MAKYAJLı TESLA MODEL 3, TEST EDILIRKEN KAMERALARA YAKALANDı

Yeni fotoğraflarla birlikte aracın far ve stop grubu ortaya çıktı.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, uzun zamandır Project Highland olarak adlandırdığı makyajlı Model 3 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar araç, pek çok kez test edilirken görüntülenmeyi başardı. Ancak son paylaşılan görsellerle birlikte makyajlı modelin far grubu ortaya çıktı.

Twitter'da The Kilowatts tarafından paylaşılan son makyajlı Model 3 casus fotoğraflarına baktığımızda bizlerin aracın yeni far ve stop grubu karşılıyor. Buna ek olarak Model S Plaid'de kullanılan difüzöre benzer bir arka difüzörün de araçta yer aldığını görüyoruz. Far grubu geçtiğimiz günlerde sızdırılan fotoğraflardaki araca oldukça benziyor ve Roadster modelinin farlarını andırıyor.

Arka stop grubunun ise farklı bir grafiğe sahip olduğunu görüyoruz. Örneğin mevcut modelde sinyaller yatay bir şekilde konumlanırken makyajlı modelde bunların dikey olarak konumlandırıldığını görüyoruz. Buna ek olarak şirketin mevcut Tesla Model S, X ve Y'de kullandığı Hardware 4 Autopilot bilgisayarı tarafından kontrol edilen kamera sistemleri de makyajlı modelin üzerinde yer alıyor.

Şimdilik Project Highland olarak adlandırılan makyajlı Tesla Model 3'ün ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Bugüne kadar bazı iddialar ortaya atılsa da henüz herhangi bir gerçekleşmedi. Son zamanlarda modelin yavaş yavaş kamuflajlarını azaltmaya başladığını düşündüğümüzde kısa bir süre içerisinde makyajlı modelin tanıtılabileceğini söyleyebiliriz.

Bunu da oku

Source: The Kilowatts (Twitter)

2023-06-07T18:51:20Z dg43tfdfdgfd