham petrol stoklarında düşüş

ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta önceki haftaya göre yaklaşık 12 milyon 200 bin varil düştü.


Sonunda Renault Clio Cross fiyatı belli oldu; En ucuz SUV model araç piyasasında sürpriz yaptı

İddialı marka Renault yeni bir hamleyle tüketicinin karşısına çıktı. İşte Renault Clio Cross 2024 Temmuz fiyat listesi...


Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 6 yaralı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kazada Araçta bulunan Özlem Avcı olay yerinde, yaralı olarak hastaneye sevk edilen Ayşegül Aksoy hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Kontrolden çıkan hafif ticari araç bariyere ve elektrik direğine çarptı: 3 yaralı

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari araç önce bariyere, ardından elektrik direğine çarptı. Kazada 2'si ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Nissan Z, etkileyici satış rakamlarına ulaştı

Fakat GT-R tarafında feci bir düşüş var.


Trafik kazasına helikopterli müdahale

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi karayoluna inen ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi.


Hadjar, ilk antrenmanda Perez'in yerini alacak

Red Bull genç sürücü programının genç üyesi Isaack Hadjar, Britanya Grand Prix'sinin ilk serbest antrenman seansına katılacak.


Tekirdağ’da zincirleme kaza: Ağır yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye kurtardı

Tekirdağ Çorlu’da seyir halindeki otomobil, önce otomobile sonra da otobüse arkadan çarparak yan yattı. Kaza sonrası ağır yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.


Sokak ortasında dehşet kamerada! Önce darbetti ardından otomobiliyle çarptı!

Mardin'de bir kadın, yolda karşılaştığı kayınvalidesini önce darp etti ardından otomobiliyle çarptı. Yaralanan kayınvalide hastaneye kaldırılırken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Akıllara durgunluk veren yöntem! Araç bilgilerini böyle kopyalamışlar...

Ankara'da polis, akıllara durgunluk veren bir yöntemle araba çalan şebekeyi çökertti. Çin'den getirdikleri aparatla araçların anahtar bilgilerini kopyalayan çete, nefes kesen operasyonla yakayı ele verdi.


Mir, iki yıldır yaşadıklarına rağmen neden Honda'da kalmak istiyor?

2020 MotoGP dünya şampiyonu Joan Mir, Honda’da iki yıl daha kalmaya hazırlanıyor. İspanyol sürücü, son iki yılın zorluklarına rağmen neden bu yöne eğildiğini açıkladı.


Toyota GR86, Subaru BRZ'nin satış rakamlarını 5'e katladı

Kardeş modeller arasında epey büyük bir fark var.


Verstappen: "Silverstone'da galibiyet savaşı verme niyetindeyiz"

Red Bull pilotu Max Verstappen, bu hafta sonu galibiyet için mücadele edebilmelerini umuyor.


Haliç Köprüsü Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü'nde yapılacak asfalt yenileme çalışması nedeniyle Mecidiyeköy istikametini trafiğe kapattı. Çalışmanın 8 Temmuz saat 05.00'e kadar tamamlanması planlanıyor.


Kaynanaya otomobilli şiddet

Mardin'de S.D.Ç., ablasıyla önünü kestiği kayınvalidesi Neriman Çekin'i ayağından çıkardığı terlikle dövdü; sonra otomobiliyle çarparak yaraladı. Kadının kırılan koluna ve bacağına platin takıldı. Gözaltına alınan saldırgan gelin serbest bırakıldı.


Şehrin kural tanımaz toplu taşıma araçları: Biri buna dur demeli

Sakarya'da faaliyet gösteren mavi renkte olan ‘M' plakalı şehir içi toplu taşıma araçlarının sürücüleri durak haricinde yolcu alma, kırmızı ışıkta geçme, minibüsün kapısı açık şekilde şehir içinde ilerleme gibi birçok kuralı hiçe sayıyor. En son seyir halindeyken aracının gösterge paneline telefon koyarak maç izleyen sürücünün hem kendi canını hem de yolcularının canını hiçe sayması tepki çekti.


Emniyet kemeri takılı olan sürücü takla atan araçtan yara almadan kurtuldu

Eskişehir'de motosikletliye çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü, takılı olan emniyet kemeri sayesinde kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonucunda araç takla atarken, sürücü taktığı emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Durdurulan araçta 29 bin bandrolsüz sigara ele geçirildi

Aydın’ın Germencik ilçesinde kaçak sigara ve tütün sattığı tespit edilen bir şüpheli yakalanırken, 29 bin 120 adet bandrolsüz sigara ele geçirildi.


Motosikletli şahıslara özel denetim sürüyor: 87 bin lira ceza kesildi

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde motosikletli şahıslara özel yapılan denetimde 87 bin lira ceza kesildi.


İkinci el aldığı otomobil sonrası hayatının şokunu yaşadı! Bütün birikimi buhar oldu, işinden de kovuldu

Manisa'da, 140 bin TL'ye aldığı otomobili 'change' araç olduğu tespit edilip, ekiplerin el koyduğu Adem Atlı Ata (23), hem aracından hem de parasından oldu. Olayın ortaya çıkmasından dolayı fabrika tarafından da işine son verilen Ata, "Yeni doğan çocuğumu hastaneye götürebilmek ve ihtiyacım olduğu için tüm birikimim verip bu otomobili almıştım" dedi.


Hollanda ile 15'nci kez karşı karşıya geleceğiz

A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde cumartesi günü Hollanda ile karşı karşıya gelecek. İki ekip, bu mücadele ile tarihlerinde 15'nci kez karşı karşıya gelmiş olacak.


Direksiyon hakimiyetini kaybeden turist şarampole devrildi

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet önce karşı şeritten gelen otomobile çarptı, ardından şarampole devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.


Alevlere teslim olan otomobil küle döndü

Elazığ'da gece saatlerinde alev alev yanan otomobil küle döndü.


Konya'da 8 bin Kick Boksçu milli olabilmek için dövüşüyor

Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na 8 bin sporcu katıldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular, milli takıma seçilmek için mücadele ediyor. Turnuvanın ardından derece alan sporcular, Avrupa Gençler Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.


Bilecikli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu

Bilecikli sporcu Yağız Aldemir Türkiye 3'üncüsü olarak başarıya imza attı.


Bursa'da trafiğin ortasında görenler şoke oldu, ortalığı birbirine kattı

Bursa'da kaçan koyun trafiği birbirine kattı. O anlar sürücülere de zor dakikalar yaşattı. https://haberglobal.com.tr/gundem/bursada-trafigin-ortasinda-gorenler-soke-oldu-ortaligi-birbirine-katti-358147


Otomobil sürüye daldı! Sürü sahibi ile 6 koyun öldü

Otomobil sürüye daldı! Sürü sahibi ile 6 koyun öldü Karsta otomobilin çarptığı sürü sahibi hayatını kaybetti, 6 koyun telef oldu. Paşaçayır Mahallesinden Kars yönüne giden polis memuru M.Anın kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı mevkisinde, karayolunda ilerleyen 68 yaşındaki çiftçi Halis Kaya ve sürüsüne çarptı. İhbar üzerine olay y...


Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı

Bolu’da gece saatlerinde Taşkesti Beldesi yolunda seyreden bir otomobil, yolda yürüyen yayaya çarptı. Meydana gelen kazada yaya ağır yaralandı.


Kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonet ve hafif ticari aracın arazi yolunda kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


En fazla satılan otomobil markaları açıklandı! Renault, Fiat, Ford...

Yılın ilk yarısında, en fazla satılan otomobil markaları açıklandı. Açıklanan verilerde, Renault 56 bin 960 adet satışla listenin başında yer aldı. İşte sizlerle bu yılın ilk 6 aylık bölümünde en fazla satışı yapılan markaların listesi...


Pendik'te İETT Otobüsünde Yolcular Arasında Kavga Çıktı

Pendik'te bir İETT otobüsünde yolcular arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Yolcular arasında 'yer' tartışması büyüyerek kavgaya dönüştü.


Kars'ta Batı Azerbaycan'a Dönüş Formu

Kars'ta düzenlenen 'Batı Azerbaycan'a Dönüş Formu' etkinliği yoğun ilgi gördü. Azerbaycan Kars Başkonsolosu ve diğer yetkililerin katıldığı etkinlikte Batı Azerbaycan'a dönüş konuşuldu.


Kartal'da kaza: 3 kişi yaralandı

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, bariyerlere ve aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Araç sahipleri dikkat! Ödemeler bu ayın sonuna kadar yapılacak...

2024 yılı motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ikinci taksit ödemeleri başlamış bulunuyor. Araç sahiplerinin dikkatine, MTV'nin ikinci taksit ödemeleri için son tarih 31 Temmuz olarak belirlendi.


Pagani Huayra, nihayet manuel şanzımana kavuştu

Epitome versiyonuna özel olarak.


Yola attıkları poşetten uyuşturucu madde çıktı

Yola attıkları poşetten uyuşturucu madde çıktı Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayAan 5 şüphelinin yola fırlattığı poşette, uyuşturucu madde ulduğu belirlendi. Ekipler, 5 şüpheli hakkında işlem yaptı.Olay, dün saat 22.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana gel...