Trending:


Yurt dışında kiraladığı otomobilde kaza yaptı! TESLA'ya dava açmaya hazırlanıyor!

Bayram tatili için gittiği yurt dışı tatilinde kiraladığı otomobilde kaza yapan İzmirli Avukat, araçtaki teknik sorun nedeniyle duramadıklarını ve kaza yaptıklarını söyleyerek TESLA firması hakkında suç duyurusunda bulunacak.


TEM Otoyolu'nda kamyonetten kopan lastiğin ilginç yolculuğu kamerada

Silivri'de TEM Otoyolu'nda bir kamyonetten kopan lastik, kilometrelerce yolculuk yaptı. Herhangi bir kazaya neden olmayan lastiğin tehlikeli yolculuğu, bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. https://haberglobal.com.tr/gundem/tem-otoyolunda-kamyonetten-kopan-lastigin-ilginc-yolculugu-kamerada-356266


Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Karabük'te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Leclerc, Ferrari'nin sorunlarını ne zaman çözeceğinden emin değil

Charles Leclerc, Ferrari'nin yüksek hızlı virajlardaki performans sorunun hemen çözülmeyeceğini düşünüyor. Ancak Leclerc, Avusturya'da en önde rekabet etmeyi hedefliyor.


Pramac Ducati'den ayrılarak Yamaha'nın uydu takımı olacak!

Pramac, Yamaha ile ortaklık kurmak için 2024 sonunda 20 yıllık Ducati birlikteliğini sona erdirecek. Bu yeni oluşum, Toprak Razgatlıoğlu'nun yeni takımı olabilir.


Otomobil alacaklar dikkat: Süre uzatıldı, bayilerin kampanyaları ne olacak?

Otomobil alacaklar dikkat: Süre uzatıldı, bayilerin kampanyaları ne olacak?


Tunceli-Ovacık kara yolu yarın ulaşıma kapatılacak

Tunceli Valiliği kentte ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek MotoFest etkinlikleri kapsamında Tunceli-Ovacık kara yolu yarın ulaşıma kapanacağını duyurdu.


İngiliz SMMT İcra Direktörü Hawes: Çinli elektrikli otomobillere ek vergi uygulanması pazar için tehdit

İngiliz Motorlu Araç Üreticileri Topluluğu (SMMT) İcra Direktörü Mike Hawes, Avrupa Birliği'nin (AB) Çin'den elektrikli otomobil ithalatına ek vergi getirme kararının etkilerini yakından takip ettiklerini belirtti.


Sıfır ve ikinci el arabada sürpriz gelişme! Fiyat düşecek yeni indirimler geliyor

Sıfır ve ikinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ayrıntılar ortaya çıktı. Araba almak isteyenin fırsat ayağına geldi. Araç satışında fahiş artışı engelleyen ve fiyatları düşüren düzenlemede önemli bir değişiklik yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda devreye alınan 6+6 düzenlemesinde süre uzatımına gidildi. Öte yandan bazı sıfır araçların satışını yasaklayan GSR düzenlemesi de 31 Ağustos’a ertelenmişti. İki önemli değişiklik...


Gümüşhane'de ters yönde ilerleyen sürücünün faciaya davetiye çıkarttığı anlar

Gümüşhane-Trabzon karayolunda ters yönde hareket eden otomobilin faciaya davetiye çıkarttığı anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı.


Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı

Tunceli'de ilk defa düzenlenen ve 4 gün sürecek MotoFest etkinlikleri başladı.


McLaren, Avusturya GP hafta sonunda kiralık bir karavan kullanacak

McLaren'in İspanya'daki Formula 1 karavanında çıkan yangının ardından Avusturya'da geçici bir evi var.


Bayburt’ta gelin arabası ile traktör çarpıştı: 7 yaralı

Bayburt’ta gelin arabası ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aralarında gelin ve damadında bulunduğu 7 kişi yaralandı.


Uyarmak için aracından indi, bıçaklanarak hastanelik oldu

Konya'da alkolü olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü, aracından inerek kendisini uyaran sürücüyü bıçakla yaraladı.


TÜİK Uşak’taki araç sayısını açıkladı

TÜİK 2024 mayıs ayı motorlu kara taşıtı verilerini açıkladı. Yapılan araştırmalara göre Uşak'ta 116 bin 708 araç olduğu açıklandı.


Gazipaşa’da motosiklet sürücüsünün hayatını kask kurtardı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü kazayı kaskı sayesinden yaralı olarak atlattı.


Elektrikli BMW'ler, şanzıman hissini simüle edecek

M departmanı, çalışmalara son hız devam ediyor.


Otomobile çarpmamak için manevra yaptı, demir korkuluklara çarptı: 1 yaralı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen kazada, önünde duran otomobile çarpmamak için manevra yapan minibüs demir korkuluklara çarptı. Kazada, minibüs şoförü yaralandı.


Seyir halindeki otomobil takla attı: 2 yaralı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak yol kenarına savruldu, kazada 2 kişi yaralandı.


13.3 trilyon liralık satış yapıldı

Türkiye'de 2023'te 1 milyon 203 bin 933 otomobil, 9 milyon 986 bin 534 ev tipi buzdolabı ve dondurucu üretildi. Girişimlerin ürettikleri ürünlerden yaptıkları satış, toplamda 13 trilyon 325 milyar 110 milyon lirayı buldu.


Yenileri yerini dolduramıyor, yaklaşık yarım asırdır hizmetine devam ediyor

Sivas'ın Zara ilçesinde bir zamanlar makam aracı olarak kullanılan 40 yıllık araç, belediye hizmet aracı olarak görevine devam ediyor.


Yüksekovalı sporcular Türkiye şampiyonu oldular

Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'nda Yüksekovalı sporcular 17 madalya kazanırken, birincilik kupasını da elde ettiler.


Serviste korku dolu anlar: Elinde bıçakla kapı ve camı yumrukladı

Antalya'da bir kişi, tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsüne saldırdı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalışırken serviste yaşanan korku dolu anlar kameralara yansıdı.


Kocaeli’nden 85 ülkeye ihracat yapan Prometeon Avrupa lansmanını İstanbul’da yapacak: Lastiğe imzasını Türkiye’de atacak

Türkiye’deki fabrika ve Ar-Ge merkezine 185 milyon Euro yatırım yapan ticari lastik üreticisi Prometeon, 2024 itibarıyla yıllık kapasitesini 1.8 milyon adedin üzerine çıkararak bölgenin en büyüğü oldu. 75 ülkeyi yöneten Prometeon Türkiye, AFME, Rusya, CIS Bölge CEO’su Gökçe Şenocak, “İlk kez üzerinde kendi ismimizi kullacağımız Türkiye’de üretilen yüksek teknolojiye sahip Serie 02 lastiklerin Avrupa lansmanı yılın son çeyreğinde Türkiye’de...


DFSK, yeni SUV modeli E5'i Türkiye'de satışa sundu!

Türkiye atağı devam ediyor.


Mersin'de change araç şebekesine operasyon

Mersin’de çalıştı ve hacizli araçların şase ve motor numaralarının ağır hasarlı araçlarınkiyle değiştirildiği bilgisi üzerine ekipler çalışma başlattı. Ekipler, çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı araçlara, ağır hasarlı aynı tip, model, renk ve marka araçların şase ve motor numarasının uyarlanarak trafiğe çıkarılıp 3’ncü kişileri satıldığı belirlendi. 6 Şubat'la başlayıp pik yaptı! 'Change araç' kabusu: Porsche'u bile böyle yutturdular,...


Bursa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Bursa'nın İznik ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.


BMW, 6 Serisi'ni hayata döndürmeyi planlıyor

8 Serisi'nin yerini alacak.


Türkiye’de 2023 yılında 1 milyon 204 bin otomobil üretildi

Türkiye’de 2023 yılında 1 milyon 203 bin 933 adet otomobil, 9 milyon 986 bin 534 adet ev tipi buzdolabı ve dondurucu üretildi.


McLaren, hâlâ yüksek hızlı virajlar için "yapılacak işler" olduğunu düşünüyor

McLaren, 2024 Formula 1 arabasında yapacakları bir sonraki geliştirmede nereye odaklanacaklarını açıkladı.


Türk otomotiv devi üretime ara veriyor

Türk otomotiv defi Tofaş, Bursa fabrikasında planlı bakım-onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyir sebebiyle 16 Temmuz-20 Ağustos 2024 tarihleri arasında üretime ara verecek.


Otomobil gasbedip polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı

Olay, saat 03.00 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi Biberlik Caddesi ve Eren Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, Sancaktepe’deki evinde anne ve babasıyla kavga eden 22 yaşındaki E.T, silah alıp 2 arkadaşıyla birlikte Sultanbeyli’ye geldi. 2 şüpheli etrafı kolaçan ederken E.T, park halindeki otomobildeki sürücüye silah kabzasıyla vurarak aracı gasbetti. Araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Şüpheliler gasbedilen araca binerek...


Motosiklet tırın altına girdi: 1 ölü 1 yaralı

Düzce'de motosikletli tırın altına girdi. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan Fidan Bilge hayatını kaybetti.


Yaz aylarında motosiklet kullanımına ve bakımına dikkat

Erzincan’da uzun yıllardır motosiklet satışı ve tamiri yapan Ali Kilit, yaz aylarında artan motosiklet kullanımına dikkat çekerek sürücüleri düzenli olarak bakımlarını yapmaya davet etti.


Otomobil kavşakta tıra çarptı

Yalova-Bursa karayolunda kavşaktan karşıya geçen tıra otomobil çarptı. Kazada otomobildeki 4 kişi yaralandı.


Alex Marquez, 2025 sezonunda Gresini Ducati'de kalmaya devam edecek

Marc Marquez'in kardeşi Alex Marquez, gelecek sezon Gresini MotoGP takımı için yarışmaya devam edecek ve Ducati'nin uydu takımıyla birlikte üçüncü sezonunu doldurmuş olacak.


İkinci el otomobil alım satımları durma noktasında

İkinci el alım satımları durma noktasında: Vatandaşlar isyan etti


Akıl almaz kaza kamerada

Mersin'de hafif ticari aracın minibüsü sollaması sırasında sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarında yürüyen genç kıza çarpıp köprüden aşağı düşürmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Akıl almaz kaza güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenirken, sürücünün alkollü olduğu ileri sürüldü.


Kahramanmaraş’ta otomobil iş yerine daldı

Kahramanmaraş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, konteyner iş yerine daldı.


Akılalmaz kaza! Talihsiz kadın boşluğa düştü

Mersin'de hafif ticari araç ile minibüsün karıştığı kazada talihsiz kadın boşluğa düştü. O anlar anbean kaydedildi. https://haberglobal.com.tr/gundem/akilalmaz-kaza-talihsiz-kadin-bosluga-dustu-356370


22 araç sürücüsü drone denetimlerinden kaçamadı: 33 bin 132 TL ceza

Bilecik'te 22 araç sürücüsü, yapılan drone denetimlerinde 33 bin 132 TL'lik cezadan kaçamadı.


Bu kadarı da pes! Faciaya davetiye çıkarttığı anlar kamerada "Kıl payı kurtuldum"

Ters yönde giden aracın faciaya davetiye çıkardığı anlar başka bir aracın kamerasına yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/bu-kadari-da-pes-faciaya-davetiye-cikarttigi-anlar-kamerada-kil-payi-kurtuldum-356391


Seyir halindeyken alev alan araç yandı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde seyir halindeki otomobil, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.


Togg iki prestijli listenin üst sıralarında yer aldı

ilk aracı T10X'i Türkiye'nin 81 ilinde Nisan 2023'ten itibaren kullanıcılarıyla buluşturan Togg, küresel ve yerel prestijli listelerin üst sıralarında yer alıyor. Togg iki prestijli listenin üst sıralarında yer aldı.


Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH

Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Antalya’da araç 15 metrelik şarampole devrildi: 2 yaralı

Antalya'da meydana gelen kazada yaklaşık 15 metrelik şarampole devrilen araç ters döndü. İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkartılan sürücü ve eşi hastaneye kaldırıldı.


Avrupa Şampiyonu ilk kadın pilot Seda Kaçan oldu!

Motor sporlarında birçok tarihi başarıya imza atan Seda Kaçan, TCR Avrupa Dayanıklılık Şampiyonası’nda takımı TEXACO® Team AMS ile DSG kategorisinde sezonun bitimine bir yarış kala şampiyonluğu garantiledi. Elde ettiği bu başarıyla motor sporlarında başarının cinsiyete bağlı olmadığını kanıtlayan Kaçan, ülkemiz adına tarihi bir ilke daha imza attı.


Ali Erbaş'ın tepkiler üzerine iade ettiği Audi A8, 150 metre ilerideki garaja çekilmiş

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracı olan ve tepkiler üzerine iade ettiği Audi A8'i Erbaş’ın kullandığı süre boyunca tutulduğu garajdan yalnızca 150 metre ilerideki bir depoya kaldırıldığı öne sürüldü. BirGün gazetesinin Diyanet kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eski makam aracı A6, Diyanet Vakfı i...


Petrol ABD verisini öncesi dar fiyat aralığına sıkıştı

Petrol ABD verisini öncesi dar fiyat aralığına sıkıştı ABD ham petrolü Perşembe günü yüzde 1 yükseldikten sonra varil başına 82 doların üzerine çıktı. Brent 87 dolara yakındı. Ham petrol piyasalarındaki çıkmaz, yatırımcıların Haziran ve Aralık ayları da dâhil olmak üzere gelecek yıl daha ileri tarihli sözleşmelere odaklanmasına neden oldu. Yatırımc...


Formula 1'de heyecan Avusturya'da devam edecek

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 11. etabı Avusturya Grand Prix'sinde gerçekleştirilecek.