Trending:


Hamilton, Verstappen-Norris olayının 2021'le ilgisi olduğuna katılmıyor

Lewis Hamilton, 2021 Formula 1 savaşının yeniden gündeme gelmesinin ardından Max Verstappen - Lando Norris temasını yorumladı.


Aboubakardan tepki çeken hareket!

Geçen sezon performansıyla iyice gözden düşen Aboubakar'ın antrenmanda giydiği forma tepki çekti.


Park halindeki otomobilde bir kişi ölü bulundu

Mardin’de bir kişi park halindeki otomobilin içerisinde ölü bulundu.


Limak Çimento’dan karbon-nötr yakıt sözü

Limak Çimento ve Fransa merkezli Air Liquide, Türkiye’de çimento sektöründe karbon sıfır üretime geçilmesi için yeşil hidrojen ekosisteminin geliştirilmesi amacıyla stratejik ortaklık kurdu.


Kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonet ve hafif ticari aracın arazi yolunda kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


En fazla satılan otomobil markaları açıklandı! Renault, Fiat, Ford...

Yılın ilk yarısında, en fazla satılan otomobil markaları açıklandı. Açıklanan verilerde, Renault 56 bin 960 adet satışla listenin başında yer aldı. İşte sizlerle bu yılın ilk 6 aylık bölümünde en fazla satışı yapılan markaların listesi...


Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Çorum’un Alaca ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.


663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, ön eleme müsabakalarıyla başladı

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, ön eleme müsabakalarıyla başladı. Başpehlivanlar güreş öncesi peşreve çıktı.


AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu

AB, Çinden elektrikli oto ithalatına ek vergiyi yürürlüğe koydu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Çinde üretilen elektrikli otomobillere sağlanan sübvansiyonlar nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında alınan kararlar ve uygulamaya giren tedbirlere ilişkin açıklama yaptı. Çine yönelik sübvansiyon karşıtı soruşturmanın başlatılması üzerinden 9 ay geç...


Çankırı’da 5 bin 304 araç sürücüsüne 10 milyon 601 bin TL ceza

Çankırı’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 5 bin 304 araç sürücüsüne toplam 10 milyon 601 bin 117 TL cezai işlem uygulandı.


Valsecchi: "Verstappen bazen sınırı aşıyor fakat sürüş tarzını değiştirmemeli"

Eski GP2 şampiyonu Davide Valsecchi'ye göre Max Verstappen'in


Şehrin kural tanımaz toplu taşıma araçları: Biri buna dur demeli

Sakarya'da faaliyet gösteren mavi renkte olan ‘M' plakalı şehir içi toplu taşıma araçlarının sürücüleri durak haricinde yolcu alma, kırmızı ışıkta geçme, minibüsün kapısı açık şekilde şehir içinde ilerleme gibi birçok kuralı hiçe sayıyor. En son seyir halindeyken aracının gösterge paneline telefon koyarak maç izleyen sürücünün hem kendi canını hem de yolcularının canını hiçe sayması tepki çekti.


Kaliforniya'da Mercedes sürücüsü, aracının amblemine dokunan otistik çocuğa tokat attı

Kaliforniya'da bir Mercedes sürücüsü, otistik bir çocuğa tokat attı. 10 yaşındaki Alfredo Morales, bir kavşakta duran bir Mercedes-Benz amblemine dokunduğunda, sürücü öfkelendi ve çocuğa saldırdı. Alfredo'nun kız kardeşi, sürücüye kardeşinin otistik olduğunu ve özel ihtiyaçları olduğunu söyleyerek araya girdi. Ancak bu, sürücünün çocuğa tokat atmasını engellemedi. Olay, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi ve Alfredo'nun ailesi adalet arıyor.


Hindistan'da feribot seferleri

Hindistan'da feribot seferleri


Eskişehir genelinde asayiş ve trafik denetimleri

Eskişehir'de polis ekiplerinin denetimlerinde, 6 bin 462 şahsın ve bin 193 aracın sorgusu ve kontrolü yapılarak gerekli işlemler başlatıldı.


Ehliyet ve kimliklerle ilgili yeni detay! Eskiler iptal ediliyor, yeniler eve kadar geliyor

Ehliyet ve kimliklerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca sürücünün değiştirmesi gereken ehliyeti bulunuyor. Yılbaşı itibarıyla eski ehliyetler yürürlükten kalkacak. Herhangi bir polis kontrolünde eski ehliyeti bulunanlara ceza uygulanacak. Öte yandan İşte eski ve yeni kimlik ile ehliyetlerle ilgili flaş gelişme...


Yeni Kia Picanto Türkiye’de

Kia'nın sevilen hatchback modeli Picanto, yeni bir tasarıma kavuştu


Düzce emniyetine 34 araç takviyesi

DÜZCE(İHA) –Düzce’de iş adamlarının ve vatandaşların desteği ile Emniyet Müdürlüğüne alınan 34 araç polisin suç ve suçlularla mücadelesinde elini güçlendirecek.


Satın aldığı 2. el otomobil hayatını kabusa çevirdi! Birikimi buhar oldu, işinden kovuldu

Yunusemre ilçesinde, evli, 1 çocuk babası Adem Atlı Ata, geçen yıl ekim ayında, otomobil almaya karar verdi. İnternetten gördüğü Şahin marka 94 model otomobilin sahibi Ç.K. ile iletişime geçen Ata, 2 Ekim'de beğendiği aracı noter satışıyla 140 bin TL ödeyip satın aldı. Ata, gerçeği, polisin, çalıştığı kalıp fabrikasına gelmesiyle öğrendi. Polisler, Ata'ya 7 Kasım'da Manisa Çevre Yolu'nda mobese kameralarına yakalandığını, otomobilinin...


Geri geri markete girdi

Nevşehir’de park halindeki bir otomobil; el freni çekilmediği için geri geri gidince markete çarptı. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.


Otomobil ağaca çarptı: 1i bebek 2 ölü

Otomobil ağaca çarptı: 1i bebek 2 ölü Balıkesirde 29 yaşındaki Medine Aksoy idaresindeki otomobil, Emek Mahallesi TOKİ girişi mevkisinde kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtaki 35 yaşındaki Özlem Avcı olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Medine...


Aldığı sıfır Ford araçla kaza yaptı: Tamiri için 5 aydır bekliyor

Van'da 7 ay önce sıfır araç alan ve 2 ay sonra yaptığı kazanın ardından aracını Ford servise götüren Savaş Katılmış, yedek parça sorunundan dolayı aracını 5 aydır teslim alamıyor.


TIR köprüden düştü, sürücü öldü

Adana - Gaziantep otoyolu Düziçi yakınlarında Vehbi Soylu yönetimindeki 68 ABV 798 plakalı TIR, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarparak köprüden düştü. Kazada sürücü Vehbi Soylu hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı, Feci son! Trenin çarptığı çapa motorundaki kadın hayatını kaybetti


Otomobil sürüye daldı! Sürü sahibi ile 6 koyun öldü

Otomobil sürüye daldı! Sürü sahibi ile 6 koyun öldü Karsta otomobilin çarptığı sürü sahibi hayatını kaybetti, 6 koyun telef oldu. Paşaçayır Mahallesinden Kars yönüne giden polis memuru M.Anın kullandığı otomobil, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı mevkisinde, karayolunda ilerleyen 68 yaşındaki çiftçi Halis Kaya ve sürüsüne çarptı. İhbar üzerine olay y...


Emniyet kemeri takılı olan sürücü takla atan araçtan yara almadan kurtuldu

Eskişehir'de motosikletliye çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü, takılı olan emniyet kemeri sayesinde kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonucunda araç takla atarken, sürücü taktığı emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Kaynanaya otomobilli şiddet

Mardin'de S.D.Ç., ablasıyla önünü kestiği kayınvalidesi Neriman Çekin'i ayağından çıkardığı terlikle dövdü; sonra otomobiliyle çarparak yaraladı. Kadının kırılan koluna ve bacağına platin takıldı. Gözaltına alınan saldırgan gelin serbest bırakıldı.


Maserati, Kore'ye damga vurmak için tek seferlik bir model üretti

GranTurismo Prisma, 15 renkle boyanıyor.


Sokak ortasında dehşet kamerada! Önce darbetti ardından otomobiliyle çarptı!

Mardin'de bir kadın, yolda karşılaştığı kayınvalidesini önce darp etti ardından otomobiliyle çarptı. Yaralanan kayınvalide hastaneye kaldırılırken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Trafik kazasına helikopterli müdahale

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi karayoluna inen ambulans helikopterle hastaneye yetiştirildi.


Bursa’da taşan dere araçları böyle önüne kattı...Araçların sürüklenmesi kamerada

Bursa'da sağanak yağış sonrası Uludağ'ın eteklerindeki Karınca Deresi'nin taşması sebebiyle çok sayıda otomobil sel sularında sürüklendi. Taşan dere ve taş parçaları park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi, o anlar bir vatandaş tarafından kayda alındı.


Norris: "Yarıştan sonra söylediğim bazı şeyler doğru değildi"

McLaren pilotu Lando Norris, Avusturya'daki temasın ardından Max Verstappen'e karşı sarf ettiği sözler nedeniyle mutlu olmadığını söyledi.


Kavşakta defalarca drift attı, 64 bin lira ceza yedi

Kırıkkale'de minibüsü ile kavşakta drift atarken kameralara yakalanan sürücüye 64 bin 466 lira idari para cezası uygulandı. Şehir merkezindeki bir kavşakta minibüsü ile drift atan sürücü, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Sürücü, çevreye rahatsızlık verdiği ve kara yolu trafiğini tehlikeye attığı gerekçesiyle 64 bin 466 lira ceza aldı.


Ford, 2022-2023 model Mustang modellerini geri çağırıyor

Ford'un yıl başından beri 32. geri çağırma işlemi oldu.


Akıllara durgunluk veren yöntem! Araç bilgilerini böyle kopyalamışlar...

Ankara'da polis, akıllara durgunluk veren bir yöntemle araba çalan şebekeyi çökertti. Çin'den getirdikleri aparatla araçların anahtar bilgilerini kopyalayan çete, nefes kesen operasyonla yakayı ele verdi.


Bağlar alternatif yolu yeniden ulaşıma açıldı

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Bağlar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan nedeniyle çöken alternatif yol, DSİ 174. Şube Müdürlüğü tarafından onarılarak yeniden ulaşıma açıldı.


Makas atan otomobil taksiyle çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

Bursa'da anayolda makas atan bir otomobil, aynı istikamette ilerleyen bir ticari taksiye çarparak takla attı. Kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Kaza sonucunda yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


2025 için hangi Formula 1 koltukları boş?

2025 Formula 1 sezonu için griddeki boş koltukların sayısı giderek azalıyor.


Togg, yılın ilk yarısında elektrikli otomobil pazarının lideri oldu

Togg, Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 13 bin 21 adet satış ve yüzde 36,53 pazar payıyla marka sıralamasına ilk sırada yer aldı.


Yola attıkları poşetten uyuşturucu madde çıktı

Yola attıkları poşetten uyuşturucu madde çıktı Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da polisin 'dur' ihtarına uymayAan 5 şüphelinin yola fırlattığı poşette, uyuşturucu madde ulduğu belirlendi. Ekipler, 5 şüpheli hakkında işlem yaptı.Olay, dün saat 22.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana gel...


Konya'da 8 bin Kick Boksçu milli olabilmek için dövüşüyor

Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na 8 bin sporcu katıldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular, milli takıma seçilmek için mücadele ediyor. Turnuvanın ardından derece alan sporcular, Avrupa Gençler Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.


Kontrolden çıkan hafif ticari araç bariyere ve elektrik direğine çarptı: 3 yaralı

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan hafif ticari araç, bariyere ve ardından elektrik direğine çarptı. Kazada 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Keşan’da devrilen motosikletten düşen 2 kişi yaralandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde seyir halindeyken yan ayaklığı açılan motosikletten düşen 2 kişi yaralandı.


ABde, Çinli elektrikli araçlara vergi zammı

ABde, Çinli elektrikli araçlara vergi zammı AB Komisyonu, bugün Çinde üretilen elektrikli otomobillere sağlanan sübvansiyonlar nedeniyle ek vergi kararının yarından itibaren yürürlüğe gireceğini açıklamasının ardından Çinden ithal edilen otolarda fiyat artışlarının olacağı gündeme geldi. Vergi uygulamasına göre, Çinde üretim yapan firmalardan BYD y...


Haliç Köprüsü'nde trafik yoğunluğu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan asfalt yenileme çalışması nedeniyle Haliç orta köprünün Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapatıldı. Kapanan yol nedeniyle D-100 Karayolu'nda başlayan trafik yoğunluğu Bahçelievler'e kadar uzandı. Trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.


Silverstone'un zor geçmesini bekleyen Alonso: "Cowell'in gelişi iyi bir haber"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, İngiliz markanın Andy Cowell'i başa getirmesinden memnun.


Maltepe’de motosiklet kazası kask kamerasına yansıdı

İstanbul Maltepe'de bir motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kaza anı kask kamerasına yansıdı.


Durdurulan araçta 29 bin bandrolsüz sigara ele geçirildi

Aydın’ın Germencik ilçesinde kaçak sigara ve tütün sattığı tespit edilen bir şüpheli yakalanırken, 29 bin 120 adet bandrolsüz sigara ele geçirildi.


Sarıkamış’ta trafik kazası: 3 yaralı

Sarıkamış'ta yoldan çıkan otomobil şarampole uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı.


Traktörün ezdiği çiftçi ağır yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada traktörünün üzerinden geçtiği çiftçi ağır yaralandı. Olay, İnegöl'ün kırsal İsaören mahallesindeki tarlada meydana geldi. Çiftçi, traktörün yokuş aşağı gitmesini önlemek için taşları arka lastiğinin altına koymaya çalışırken traktör hareket ederek üzerinden geçti. Ağır yaralanan çiftçi, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesine alındı. Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Körfezli Kübranur karate şampiyonasında ikinci oldu

Bursa İller Arası Ümit Genç U21 Karate Ligi 2. Etap Şampiyonası’na katılan Körfez Gençlerbirliği’nin başarılı sporcusu Kübranur Hanne Eraslan kıyasıya mücadelede ikinci olmayı başardı.