YENI NISSAN QASHQAI TüRKIYE’DE

Tasarım öğeleriyle dikkat çeken yeni N-Design donanım paketi sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai, İstanbul’da gerçekleştirilen basın lansmanı ile tanıtıldı. Yeni Qashqai, güncellenen stili, araç içi teknolojileri ve iç tasarımda yapılan kapsamlı yenilikleri ile segment yaratıcısı olarak otomotiv tarihindeki yerini pekiştirecek.

Nissan’ın benzersiz teknolojisi e-POWER, 2022'deki Avrupa lansmanından bu yana kullanıcılar arasında çok popüler olduğunu kanıtlayan benzersiz elektrikli güç aktarma organı olarak sunuluyor ve şu ana kadar 100.000’den fazla Qashqai e-POWER kullanıcılar ile buluştu.

e-POWER'ın benzersiz ve yenilikçi güç aktarma sistemi geleneksel hibritlerin aksine tekerleklerin yalnızca doğrudan elektrik motoru tarafından tahrik edilmesi prensibi ile çalışıyor.  Crossover segmentini icat eden öncü ruha uygun olarak, Qashqai’de kullanılan bu teknolojide benzinli motor ise tekerlekleri tahrik etmek için kullanılan elektriği üretiyor. 

e-POWER'ın benzersiz ve yenilikçi güç aktarma sisteminin anahtarı, geleneksel hibritlerin tekerleklere doğrudan giden saf bir elektrik motoru, şanzıman olmaması, anında, yüksek tork ve doğrusal tepki anlamına geliyor. Şarj etmeyi düşünmeye gerek kalmadan EV sürüş hissini temsil ediyor.

Bunu da oku

Değişken sıkıştırma oranı teknolojisine sahip gelişmiş turboşarjlı 3 silindirli jeneratör motorun tek görevi ise invertör aracılığıyla 140kW elektrik motoruna veya 1,8kwh bataryaya (veya sürüş senaryosuna göre her ikisine) gönderilen elektriği üretmek. Jeneratör, batarya ve motora gerekli şarjı sağlamak için arka planda sessizce çalışıyor. 

Yeni Qashqai Türkiye lansmanına özel, 1.799.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı. e-POWER versiyonun fiyatı ise 2.199.000 TL'den başlıyor.

2024-06-26T06:49:26Z dg43tfdfdgfd