YAşLıLARıN YOL VERME KAVGASı: 1 öLü, 1 YARALı

Yaşlıların yol verme kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Rizenin Çayeli ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada minibüs sürücüsü H.G. (65) ile hafif ticari araç sürücüsü Ömer Sofu (70), birbirine tabancayla ateş etti. Olayda Sofu hayatını kaybederken, H.G. ise yaralandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında ilçenin Şairler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, minibüs sürücüsü H.G. ile hafif ticari araç sürücüsü Ömer Sofu arasında trafikte yol verme meseli yüzünde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki sürücü de belinden çıkardığı tabancayla birbirine ateş açtı.

Fotoğraf: İHA

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Mermilerin isabet ettiği Ömer Sofu aracı içerisinde ağır yaralanırken, H.G. ise omuzundan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Fotoğraf: İHA

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sürücülerden Ömer Sofunun yaşamını yitirdiği belirlendi. Ambulansla hastaneye sevk edilen H.G. ise polis gözetiminde tedaviye alındı.

Ömer Sofunun cenazesi savcılık incelemesi sonrası Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

*Haberin görselleri İHA tarafından servis edilmiştir.

2024-05-22T17:07:59Z dg43tfdfdgfd