Trending:


Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Çorum’un Alaca ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.


Monaco E-Prix: Strateji ustalığıyla Evans kazandı, Cassidy ikinci

Jaguar'ın Monako E-Prix'sindeki strateji ustalığı, Mitch Evans'ın takım arkadaşı Nick Cassidy'nin önünde sezonun ilk Formula E galibiyetine taşıdı.


Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletli çocuk yaralandı

Burdur’un Çavdır ilçesinde sabah saatlerinde otomobille çarpışan motosikletli çocuk yaralandı.


Çinli BYD’den yatırım sinyali... VW’nin vazgeçtiği araziye 1 milyar dolarlık fabrika kurulması gündemde

Türkiye’nin gümrük tarifelerini artırması ve yatırım sözü verenleri ilave gümrük maliyetlerinden muaf tutacağını açıklamasının hemen ardından Çinli otomotiv üreticilerinin görüşmeleri hızlandı. İlk olarak, Çinli BYD’nin Manisa’da Volkwagen’in daha önce yatırımdan vazgeçtiği arazi üzerinde 1 milyar dolarlık bir fabrika inşa edeceğini duyurması bekleniyor.


Sakarya'da feci kaza! 8 araç birbirine girdi: 1 ölü, 6 yaralı

Kaza, saat 19.00 sıralarında Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Geyve ilçesi Devebağırtan mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen ve Geyve istikametinde seyir halinde olan 33 AFV 636 dorse plakalı Volvo marka tır kontrolden çıkarak makasladı. Sürüklenmeye başlayan tır bariyerleri de aşarak karşı şeride geçti. Karşı yönden gelmekte olan 61 AHD 565 plakalı hafif ticari araç ile makaslayan tırın istikametinde seyir...


Van’da trafik kazası: 3 yaralı

Van'ın Gevaş ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


SON DAKİKA: İstanbul'da fabrika yangını: Dumanlar gökyüzünü kapladı!

Tuzla'da bulunan Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde, otomobil yedek parçası üreten fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerin müdahale ettiği yangın, fabrikanın yakınındaki mesire alanına sıçradı.


Otomobile baltayla saldırdılar

Bolu'da park halindeki otomobile balta ve bıçakla saldırıldı. Komşularının haber vermesiyle otomobilin yanına gelen sahibi, "Damadım ve akrabaları yaptı" dedi.


HSBC, BIST’teki otomotiv şirketlerine dair hedef fiyatını revize etti

Investing.com - HSBC, Türk otomotiv sektörüne ilişkin bir rapor yayımladı. InvestingPro kullanın, profesyoneller gibi kazanın! %20 indirim kodu: INVTROZEL1A Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz...


Ayvalık’ta iki araç çarpıştı: 2 yaralı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, iki aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.


TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.


Kartal'da kontrolden çıkan taksi bariyerlere girdi

Kartal'da seyir halindeki ticari taksi kontrolden çıkarak bariyere girdi. Kazada taksi sürücüsü yaralandı.


Tokat'ta iki arkadaşın acı kaderi

Tokat'ta, kontrolden çıkarak sulama kanalına uçan otomobilin 14 yaşındaki sürücüsü Umut Açar ile araçtaki 13 yaşındaki arkadaşı Volkan Başar, yaşamını yitirdi. Umut Açar'ın, otomobili babasından izinsiz alıp, arkadaşı Volkan Başar ile gezintiye çıktığı öğrenildi.


Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de

Tasarım öğeleriyle dikkat çeken yeni N-Design donanım paketi sunuluyor.


Kula'da Alkollü Sürücü Kazası: 1 Ölü

Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü kontrolünü kaybederek takla atan otomobildeki bir kişi hayatını kaybetti.


Ters yönden geldi, polisi ezdi! Şoke eden anlar kamerada

Bursa'da kural ihlali yapan ve alkollü yola çıkanlara geçit vermeyen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin huzurunu sağlıyor. Dün gece de alkollü sürücülere karşı denetim yapan polis ekipleri Kent Meydanı'ndaki uygulama esnasında ‘dur' ihtarına uymayan aracın önünü kesti. Kontrol noktasındaki polis araçlarını aşamayan mini kamyonet sürücüsü; manevra yaptı, ters yöne girerek kaçmak istedi. Önünü kesen polisin...


Türkiye'den 3 ayda 59 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi

Yılın ilk çeyreğinde yurt dışına 657 milyon 807 bin dolarlık satış yapan sektör temsilcileri, 2023'ün ocak-mart dönemine göre ihracatı yüzde 61 artırdı.


MotoGP Almanya GP: Sprint yarışında zafer Martin'in, Bagnaia üçüncü!

Pramac Ducati sürücüsü Jorge Martin, cumartesi günü gerçekleştirilen sprint yarışında zaferin sahibi oldu.


Diyarbakır'da otomobile uzun namlulu silahlarla saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır- Bingöl kara yolunda dün seyir halindeki otomobile, başka bir araçtan uzun namlulu silahlarla açılan ateşle yaralanan 6 kişiden Hebun Fahrioğlu ile Reşit Akyol, tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi.


O an kamerada! Görenler hayrete düştü!

O an kamerada! Görenler hayrete düştü! Eskişehirde, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsü görenleri hayrete düşürdü. AYAĞINI ÇIKARTTI TELEFONLA KONUŞTU İHAda yer alan habere göre bir ayağını camdan çıkartan, bir eliyle de cep telefonunu tutan sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI Yoldan geçen ...


AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu

AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Çinde üretilen elektrikli otomobillere sağlanan sübvansiyonlar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında alınan kararlar ve uygulamaya giren tedbirlere ilişkin açıklama yaptı. Çine yönelik sübvansiyon karşıtı soruşturmanın başlatılması üzerinden 9 ay geç...


Trafik kazasına helikopterli müdahale

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi karayoluna inen ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi.


Batman'da otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde meydana gelen kazada, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Polislerin servis aracı devrildi: 6 yaralı

İstanbul Havalimanı'nda görevli polisleri taşıyan servis minibüsü, Bahçelievler'de yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 6 polis hafif şekilde yaralandı


D-100 Karayolu'nda Motosiklet Kazası

BAKIRKÖY D-100 Karayolu'nda şerit değiştiren motosikletliye, başka bir motosikletli arkadan çarptı. İki motosiklet sürücüsü de yola savrulurken kaza anı, kask kamerasına yansıdı.


Perez: "Yeniden form yakalamam an meselesi"

Sergio Pérez, Britanya Grand Prix'sinin sıralama turlarının ilk bölümünde elense de kendisine olan güvenini koruyor.


Akıllara durgunluk veren yöntem! Araç bilgilerini böyle kopyalamışlar...

Ankara'da polis, akıllara durgunluk veren bir yöntemle araba çalan şebekeyi çökertti. Çin'den getirdikleri aparatla araçların anahtar bilgilerini kopyalayan çete, nefes kesen operasyonla yakayı ele verdi.