Otomobil

Trending:


Ferrari'nin geleceği, bu yeni fabrikada yatıyor

"Temiz enerji ve otomasyon" temelinde inşa edildi.


F1 İspanya Grand Prix'sini Verstappen kazandı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. etabı İspanya Grand Prix'sini Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.


Bolu’da kaynak yapılan otomobil kül oldu

Bolu'da park halindeyken kaynak yapılan otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, araç tamamen kullanılamaz hale geldi.


Aracını park etti daha sonra altında kaldı!

Şırnak'ta bir otomobil sürücüsü, park ettiği aracının altında kalarak yaralandı. Edinilen bilgilere göre, merkez Şehri Nuh Mahallesi'nde 02 EH 006 plakalı otomobilini park eden sürücü, yürüdüğü sırada aracının aniden hareket ederek üstüne gelmesiyle altında kalarak yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis sevk edildi. Sürücü, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla otomobilin altından çıkartıldı. Yaralı sürücü ambulansla Şırnak...


Bartın'da meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Bartın'da dün gece iki araç kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri taklalar atarak yol kenarındaki kanala düştü. İstinat duvarına çarpan araçtaki iki kişi hayatını kaybederken, diğer araçtaki 1 kişi de yaşamını yitirdi. Her iki araç da hurdaya dönerken, takla atan aracın 19 yaşındaki sürücüsünün 200 promil alkollü olduğu, aracının hız ibresinin de 174 kilometrede takılı kaldığı belirlendi.


Otomobilin altında kalan yavru kediler öldü

Eskişehir'de bir otomobilin altında kalan yavru kediler öldü. Anne kedi, yavrularının öldüğünü görünce olay yerinden ayrılmadı. https://haberglobal.com.tr/gundem/otomobilin-altinda-kalan-yavru-kediler-oldu-355098


ATV motor ile uçuruma yuvarlanan iki kişi kurtarıldı

Ordu’nun Ünye ilçesinde gezintiye çıktıkları ATV motor ile uçuruma yuvarlanan iki kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.


DS Automobiles'den özel DS 7 fırsatları!

Kredi destekleri sizleri bekliyor.


Elinde oyuncağıyla ağabeyinin tabutunun başında gözyaşı döktü

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Bartın- Kurucaşile yolu Akkonak kavşağında meydana geldi. Bartın’dan Kurucaşile yönüne giden Celil Demir (74) yönetimindeki 34 BPN 96 plakalı otomobil Akkonak kavşağından dönmek istediği sırada, Bartın’a gelen Selçuk Eyşi (20) yönetimindeki 74 AAG 388 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Selçuk Eyşi, yanındaki Berat Yaprak...


60 yıl önce Ankara'dan aldığı motosikletleri Sivas'ta sergiliyor

Sivas'ta yaşayan bir vatandaş, yaklaşık 60 yıl önce gördüğü ve satın alarak Sivas'a getirdiği motosikletleri iş yerinin önünde sergiliyor. Görenlerin dikkatini çeken 3 tekerlekli motosikletler, antika olarak adlandırılıyor.


Malatya'da iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Malatya'da iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. https://haberglobal.com.tr/gundem/malatyada-iki-arac-carpisti-5-yarali-355144


Hamilton: "Mercedes için iyi bir gündü"

Lewis Hamilton, sağlam bir hafta sonu geçirdiklerini dile getirirken; takıma sıkı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Katliam gibi kazada çarpıcı detaylar: Defalarca kez takla atan ve istinat duvarına çarparak durabilen aracın aşırı hız yaptığı ortaya çıktı

Bartın'da dün gece meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazada detaylar ortaya çıktı. Sürücülerden birinin alkollü ve aşırı hızlı olduğu ileri sürüldü.


Araçta uyuşturucu ve kullanma aparatı ele geçirildi

Edirne'nin Saros Körfezi'ndeki tatil ilçesi olan Enez'de ilçeye girişte yapılan kontrollerde bir araç içerisinde uyuşturucu ve kullanma aparatı ele geçirildi.


Niğde’de feci kaza! Otomobil takla attı; anne öldü, eşi ve kızı yaralandı

Kaza, saat 12.00 sıralarında Pozantı- Adana kara yolunda meydana geldi. Süleyman Kazım Vardal’ın kontrolünü yitirdiği 01 CJF 23 plakalı otomobil takla attı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilde yaralanan Süleyman Kazım, eşi Fatma ve kızları Elvin Vardal'ı ambulanslarla Çamardı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Fatma Vardal, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı....


F3 İspanya: Lindblad, Barselona'daki 100. Formula 3 yarışını kazanarak Mansell'i geride bıraktı

Arvid Lindblad, FIA Formula 3 tarihinin 100. yarışı olan Barselona'da zafere ulaştı.


Otomobil takla attı: 1 yaralı

Van’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 1 kişi yaralandı.


Horner: "Perez'i yarışın içine sokmalıyız"

Red Bull takım patronu, İspanya Grand Prix'sinin ardından yarışa ilişkin açıklamalarda bulundu.


Sivas’ta hafif ticari araç şarampole devrildi: 4 yaralı

Sivas’ta hafif ticari araç şarampole devrildi: 4 yaralı Alperen YILDIZ/SİVAS,(DHA)-SİVAS’ta kontrolden çıkarak şarampole devrilen hafif ticari araçtaki 4 kişi yaralandı.Kaza, saat 12.30 sıralarında Demirağ Organize Sanayi Bölgesi girişi Budaklı köyü yolu üzerinde meydana geldi. Muhammet Toker yönetimindeki 38 AGD 076 plakalı hafif ticari araç, sürü...


Fuarlar kenti İzmir (mi?)

‘BİR fuarın ardından’ başlıklı yazımda 11’inci OLIVTECH(Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı) için…


Esnaf bulundukları caddede trafik kurallarının sürekli ihlal edilmesine tepki gösterdi

Eskişehir'in en işlek caddelerinden birisinde işletmesi bulunan esnaf, bölgede sürekli olarak trafik kurallarının ihlal edilmesi nedeniyle sıkça kazaların yaşandığını öne sürerek yetkililerin konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi.


Kontrolden çıkan otomobil 3 metrelik duvardan uçtu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil 3 metre yükseklikteki duvardan bahçeye uçtu. Yara almayan sürücü tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.


Meydana gelen kazada TEM Otoyolu’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Kurban Bayramı'nın son gününde tatilciler dönüş yolculuğuna başlarken, TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar sebebiyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine döndü.


BMW X5, 25. yaşını özel bir versiyon ile kutluyor!

Özel bir renk ve arazi yetenekleri.


Drift atan sürücüye 32 bin TL ceza

Gaziantep’te trafiğe açık alanda diğer araçlara aldırış etmeden drift atan sürücüye 32 bin 233 TL ceza uygulanarak sürücü belgesine 60 gün el konuldu. https://haberglobal.com.tr/gundem/drift-atan-surucuye-32-bin-tl-ceza-355033


5 yıl önce kaybolan evcil eşek Diesel, vahşi bir geyik sürüsüyle yaşarken bulundu

T24 Dış Haberler ABD'nin California eyaletinde 5 yıl önce kaçan evcil bir eşek, bir Amerikan geyiği sürüsüyle yaşarken bulundu. Terrie ve Dave Drewry, yürüyüş yapan bir kişi tarafından çekildikten sonra viral olan videodaki eşeğin kendi evcil hayvanları "Diesel" olduğundan emin olduklarını belirtti. Çift, Diesel'in güvende olmasından memnuniyet duy...


Otomobil biçerdövere arkadan çarptı: 4 yaralı

Kayseri-Malatya karayolunda, otomobilin biçerdövere arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Benzin ve motorine çifte zam geliyor! Tabeladaki rakam keyifleri epey kaçıracak

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 25 Haziran Salı gününden itibaren benzine 2 lira, motorine ise 1 lira 68 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 42 lira 30 kuruş, motorin ise 42 lira 35 kuruştan satılacak.


Binlerce aracın geçiş yaptığı karayolunda bayram dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle Bilecik-Bozüyük çevre yolunda araç yoğunluğu yaşanmaya başlandı.


İstanbul'da akılalmaz olay! Sürücü son anda atladı, otomobil saniyeler içinde suya gömüldü

İstanbul'da sürücüsünün park etmeye çalıştığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil denize düştü. Sürücü son anda kapıyı açarak kendini dışarı atarken otomobil saniyeler içinde sulara gömüldü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.


Fatih'te park edilmek istenen otomobil denize düştü

Fatih'te sürücüsünün sahilde park etmek için manevra yaptığı otomobil denize düştü.


Tırla traktör tünelde çarpıştı

Bitlis'teki 8 Ağustos Tüneli'nde meydana gelen kazada, sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilemeyen tır ile traktör çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi. Tünel bir süre trafiğe kapatıldıktan sonra araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Verstappen, Red Bull'u hızlanmaya çağırdı!

Dünya şampiyonu Max Verstappen Barselona'da pole pozisyonunu kaybettikten sonra alarma geçti.


İstanbul’da helikopterle trafik denetimi

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından İstanbul'a dönenlerin oluşturduğu trafik, polis helikopteriyle havadan denetlendi. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.


Yalova’da karşı şeritten gelen 2 araca çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı

Yalova-Armutlu kara yolu Çınarcık ilçesi Esenköy beldesi mevkisinde karşı şeritten gelen 2 araca birden çarpan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.


Tehlikeli yolculuğa ceza

Bursa'da açık kasa kamyonetiyle tehlikeli bir şekilde seyreden sürücüye 2 bin 736 lira ceza kesildi.


Aile boyu tehlikeli yolculuk pes dedirtti

Bursa'da 5 kişilik bir ailenin motosiklette tehlikeli yolculuğu ile kamyonun kasa kapasitesinden fazla yük taşıması, trafikteki başka sürücüler tarafından kaydedildi.


İlk araç sürüşünde "Eş ve babadan hoca olmaz" uyarısı

Bazı sürücüler ehliyet almadan önce araç kullanmayı öğrenirken ve ehliyet sonrasında sürüş eğitimini eşinden, babasından ve kardeşinden alırken, uzmanlar ise baskı altında alınan eğitimlerin can ve mal güvenliği açısından tehlikeli olduğuna dikkat çekiyor.


Biri ilk maaşını almış diğeri sınava hazırlanıyordu! Ölümlü kazada 3 sürücüsü tutuklandı

Kaza, 20 Haziran saat 21.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı'nda meydana geldi. G.K. yönetimindeki 41 GK 691 plakalı cip, S.A. idaresindeki otomobille çarpıştı. Savrulan cip kaldırıma çıkıp burada yürüyen Muhammed Ali Kraan ile Ayberk Erkut'a, ardından da duvara çarparak takla attı. Kazada Kraan ve Erkut yaşamını yitirdi. İlginizi Çekebilir İLK MAAŞINI ALMIŞ Kazada hayatını kaybeden Muhammed Ali Kraan’ın Kocaeli Üniversitesi Makine...


ÖTVsiz Araçlarda Yeni Düzenlemeler: Muafiyet Yerine Destek mi Geliyor?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yeni vergi paketiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkıyor. Engelli vatandaşların araç alımında önemli değişiklikler gündemde.


F1 Academy İspanya 2. Yarış: Chambers, rakipsiz bir şekilde ilk galibiyetini elde etti

Chloe Chambers, yarışın başlamasıyla kontrolü eline geçirdi de ilk F1 Academy zaferini 6.6 saniye farkla elde etti.


Takla atan otomobildeki anne kurtarılamadı

Takla atan otomobildeki anne kurtarılamadı Niğdenin Pozantı-Adana kara yolunda Süleyman Kazım Vardalın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Süleyman Kazım (55), eşi Fatma ve kızları Elvin Vardalı (15) ambulanslarla Çamardı Devlet Hastanesine kaldırd...


Piastri, sıralama turlarında Norris ile arasındaki farkın sebebini bilmiyor

McLaren sürücüsü Oscar Piastri, İspanya Grand Prix'si sıralama turlarında hız eksikliğinin nedenini açıklayamıyor ve Q3'teki hatasının onu çok da yüksek bir pozisyondan alıkoymadığını söylüyor.


İspanya GP'de strateji savaşı ihtimalini arttıran "garip" lastik deltası

İspanya GP, yumuşak lastik hızı avantajı sayesinde bolca sollama ve strateji oyunu sunmaya hazırlanıyor


Tutuşan otlar garajdaki otomobili yaktı

Kırıkkale'de otluk alanda çıkan yangın, garajda bulunan otomobile sıçradı. Yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.


Kapıyı açıp kurtuldu!

Kapıyı açıp kurtuldu! Eyüpsultanda, sürücüsünün park etmeye çalıştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, denize düştü. DHAnın haberine göre sürücü kapıyı açarak son anda kendini otomobilden dışarıya attı. Olay, saat 11.00 sıralarında, Ayvansaray mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otomobilini sahil kenarına park etmeye ç...


Bayram tatili dönüşü 24 araç ve sürücüsü dron denetimlerinden kaçamadı

Bilecik'te 9 günlük bayram tatilinin ardından yapılan dron denetimlerinde 24 araç ve sürücüsüne 36 bin 144 TL trafik idari para cezası uygulandı.


Bolu'da dur ihtarına uymadı motosikleti bağlandı

Bolu'da polis ekiplerinin denetim yaptığını fark eden motosiklet sürücüsü denetimden kaçtı. 7 bin 945 lira ceza yedi


Kahraman doktor kaza yerinde durup yaralılara ilk müdahale yaptı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazası sonrası aracıyla yoldan geçen doktor kaza yerinde durarak yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kaza sırasında bölgeden aracıyla geçen dahiliye uzmanı Dr. Harun Yerhan, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak sağlık ekiplerine teslim etti.


Adana'da trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Adana'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.