Trending:


Adana’da trafik kazası: 1 öldü, 1 yaralı

Adana'da trafik kazasında 1 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.


Pendik'te 4 aracın karıştığı kazada bir araç durağa daldı, 1 kişi yaralandı

Pendik'te meydana gelen kazada, bir araç diğer üç otomobile çarptıktan sonra otobüs durağına daldı. Duraktaki bir vatandaş yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Modifiye tutkunları festivalde buluştu

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen otomobil festivali, modifiye tutkunlarını bir araya getirdi. Çok sayıda kişinin katıldığı festival büyük ilgi gördü.


Rüzgarı arkasına alan Mercedes: "Doğru yolu bulduk, yeni güncellemeler yolda"

Mercedes patronu Toto Wolff, takımın gelişim açısından doğru yolu bulduğunu ve yeni güncellemelerin yakında piste geleceğini söyledi.


Maliyeden ticari araçların kayıt dışı akaryakıt alımına yakın takip

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, "Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin devreye girmesiyle elle plaka girişi ve usulsüz akaryakıt fişi düzenlenmesi engellenerek akaryakıt istasyonlarındaki vergi kaybının önlenmesi için önemli bir adım atılmış olacak." dedi.


Bir bardak su ve bir muz ile 13 saat havada kaldı

ADANA (İHA) – Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş" dedi.


Samsun'da 2 otomobil çarpıştı! Yaralılar var

Olay, Samsun'un Terme ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun-Ordu Karayolu'nda seyir etmekte olan Kenan C. idaresindeki 38 ADG 658 plakalı hafif ticari araç kavşaktan yola çıkan Mustafa Y.'nin kullandığı 35 ALP 349 plakalı otomobile yan tarafından çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobilde bulunan Mücahit M. araçta sıkıştı. Kazada, Kenan C., Merve N.A., Mustafa Y., Mücahit M. yaralandı. İlginizi Çekebilir Araçta sıkışan...


İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün Şişli’de gerçekleşecek olan 'Bizim Sokak Etkinliği' sebebiyle 15.00 ile 19.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak sokakları paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bugün Şişli’de düzenlenecek olan 'Bizim Sokak Etkinliği' nedeniyle 15.00 ile 19.00 saatleri arasında trafiğe...


Kepçe otomobile çarptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobil ile kepçenin karıştığı trafik kazasında ağır şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Mazlum Ali Kaplan(43) kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.


Adana'da ilk kez yapıldı! 13 saat havada kaldı, Navigasyon cihazı arızalandı

Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş' dedi.


Benzin ve Motorin Fiyatlarına Yeniden Zam! Akaryakıt Fiyatları Durmuyor

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammının ardından benzin, motorin ve LPG fiyatlarında artışlar hız kesmeden devam ediyor. Araç sahipleri, her gün değişen akaryakıt fiyatlarını yakından takip ederken, 6 Temmuz 2024 itibarıyla fiyatlar yeniden zamlandı.


Türkiyenin otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 Avrupa ülkesine

Türkiyenin otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 Avrupa ülkesine Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen bilgiye göre, Türkiyenin ihracat lideri otomotiv endüstrisi, yılın ilk yarısını 17 milyar 701 milyon 161 bin dolarlık dış satımla kapattı. Geçen yılın aynı dönemine göre ihracatı...


Russell: "İlk üç ya da dört yarışın ardından bu sonucu hayal bile edemezdik"

George Russell, pole pozisyonunu kazandığı sıralama turlarının ardından çok mutlu.


Arnavutköy'de terk edilmiş araç tedirginliği

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yıllardır park halinde duran iki ticari araç mahalle sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Mahalle sakini Suat Sarsıcı, “Eskiden burada bir karakol vardı, karakol taşındıktan sonra bu aracı buraya çektiler ve gittiler. Sahibinin kim olduğunu bilmiyoruz camlarını kırdılar." şeklinde konuştu.


Vasseur: "Monako'dan sonra şampiyon değildik, şimdi de aptal değiliz"

Ferrari takım patronu Frederic Vasseur, takımın mevcut gidişatı hakkında yorumlarda bulundu.


Verstappen: "Umarım daha agresif bir yarış çıkarırız"

Max Verstappen, daha geriden başladıkları için savunmadan ziyade atak odaklı bir yarış çıkarmalarını umuyor.


Sergio Perez yarışa pit yolundan başlayacak

Red Bull pilotu Sergio Perez, bugünkü sprint yarışına pit yolundan başlamak zorunda kalacak.


Akçakoca'da düzenlenen otomobil festivali modifiye tutkunlarını bir araya getirdi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen otomobil festivali, modifiye tutkunlarını bir araya getirdi. Festivalde onlarca araç yarışmalara katıldı ve ödüller verildi. Ses sistemli ticari araç ise en çok dikkat çeken araç oldu. Festivalin organizatörü İsmail Baş, memnuniyetlerini dile getirdi.


Dağdan kopan kaya parçası seyir halindeki otomobile isabet etti: 1 ölü, 2 yaralı

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçasının seyir halindeki otomobile isabet etmesi sonucu Deniz Doğan (24) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, Tunceli- Erzincan karayolunun 40’ıncı kilometresi, Zagge mevkisinde meydana geldi. O.T. (36) yönetimindeki 34 KV 4761 plakalı otomobile, seyir halindeyken dağdan kopan kaya parçası isabet etti. Kaya parç...


Yolu kapatıp halay çeken konvoylar, sürücüleri çileden çıkardı

Bursa'da düzenlenen 2 ayrı düğün konvoyu, yol keserek halay çekti. Sürücülerin tepkisi amatör kameraya yansıdı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün merasimleri artarken, Bursa'da da benzer olaylar yaşandı. Osmangazi ilçesindeki Ali Ferruh Yücel Caddesi ve Mudanya Bulvarı üzerinde düzenlenen düğün konvoyları, araçlardan inerek yol ortasında halay çekti. Sürücülerin korna çalması ise sonuçsuz kaldı. Konvoylar nedeniyle trafiğin tek şeritten ilerlediği anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.


Uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri kahkahaya boğdu

Sahipleri ile uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri izleyen herkesi güldürdü. https://haberglobal.com.tr/gundem/uzun-yola-giden-kedinin-araba-icindeki-goruntuleri-kahkahaya-bogdu-358845


Seyir halindeki araç yandı

Seyir halindeki araç yandı Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR- Antalya kara yolunda seyir halindeki hafif ticari araç motor bölümünden başlayan yangında kullanılamaz hale geldi.Burdur- Antalya kara yolunun Çeltikçi Beli mevkisinde dün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, Mehmet Çoban yönetimindeki 32 ABN 660 plakalı hafif ticari aracın motor...


McLaren: 'FIA, Verstappen'in uyarı alması gerektiğini kabul etti'

McLaren takım patronu Andrea Stella'ya göre FIA, Max Verstappen'in Avusturya'daki savunma hareketleri nedeniyle uyarı alması gerektiğini kabul ediyor.


Antalyada korkunç kaza! Portakal yüklü kamyona ok gibi saplandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın portakal yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kamyonun altına giren hafif ticari araç bulunduğu yerden vinç yardımıyla güçlükle çıkarıldıktan sonra yoldan kaldırıldı. Kazanın ardından Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.


Direksiyon sınavında yeni dönem! İki deneme hakkı verilecek

İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin, sürücü adaylarının eğitim standartlarının yükseltilmesi için yeni bir yönetmelik hazırlığı yapıldığını belirterek, 'Direksiyon sınavlarında değişiklikler yapılması planlanıyor. Daha iyi sürücüler yetiştirebilmek için sınav süresinin 40 dakikaya uzatılması bekleniyor.' dedi.


Kahramanmaraş'ta otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Osmaniye'den Yozgat'a düğüne giden bir otomobil sürücüsü, seyir halindeyken aynı yönde ilerleyen elektrikli bisikletli bir kişiye çarptı. Kazada, 76 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Akaryakıtta yeni dönem! Bakan Şimşek detayları açıkladı: Dijital olarak takip altında olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelecek yılbaşından itibaren vergi mükelleflerine ait ticari araçlar için yürürlüğe girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’yle 8 milyon aracın 713 milyar liralık akaryakıt tüketiminin dijital olarak takip edileceğini belirterek, "Sistemin devreye alınmasıyla elle plaka girişi ve bu sayede usulsüz akaryakıt fişi düzenlenmesi engellenerek akaryakıt istasyonlarındaki vergi kaybının önlenmesi için önemli bir adım...


Verstappen: "Zak Brown da kim?"

Max Verstappen, McLaren Racing CEO'su Zak Brown'un yorumlarına "Zak Brown da kim?" yanıtını verdi.


Alonso: "Aston Martin son yarışlardaki problemleri çözdü"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, sıralama turlarında ilk ona girmelerinin ardından daha iyi göründüklerini söyledi.


Konya'da otomobilin motor kısmına giren yavru köpeği itfaiye kurtardı

Konya'nın Kulu ilçesinde otomobilin motor kısmına sıkışan yavru köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yavru köpeği aramak için elektrikli otomobili çalıştıran aile, otomobilin motor kısmından ses geldiğini fark etti. İtfaiye ekibinin çalışması ile yavru köpeğin sıkıştığı yerden çıkarılması ve küçük çocuğun sevinci ise cep telefonu kamerasına yansıdı.


Otomobil sürücüsünün dikkatsizliği faciaya neden oluyordu

Manavgat’ta otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Otomobil 5 metre yüksekten uçtu: 3 ölü, 4 yaralı

Erzurumun Horasan ilçesinde, 5 metre yüksekten düşen otomobildeki 7 kişiden 3'ü öldü, 4'ü yaralandı.


2,5 milyon araç sahibi için yeni yakıt uygulaması: 'Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi' zorunlu olacak

Bakan Şimşek, akaryakıt istasyonlarının ve araç sahiplerinin yıl sonuna kadar yeni sistemle uyumlu cihazların zorunlu olarak kullanıma alınacağını açıkladı. View on euronews


Kırsalda traktör denetimi!

Balıkesir’de jandarma ekipleri kırsalda yaşanabilecek kazaları en azına indirebilmek adına traktör ve tarım araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde 3 araç trafikten men edildi.


Aracın, su içen kediyi ezdiği anlar kamerada

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir aracın su içen kediyi ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Kars’ta sel: ev ve ahırları su bastı

Kars’ın Digor ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak sonrası meydana gelen sel nedeniyle bazı ev ve ahırları su bastı.


Ricciardo: "Sporumuz Hollywood'a benzediği için gelecek tahmininde bulunamıyorum"

Daniel Ricciardo, spordaki durumun sürekli değiştiğini ve gelecekte nerede yarışacağını kendisinin de bilmediğini söylüyor.


Kulu’da plakasız, ruhsatsız ve belgesiz motosikletler toplanıyor

Konya’nın Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri tarafından plakasız, ruhsatsız, evrak ve belge eksikleri bulunan motosikletler toplanıyor.


Mardin’de minibüs aydınlatma direğine çarptı: 1 yaralı

Mardin’in Artuklu ilçesinde minibüsün önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.


Otomotiv ihracatı haziranda 2,6 milyar dolar oldu

Otomotiv sektörü temsilcileri geçen ay 2,6 milyar dolarlık ihracat yaptı.


Bakan Yerlikaya paylaştı! 2 Milyon 408 bin 77 araç denetlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendiğini, toplamda 441 bin 910 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.


Korkunç kaza: Otomobil 5 metreden düştü:

Erzurum'da otomobil 5 metreden düştü. Otomobildeki 7 kişiden 3'ü öldü, 4'ü yaralandı.


F2 Britanya Sprint: Antonelli, serideki ilk yarışını kazandı!

2024 Formula 2 Şampiyonası'nın Britanya'da gerçekleştirilen sprint yarışını, Kimi Antonelli kazandı. Bu, İtalyan pilotun kazandığı ilk F2 zaferi oldu.


Otomotiv ihracatı Haziran ayında yüzde 12 azaldı

Otomotiv sektörünün haziran ayı ihracatı yüzde 12,4 azalarak 2,6 milyar dolar oldu. Türkiye ihracatında yine ilk sırada yer alan endüstrinin aldığı pay ise yüzde 14,1 olarak gerçekleşti.


Fırtına ağacı kökünden söktü: 1 otomobil zarar gördü

Samsun'da şiddetli fırtına nedeniyle kökünden ayrılan kavak ağacı, park halindeki 2 otomobilin üzerine devrildi. Olayda 1 otomobilde maddi hasar oluştu.


Terk edilmiş 2 araç mahallenin korkulu rüyası oldu: İçeriden sallana sallana çıkıyorlar

İstanbul Arnavutköy'de yıllardır park halinde duran iki ticari araç mahallelinin huzurunu iyiden iyiye kaçırdı. Çocuk parkının yanına park edilen araçların içinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten mahalle sakinleri "Gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar ne yapıyorlar bilmiyoruz. İçerisinden çıkanlar sallana sallana çıkıyor düzgün bir şekilde içinden çıkmıyorlar" dedi.


Ferrari, Silverstone'da neden Imola paketine geri döndü?

Barselona hafta sonunda Ferrari tarafından tanıtılan güncellemeler zıplama sorunlarını daha da kötüleştirmişti.


F2 Britanya: Hadjar kazandı ve Silverstone'da şampiyona lideri oldu

2024 Formula 2 Şampiyonası'nın Britanya'da gerçekleştirilen ana yarışını Isack Hadjar kazandı. Böylece Hadjar, F2 Şampiyonası'nın yeni şampiyona lideri oldu.


Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!

Kadıköy'de İSPARK'a ait katlı otoparka bırakılan yaklaşık 10 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce vida ile çizildi. Araçlarda maddi hasar oluştu. Araç sahipleri karakola giderek şikayetçi oldu. Otomobili çizilen Volkan Dalakçı, 'Aracım yaklaşık bir buçuk yıldır orada duruyor. Güvenli durmasını istediğim aracımın başına böyle bir şey gelmesi beni gerçekten çok üzdü. Yaklaşık 10 aracın olduğu söylüyorlar. Benim burada aboneliğim var. Bana 2...


441 bin 910 sürücüye işlem yapıldı

441 bin 910 sürücüye işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma ekiplerince 27 Haziran-4 Temmuzda 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiğini, toplam 441 bin 910 sürücüye işlem yapıldığını bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen, 27 Haziran-...