Otomobil

Trending:


Brundle: "Alonso, Aston Martin'de saldırgan ruhunu kaybetti"

Martin Brundle, Avusturya Grand Prix'sinden sonra Fernando Alonso'nun "hüsrana uğradığını" ve "saldırgan ruhunu" kaybettiğini söylüyor.


Körfez'de polis ateş açtı: Bir kişi yaralandı, ele geçirilen para miktarı şaşırttı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde uygulama noktasında 'Dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsünü takip eden polis ekipleri, açtığı ateş sonucu araçta bulunan bir kişiyi yaraladı. Yaralı hastaneye götürülürken, araçta yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirildi. Yaralının tedavisi sürerken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Ferrari, Avusturya'da sezonun en hızlı pit stoplarından birini yaptı

Avusturya'da gerçekleştirilen yarışta en hızlı pit stop Ferrari mekanikerlerinden geldi.


Denizden market arabası çıktı

Denizden market arabası çıktı Muğlanın Fethiye ilçesinde bir grup gönüllü dalgıç tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Fethiye Kordon Boyunda deniz temizliği yapıldı. Fethiyede dalış eğitmenlerinden Muhittin Şahin ve toplam 7 dalgıç sabah saatlerinden itibaren kordon boyunda dalıp deniz dibi temizliği yaptı. Kamyon lastiklerin...


TEM'de köprünün beton ayağına çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı

TEM'de köprünün beton ayağına çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde TEM Otoyolu üzerindeki köprünün beton ayağına çarpan kamyonetin sürücüsü Yiğit A. yaralandı.Kaza, TEM Otoyolu'nun Lüleburgaz Vakıflar mevkisinde meydana geldi. Yiğit A.'nın kullandığı 34 FUH 678 plaka...


Aksaray’da kamyonet ile çarpışan motosiklet sürücüsü öldü

Aksaray’da kamyonet ile çarpışan motosikletin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.


Titiz hırsızlar çaldıkları aracı yıkayıp parçalayıp sattı

Mersin'de kopyaladıkları anahtarla çaldıkları otomobili önce yıkayıp ardından da parçalayıp satan şüpheliler yakalandı, 2'si tutuklandı. Şüphelilerin otomobili yıkama anları güvenlik kamerasına yansıdı.


Hyundai Ioniq 5 N, lüks SUV'lerin karşısında şov yaptı!

Drag yarışındaki konuklarımız: Urus, Cullinan ve G Serisi.


Denizli’de otomobil ile traktör çarpıştı; 4 yaralı

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen kazada aynı yönde seyreden araç ve traktör çarpıştı. Kazada araç ve traktörde bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı.


Tunceli'de düzenlenen MotoFest'te motorcuların yarışları nefes kesti

Tunceli'de gerçekleştirilen MotoFest etkinliğinde 120 motosikletçi zorlu parkurlarda yarıştı. Festivalde doğal güzelliklerin tanıtımı ve konserler de yer aldı.


Seyir halindeki hafif ticari araç, alev topuna döndü

Rize'de seyir halindeki hafif ticari araç, motor kısmından alev aldı. Sürücünün araçtan çıkarak kurtulduğu yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Aracın alev topuna döndüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.


Araçların hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı

Aksaray'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve araçların adeta hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.


Otomobille takla attılar, ’tesadüfle’ kurtuldular

Antalya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce refüje çarptı daha sonra takla attı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü ve yolcu şans eseri olay yerinden geçen itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Caddeden karşıya geçen yayalara motosiklet çarptı: 1’i ağır 3 yaralı

Eskişehir'de caddenin karşısına geçen yayalara motosikletin çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.


Sıkıştığı yerden otomobilin kapısı kesilerek kurtarıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kazanın ardından sürüklenen otomobilde mahsur kalan kadın, aracın kapısı kesilerek kurtarıldı.


Bolu'da zincirleme kaza! 2 kişinin öldüğü olaydan ilk görüntüler geldi

Kara yolunun İstanbul istikametinde seyreden İ. Ö. yönetimindeki 34 F 8204 plakalı otomobil, Ankara yönü sanayi yan yol kavşağından dönen Engin Gökdemir'in (60) kullandığı 81 ACR 439 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 LU 9313 plakalı otomobil ile Y.A. idaresindeki 81 DM 596 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. İhbar üzerine kaza mahalline 112 Acil Servis, polis, itfaiye ve kara yolları ekipleri sevk edildi....


Gece vakti egzoz patlatan sürücü polisin ısrarlı takibi sonucu yakalandı

Aksaray'da gece yarısı egzoz patlatarak mahalle sakinlerinin huzurunu kaçıran sürücü, polisin takibi sonucu yakalandı. Sürücüye 10 bin 200 lira para cezası kesilirken araç trafikten men edildi.


Final yarışları

Carpe Diem Equestrian Team sponsorluğunda düzenlenen Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları’nın final müsabakaları 29-30 Haziran tarihlerinde yapıldı.


Düğün konvoyunda drift ve tehlikeli araç kullanımı pahalıya patladı: 9 araç ve sürücüsüne 117 bin TL’den fazla ceza

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir düğün konvoyunda drift yapan 2 araç sürücüsü ile trafiği tehlikeye düşüren 7 araç ve sürücüsüne toplamda 117 bin 668 bin lira para cezası kesildi.


Motosiklet satışlarında yüzde 38 artış var

Trafiğe kaydı yapılan motosiklet sayısı geçen yılın Ocak-Mayıs aylarına göre% 38,3oranında arttı.


Güney Kore’de araç yayaların arasında daldı: 9 ölü, 4 yaralı

Güney Kore’de bir aracın yaya geçidinde bekleyen kalabalığın arasına dalması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.


Konut ve araç piyasasında fiyatı satıcı değil alıcı mı belirliyor?

Konutta talebin azalması ve sıfır araç sayısının artmasıyla konut ve otomobil piyasasında fiyatı alıcılar belirler oldu. Peki konut ve araç piyasası neden durma noktasına geldi? Detaylar, CNN TÜRK ekibinden İlayda Karaca ve Bilal Söyleyenoğlu'nun haberinde.


Bursa polisinden abartı egzoz denetimi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimler sonucunda 952 araç denetlendi ve toplamda 6 milyon 129 bin 928 lira idari para cezası uygulandı.


Sıfır otomobil satın alan gence büyük şok: Eksper raporunu bayiye iletince 100 bin lira teklif ettiler

Ankara'da yaşayan Emre Okur (27), 2,5 yaşındaki engelli çocuğunun raporu ile Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden yararlanarak aldığı sıfır otomobilin bazı parçalarının değiştiğini ve komple boyalı olduğunu öne sürerek, otomobil bayisine dava açtı. Okur, "Eksper raporlarını aldığımız bayiye ilettik. Önce 50 bin TL, sonra 100 bin TL gibi bir rakam teklif ettiler. Ancak bizim talebimiz aracın değişimi" dedi.


Elektrikli araçlar yolda kalmadı! Şarj istasyonları bayram sınavını geçti

Ramazan'da yaşanan şarj sıkıntısı, Kurban Bayramı'nda aşıldı. Bunda, şarj altyapısındaki artış ve sürücülerin randevulu sisteme uyumu etkili oldu.


"Bana çarptı" dedi, çarpan kendisi çıktı, gerçeği güvenlik kameraları ortaya çıkardı

"Bana çarptı" dedi, çarpan kendisi çıktı, gerçeği güvenlik kameraları ortaya çıkardı Manavgat ilçesinde 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında kazaya karıştığı belirlenen diğer başka aracın sürücüsü "Bana çarptı" dedi ancak gerçeği güvenlik kameraları ortaya çıkardı.


Anadolu Otoyolunda iki yolcu otobüsü çarpıştı

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı


Akaryakıt istasyonunda araç alev alev yandı

Samsun'da bir akaryakıt istasyonda SUV tipi araç alev alev yandı. Küle dönen araç kullanılmaz hale geldi.


Avusturya GP yarış hakemi Herbert: "Verstappen diğerlerinin gözünü korkutuyor"

FIA yarış hakemi Johnny Herbert, Max Verstappen'e verilen cezayı açıkladı.


Yeni BMW M5 neden bu kadar ağır?

Hibrit sistem kendi başına 400 kg geliyor.


Edirne'de kamyonet, buğday yüklü römorka arkadan çarptı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Gelibolu yolunda meydana gelen trafik kazasında, buğday yüklü traktör römorkuna çarpan kamyonetteki 3 kişi hayatını kaybederken, traktör sürücüsü de yaralandı.


Bu Porsche 911, oturup saatlerce izlemeye değer bir boyaya sahip

Renk değiştiren "Chromaflair" Urban Bamboo rengini taşıyor.


Otomobilin motor kısmına sıkışan kedi tedavi altına alındı

Samsun’un Bafra ilçesinde otomobilin motor kısmına sıkışarak yaralanan kedi kurtarılarak tedavi altına alındı.


Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi

Almanya'nın Stuttgart kentindeki Mercedes Benz Müzesi, markanın otomobil yolculuğunu anlatıyor.


Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’de ilk olan araç ile çevreye büyük katkı sağlıyoruz”

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kayseri'de ilk ve tek olan asfalt freze aracı ile freze (ömrünü tamamlamış asfalt sökümü) çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfalt freze aracının Kayseri'de ilk defa gecen yıl Kocasinan sokaklarında hizmet vermeye başladığını hatırlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin her alanda yaptığı çalışmalarla örnek olduğunu söyledi.


Esenyurt’ta aracına girmeye çalışan hırsızı komşuları ile birlikte dövdü

Esenyurt’ta evinin önünde park halindeki aracına kimliği belirsiz bir şahsın girdiğini gören araç sahibi, komşuları ile sokağa çıkarak şahsı darp etti. Şüpheli, olay yerinden koşarak kaçarken o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.


Otomobil ve hafif ticari araç pazarı yılın ilk yarısında yüzde 3,7 arttı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, ocak-haziran döneminde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artarak 577 bin 981 adete ulaştı.


Sıfır Hyundailer, teker yere değmeden ikinci el oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada, sıfır araç taşıyan tır yol kenarındaki kanala düşerek yan yattı. Tırın arkasında bulunan Hyundai marka sıfır otomobiller, bariyerlere sürterek hasar gördü.


Adanada infaz!

Adanada infaz! Adanadaki olay, saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahhallesi 13324. Sokakta meydana geldi. Yakup Bozkurt, otomobiliyle Obalar Caddesinde seyir halindeyken, motosikletli 2 şüpheli aracı takip etmeye başladı. Takip edildiğini anlayan Bozkurt, ara sokağa girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Bu sırada motosikletteki şüpheli...


Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (2 Temmuz 2024)

Brent petrolün varil fiyatı, saat 09.34 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,33 artarak 86,89 dolar oldu.


Mamak'ta bir araç sürücüsü iki kişi tarafından darp edildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde iki kişi bir araç sürücüsünü darp etti.


Sürücü "Dur" ihtarına uymayınca kovalamaca hastanede bitti: 1 yaralı, 2 gözaltı

Kocaeli'de "Dur" ihtarına uymayan sürücü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Önünü kesen polisin üstüne aracı süren sürücü kaçmaya çalışırken, polisin ateş etmesi neticesinde otomobildeki bir kişi yaralandı. Kovalamaca hastanede son bulurken, yaralı şahıs ameliyata alındı. Otomobildeki diğer 2 kişi ise gözaltına alındı.


Samsun'da trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'da otomobilin park halindeki araçlara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaldırıma çıkıp ters yönde ilerleyen sürücü kamerada

Başakşehir'de bir otomobil sürücüsünün ters yönde ve kaldırımdan ilerlediği anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.


Evinin önüne park ettiği otomobilini dere yatağında buldu... 'Sadece plakalığı kırılmış'

Karaman’da işten geldikten sonra park ettiği otomobilini evinin önünde göremeyen sahibi, aracının dere yatağına uçtuğunu görünce hayrete düştü.


Bıçak zoruyla ticari taksi ve lüks otomobil gasp eden şahıs tutuklandı

Eskişehir'de bıçak zoruyla önce ticari taksi daha sonra da otomobil gasp eden ve polis ekipleriyle yaşadığı kovalamaca sonucu yakalanan 24 yaşındaki şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Manisa Jandarmasından özel trafik denetimi

Manisa İl Jandarma Komutanlığınca 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılan özel trafik denetiminde 303 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken 19 aracın trafikten men edildiği 36 sürücünün de ehliyetlerinin geçici olarak geri alındığı öğrenildi.


Colapinto, Williams ile Britanya GP ilk antrenman seansına katılacak

Arjantinli genç sürücü, Silverstone'deki ilk antrenman seansında Williams aracının direksiyonuna geçecek.


Honda, sezon sonunda emekli olacak Espargaro ile test ekibine katılmak üzere anlaştı!

Aleix Espargaro, yarış kariyerinden emekli olduktan sonra test sürücüsü rolünde Honda'ya geçiş yapacak.


Bu araç, diğer bütün EV'lerden daha hızlı şarj oluyor

Ve Lotus Evora'dan daha hafif.