Trending:


Otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı

Bolu’da gece saatlerinde Taşkesti Beldesi yolunda seyreden bir otomobil, yolda yürüyen yayaya çarptı. Meydana gelen kazada yaya ağır yaralandı.


Park halindeki araç küle döndü

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.


Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Çorum’un Alaca ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.


Maltepe’de motosiklet kazası kask kamerasına yansıdı

İstanbul Maltepe'de bir motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kaza anı kask kamerasına yansıdı.


Abartı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara denetim

Eskişehir'de polis ekiplerine abartılı egzozlu araçlara ve park ihlali yapan araçlara işlem uygulandı.


Satın aldığı 2. el otomobil hayatını kabusa çevirdi! Birikimi buhar oldu, işinden kovuldu

Yunusemre ilçesinde, evli, 1 çocuk babası Adem Atlı Ata, geçen yıl ekim ayında, otomobil almaya karar verdi. İnternetten gördüğü Şahin marka 94 model otomobilin sahibi Ç.K. ile iletişime geçen Ata, 2 Ekim'de beğendiği aracı noter satışıyla 140 bin TL ödeyip satın aldı. Ata, gerçeği, polisin, çalıştığı kalıp fabrikasına gelmesiyle öğrendi. Polisler, Ata'ya 7 Kasım'da Manisa Çevre Yolu'nda mobese kameralarına yakalandığını, otomobilinin...


Kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonet ve hafif ticari aracın arazi yolunda kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Düzce emniyetine 34 araç takviyesi

DÜZCE(İHA) –Düzce’de iş adamlarının ve vatandaşların desteği ile Emniyet Müdürlüğüne alınan 34 araç polisin suç ve suçlularla mücadelesinde elini güçlendirecek.


Kaynanaya otomobilli şiddet

Mardin'de S.D.Ç., ablasıyla önünü kestiği kayınvalidesi Neriman Çekin'i ayağından çıkardığı terlikle dövdü; sonra otomobiliyle çarparak yaraladı. Kadının kırılan koluna ve bacağına platin takıldı. Gözaltına alınan saldırgan gelin serbest bırakıldı.


Yoldan çıkan kamyonet park halindeki iş makinesine çarptı

Antalya'nın Serik ilçesinde yoldan çıkan kamyonet, park halindeki iş makinesine çarptı. Kamyonet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.


AB'de, Çin'de üretilen elektrikli otolara vergi zammı

AB Komisyonu, Çin'de üretilen elektrikli otomobillere verilen sübvansiyonlar nedeniyle ek vergi uygulanacağını duyurdu.


Kars’ta trafik kazası: 1 ölü

Kars’ta otomobil koyun sürüsüne çarptı. Feci kazada sürü sahibi hayatını kaybederken, 6 koyun ise telef oldu.


Russell: "Silverstone'un favorileri Verstappen ve Norris"

Son yarışın galibi George Russell, Mercedes'in bu hafta sonu favori olmadığını söylüyor.


Kaliforniya'da Mercedes sürücüsü, aracının amblemine dokunan otistik çocuğa tokat attı

Kaliforniya'da bir Mercedes sürücüsü, otistik bir çocuğa tokat attı. 10 yaşındaki Alfredo Morales, bir kavşakta duran bir Mercedes-Benz amblemine dokunduğunda, sürücü öfkelendi ve çocuğa saldırdı. Alfredo'nun kız kardeşi, sürücüye kardeşinin otistik olduğunu ve özel ihtiyaçları olduğunu söyleyerek araya girdi. Ancak bu, sürücünün çocuğa tokat atmasını engellemedi. Olay, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve Alfredo'nun ailesi adalet arıyor.


Tekirdağ’da zincirleme kaza: Ağır yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye kurtardı

Tekirdağ Çorlu’da seyir halindeki otomobil, önce otomobile sonra da otobüse arkadan çarparak yan yattı. Kaza sonrası ağır yaralanan sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.


Silverstone'un zor geçmesini bekleyen Alonso: "Cowell'in gelişi iyi bir haber"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, İngiliz markanın Andy Cowell'i başa getirmesinden memnun.


İstanbul Küçükçekmece'de ambulansa yol vermeyen sürücü saniye saniye kamerada

Küçükçekmece'de içerisinde hasta olan ve siren çalan ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsünün o anları, ambulansta bulunan hasta yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.


Çankırı’da 5 bin 304 araç sürücüsüne 10 milyon 601 bin TL ceza

Çankırı’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 5 bin 304 araç sürücüsüne toplam 10 milyon 601 bin 117 TL cezai işlem uygulandı.


Park halindeki otomobil geri geri markete girdi: O anlar kamerada

Nevşehir’de park halindeki bir otomobil; el freni çekilmediği için geri geri gidince markete çarptı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/park-halindeki-otomobil-geri-geri-markete-girdi-o-anlar-kamerada-358243


Haziran ayında 2 bin 843 şahıs ve 578 araç sorgulanarak, 384 bin 930 TL cezai işlem uygulandı

Gelendost'ta emniyet ekiplerinde Haziran ayı içerisinde yapılan çalışmalarda 2 bin 843 şahıs ve 578 araç sorgulanarak, 7 araç trafikten men edildi. 384 bin 930 TL cezai işlem uygulandı.


Taksicinin kafasına kaldırım taşıyla vurmuştu: 8 yıl 1,5 ay hapis cezası aldı

İzmir'de aracına bindiği taksi şoförünün kafasına kaldırım taşıyla vurarak yaralayan şahıs tekrar hakim karşısına çıktı. Mahkeme, taksi şoförünün kafasına kaldırım taşıyla vurarak gasbetmeye çalışan sanığın, 8 yıl 1 ay 15 gün hapse çarptırılmasına karar verdi. Sanığın avukatı, "müvekkilim hakkında beraat talebinde bulunmuyorum" dedi. İzmir'de taksi...


BMW X4, model gamına veda ediyor

Üzülmüş gibi yapın.


Citroen'den dikkat çeken Temmuz fırsatları!

Tüm kullanıcıları showroom'larına bekliyor.


Akıllara durgunluk veren yöntem! Araç bilgilerini böyle kopyalamışlar...

Ankara'da polis, akıllara durgunluk veren bir yöntemle araba çalan şebekeyi çökertti. Çin'den getirdikleri aparatla araçların anahtar bilgilerini kopyalayan çete, nefes kesen operasyonla yakayı ele verdi.


Otomobil takla attı, bir polis memuru hayatını kaybetti

Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin takla attığı kazada ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 1'i polis, 2 kişinin de hastanede tedavisi sürüyor.


Ehliyet ve kimliklerle ilgili yeni detay! Eskiler iptal ediliyor, yeniler eve kadar geliyor

Ehliyet ve kimliklerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca sürücünün değiştirmesi gereken ehliyeti bulunuyor. Yılbaşı itibarıyla eski ehliyetler yürürlükten kalkacak. Herhangi bir polis kontrolünde eski ehliyeti bulunanlara ceza uygulanacak. Öte yandan İşte eski ve yeni kimlik ile ehliyetlerle ilgili flaş gelişme...


Yeni Kia Picanto Türkiye’de

Kia'nın sevilen hatchback modeli Picanto, yeni bir tasarıma kavuştu


Nilüfer’de bisiklet kullanımı daha da artacak

Nilüfer Belediyesi ile Nilüfer Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen Nilüfer Bisiklet Akademisi ile Nilüferliler, güvenli sürüş tekniklerini öğreniyor.


Erdek’teki tehlikeli kavşak yine can yaktı: motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Balıkesir’in Erdek ilçesinin girişinde, trafik sinyalizasyon sistemi bulunmaması nedeniyle yıllardır tartışma konusu olan kavşakta yine kaza meydana geldi.


2025 için hangi Formula 1 koltukları boş?

2025 Formula 1 sezonu için griddeki boş koltukların sayısı giderek azalıyor.


Motosikletli şahıslara özel denetim sürüyor: 87 bin lira ceza kesildi

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde motosikletli şahıslara özel yapılan denetimde 87 bin lira ceza kesildi.


Ablası öldü, kendisi ağır yaralandı! Sürücü serbest, kaza raporuna itiraz

Adana'da ana sınıfı öğretmeni Fatma Tan, boşandığı eski eşinden oğlu Yamaç Bartu'yu (5) almak için kız kardeşi Zozan Koç ile 10 Nisan'da Ankara'ya gitmek için 01 ATT 954 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Otomobilin direksiyonundaki Tan, Niğde-Ankara Otoyolu'nda ilerlerken dolu ve sis bastırınca hızını düşürüp orta şeritte ilerledi. Bu sırada arkadan gelen Ö.K. yönetimindeki 61 AGD 049 plakalı cip, Tan'ın kullandığı otomobile çarptı. Kontrolden...


Çalıntı motosiklet bulunup sahibine teslim edildi

Eskişehir’de polis tarafından çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet, sahibine teslim edildi.


Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır, karşı şeride geçip bahçeye devrildi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, karşı şeride geçerek yol kenarındaki bahçeye devrildi.


Yola attıkları poşetten uyuşturucu madde çıktı

Yola attıkları poşetten uyuşturucu madde çıktı Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayAan 5 şüphelinin yola fırlattığı poşette, uyuşturucu madde ulduğu belirlendi. Ekipler, 5 şüpheli hakkında işlem yaptı.Olay, dün saat 22.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana gel...


AB, Çin araçlarına ek vergi uygulayacak

Avrupa Birliği'nin (AB) Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere 38,1'e varan oranlarda ilave gümrük vergisi kararı karşında büyük üreticiler fiyatları artırmaya hazırlanıyor.


Kontrolden çıkan hafif ticari araç bariyere ve elektrik direğine çarptı: 3 yaralı

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari araç önce bariyere, ardından elektrik direğine çarptı. Kazada 2'si ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Aston Martin kabullendi: "Güncellemeler beklenen etkiyi yaratmadı"

Aston Martin takım patronu Mike Krack, son güncellemelerin araç üzerinde beklenen etkiyi yaratmadığını söyledi.


Batman’da kaçak sigara operasyonu: 1 gözaltı

Batman’da durdurulan bir otomobilde yapılan aramada bin 780 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.


Yol bakımı Haliç'i kilitledi!

Haliç Köprüsü'nün orta şeridinde, 3-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklanan, asfaltlama çalışması nedeniyle Kadıköy istikametinde uzun araç konvoyları oluştu.


Pendik'te otobüste yolcular birbirine girdi

Pendik'te İETT otobüsünde yolcular arasında yaka paça kavga çıktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/pendikte-otobuste-yolcular-birbirine-girdi-358211


Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışmasına dün akşam saat 23.00'te başladı. Peki, Haliç Köprüsü ne zaman açılacak ve neden kapalı olduğu sürücüler tarafından merak ediliyor. İşte haliç köprüsü yol çalışması ne zaman bitecek, sorusunun yanıtı…


Kavşakta defalarca drift attı, 64 bin lira ceza yedi

Kırıkkale'de minibüsü ile kavşakta drift atarken kameralara yakalanan sürücüye 64 bin 466 lira idari para cezası uygulandı. Şehir merkezindeki bir kavşakta minibüsü ile drift atan sürücü, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Sürücü, çevreye rahatsızlık verdiği ve kara yolu trafiğini tehlikeye attığı gerekçesiyle 64 bin 466 lira ceza aldı.


Button: "Silverstone'da bence Lando Norris kazanacak"

Eski Formula 1 pilotu Jenson Button, bu hafta sonu Silverstone'da Lando Norris zaferi görmeyi bekliyor.


Togg, elektrikli otomobil pazarının lideri oldu! Rakamlar ortaya çıktı

Togg, Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 13 bin 21 adet satış ve yüzde 36,53 pazar payıyla marka sıralamasına ilk sırada yer aldı.


AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu

AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Çinde üretilen elektrikli otomobillere sağlanan sübvansiyonlar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında alınan kararlar ve uygulamaya giren tedbirlere ilişkin açıklama yaptı. Çine yönelik sübvansiyon karşıtı soruşturmanın başlatılması üzerinden 9 ay geç...


İstanbullular dikkat! D-100 karayolu 2 şeride düşürülecek, 90 gün sürecek

İBB'den yapılan açıklamaya göre, metrobüs yolunda asfalt yerine uygulanan beton yolda üçüncü etap çalışmaları yapılacak. Daha önce Yenibosna-Cevizlibağ ile Beykent-İBB Sosyal Tesisleri arasındaki bölümler ile Cevizlibağ-Mecidiyeköy arasındaki metrobüs güzergahındaki 9 durağı kapsayan "Beyaz Yol" uygulaması tamamlanırken şimdi de Küçükçekmece ve Yenibosna metrobüs durakları ve arasındaki yollar yenilenecek. Yenibosna metrobüs üst geçidinde...


F1'de yarışacağı numarayı açıklayan Bearman, Hamilton ve Alonso'ya karşı yarışacağı için heyecanlı

Haas'ın yeni pilotu Oliver Bearman Formula 1 yarış numarası seçimini açıkladı ve Lewis Hamilton'ın çocukken kendisine gönderdiği video mesajının hikayesini de anlattı.


Aboubakardan tepki çeken hareket!

Geçen sezon performansıyla iyice gözden düşen Aboubakar'ın antrenmanda giydiği forma tepki çekti.


Manavgat çevreyolunda motosiklet kazası: 2 yaralı

Motosikletin devrilerek sürüklenmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i yabancı uyruklu 2 kişi yaralandı.