Otomobil

Trending:


Honda, elektrikli geleceğe yatırım yapmaya devam edecek

Tam 65 milyar yatırım gelecek.


Renault ve Dacia'dan Mayıs ayı fırsatları

Birbirinden farklı kampanyalar sizi bekliyor.


Diyanet’ten Audi A8 açıklaması: Tartışmalı araç iade edildi

DİYANET İşleri Başkanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında, başkanlığın hizmetinde kullanılan Audi A8 aracının iade edildiğini bildirdi.


Burdur'da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde kavşakta kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı. Olay yerinde kalp masajıyla hayata döndürülen çocuk Antalya'ya sevk edildi. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ve yolcu olarak bulunan çocuk ağır yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise polis merkezine götürüldü.


Abdulkadir Uraloğlu: Osmaniye'ye hızlı tren gelecek

Osmaniye’nin ulaşım ağının güçlenmesi için hayata geçirilen projelerinin karayolu ile sınırlı olmadığını vurgulayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmaniye'yi hızlı tren hizmetiyle tanıştıracaklarını söyledi.


Montoya: "Ceza puanı sistemi bizim dönemde olsaydı, 5 yarışta 1 men cezası alırdım"

Eski Formula 1 pilotu Juan Pablo Montoya, Emilia-Romagna GP hafta sonuna yaptığı ziyarette gündemde olan ceza puanı sistemine değindi ve kendi yarıştığı dönemde böyle bir sistem olsaydı, sürekli ceza alacağını kabul etti.


F1 Emilia-Romagna Grand Prix'sinde pole pozisyonu Verstappen'in oldu

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 7. etabı Emilia-Romagna Grand Prix'sine Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen ilk sıradan başlayacak.


Tasarruf tedbirlerine uyan Bakan Uraloğlu, Osmaniye’deki açılışa sadece 3 araçla gitti

Kamuda tasarruf tedbirleri dolayısıyla uzun araç konvoylarında azaltmaya giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmaniye’deki otoyol açılışına sadece üç araçla gitti.


Max Verstappen, art arda 8 pole pozisyonu ile Ayrton Senna'nın rekorunu yakaladı!

Max Verstappen, Emilia-Romagna GP öncesinde kazandığı pole pozisyonu ile Ayrton Senna'ya ait rekoru yakalamış oldu.


Hulkenberg, Verstappen'e pole pozisyonu için hava koridoru vermiş!

Emilia-Romagna GP'de pole pozisyonunu kazanan Max Verstappen'in, son bölümde Haas pilotu Nico Hulkenberg'den yardım aldığı ortaya çıktı.


Mercedes, "küçük yorgan" sorununu çözmeye yakın

Mercedes'in takım patronu Toto Wolff'un bu hafta sonu Imola'ya getirdikleri güncellemelerin meyvelerini vermesinin birkaç yarış alacağı yönündeki uyarısı, iki şekilde değerlendirilebilir.


Kontrolden çıkarak devrilen midibüs hurdaya döndü, sürücü hayatını kaybetti: O anlar kamerada

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde kontrolden çıkan midibüsün devrildiği kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazada anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Dodge CEO'su Tim Kuniskis emekliye ayrılıyor

Hellcat'in babası, elektrik çağında aramızda olmayacak.


F1, Chicago GP iddialarını yalanladı, Asya'da büyümenin işaretini verdi

Formula 1'in takvime dördüncü bir ABD yarışı ekleme planı yok, ancak Asya'daki varlığını genişletmeye hevesli ve bunun Avrupa'daki mekanlar için sonuçları olması muhtemel.


Bulvarda otomobiliyle ters yöne ilerledi

Bulvarda otomobiliyle ters yöne ilerledi Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ters istikamette seyir halindeki otomobil sürücüsünü diğer sürücüler cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.Olay saat 12.00 sıralarında Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Kızlarpınarı Mahallesi'nde araç trafiğinin tek yönlü olduğu bölümde 07 ADT 330 pla...


Arnavutköy'de polisle şüpheliler arasında çatışma! İstanbul Valiliği açıklama yaptı

Arnavutköy Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak'ta bulunan metruk bir binada uyuşturucu madde kullanıldığı yönünde alınan ihbar üzerine kontrole gitti. Bina çevresinde çalışma yapan ekipler, sokakta bulunan 34 YT 5289 plakalı bir aracın içinde bulunan 2 şüpheliyi kontrol etmek istedi. Bu sırada şüpheliler ekiplere silah çekerek araçla kaçmaya başladı. Bunun üzerine şüphelilerin peşine düşen ekiplerle şüpheliler...


Verstappen: "Pole pozisyonunda olmayı beklemiyordum!"

Max Verstappen, Emilia-Romagna GP'de pole pozisyonunda olmayı beklemediğini, çünkü şu ana kadar zor bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi.


Schumacher'in yıllık tedavi masrafı 7 milyon dolar!

Formula 1 pistlerinin efsane pilotu Michael Schumacher'in tedavisi sürerken ailesi ise özel bakım masraflarını karşılamak için mücadele veriyor.


Piastri: "Yarış için kendimize güveniyoruz"

McLaren'ın genç pilotu Oscar Piastri, Imola'daki sıralamalarda 2. olmasının ardından yarış için de umutlu olduklarını söyledi.


Şanslı olan kazanacak

Şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan G.Saray, bugün saat 19.00'da F.Bahçe'yi ağırlayacak. Kanarya, zirve şansını son haftaya bırakmak için kazanmak zorunda. Zorlu müsabakada bireysel performanslar, kırmızı kartlar ön plana çıkabilir.


Edremit’te taksiciyi dövdüler, telefonu alıp kaçarken polise yakalandılar

Balıkesir’in Edremit ilçesinde taksiciyi dövüp cep telefonunu aldıktan sonra kaçan şüphelileri polis kıskıvrak yakaladı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.


Ataşehir'de 15 gün içinde 3 ayrı motosikleti çalan hırsızlar kamerada

Ataşehir'de motosikletli iki şüphelinin 15 gün içindeki 3 ayrı motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.


Otomobil su kanalına uçtu: 2 kişi kayıp

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, 2 kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor.


Kırmızı ışıkta geçen sürücü kazaya neden oldu: 4 yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde kırmızı ışıkta geçen otomobilin başka bir araçla çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.


teskilat108

teskilat108


Samsun tramvayları 19 Mayıs’a özel giyindi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin gözde ulaşım araçları olan tramvaylar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna özel olarak giydirildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, bu özel günün gençlere ve tüm Türk milletine armağan edilen en önemli adım olduğunu belirterek, "Bu özel günün coşkusunu şehrimizin her yerinde hissettirmek için çalışıyoruz" dedi.


Amasya’da otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti.


Bozüyük’te kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yaralandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kamyonun otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.


Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seyir halindeki otomobilin yanması sonucu araç kullanılmaz hale geldi.


Motosikletle bariyerlere çarpan 2 arkadaş hayatını kaybetti

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde kontrolden çıkararak bariyerlere çarpan motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti.


Türkeli’de kaza

Sinop'un Türkeli ilçesinde iki otomobil çarpıştığı kaza maddi hasarla anlatıldı.


Drag queen Ahsen Gönülce: Mini etek giyme isteği, yaşanan acıların yanında mücadele nedeni olabilir mi?

"Müslüman ülkeler içinde eşcinsel olarak yaşanacak en rahat ülkedeyiz. Ama Müslüman ülke olduğumuzu unutmazsak. Kimliğimizi, yaşam tarzımızı saklamaktan bahsetmiyorum. Uslubu, duruşu ve en önemlisi mücadelemizin esas amacını bildiğimiz zaman kazanacağımızı düşünüyorum"


Antalya'da otomobil yangınında hayatını kaybeden Polonyalı turistlerin kimlikleri belli oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen otomobil yangınında hayatını kaybeden Polonyalı turistlerin kimlikleri belirlendi. Kaza sonucunda araçtan çıkamayan sürücü ve yanındaki yolcu feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Yangın sonucunda itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, araç küle döndü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


F2 Imola Sprint: Colapinto ilk zaferini elde etti ancak zaferi elinden alınabilir

Imola'daki sprint yarışında Franco Colapinto, Formula 2'nin 2024 sezonunda galibiyet alan altıncı farklı pilot oldu. Ancak yarışın ilk turlarında yaşanan bir olay nedeniyle hakem soruşturması altına alındı.


İstanbul'un güçlü avcısı Trabzon!

İlk yarıda ev sahibi ekip daha fazla yüklense de 45+2. dakikada Fırtına'nın golcüsü Paul Onuachu sahneye çıktı. İkinci yarıda skoru korumayı bilen Trabzonspor, 3'üncülük için yarıştığı rakibine son darbeyi vurdu, Avrupa biletini de cebine koydu.


Son dakika... Van'da askeri araç kaza yaptı: 11 yaralı

Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 11 asker yaralandı.


Erzincan’da trafik kazası: 2 yaralı

Erzincan’da otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.


Arnavutköy’de polisin GBT kontrolünde silahlar patladı

Arnavutköy'de polis ekipleri metruk bir binanın etrafında kontrol yaptığı sırada araç içinde bulunan 2 şahıs silah çekti. Silahı fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıkarken çatışmada şüphelilerden 1'i hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.


19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün İETT otobüsü, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı? Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu

19 Mayıs’ta toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Birçok kişi gerçekleştirilecek etkinliklere gitmek için “19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?” gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, bugün İETT otobüsü, Marmaray, metro, metrobüs bedava mı? İşte yanıtı…


Norris mutlu: "Ferrari'nin önünde olmak bizim için güzel sonuç"

McLaren pilotu Lando Norris, her ne kadar sıralamalarda pole pozisyonunu kazanamasa da sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.


TEM'de beyaz eşya yüklü tırın dorsesi alev alev yandı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde beyaz eşya yüklü tırın dorsesi alev alev yandı. Dorseden geriye demir yığını kalırken, beyaz eşyalar kullanılamaz hale geldi. Yangın sebebiyle otoyolun Ankara istikametinde tek şeritten kontrollü araç geçişler sağlanıyor.


Elektrikli Toyota Hilux nihayet seri üretime geçiyor

Tayland fabrikasında üretilecek.


Perez, Imola'da Q2'de elenmesini ayar değişikliklerine bağladı

Sergio Perez, Emilia-Romagna GP sıralamalarında 2. seansta elenmesinin ardından, buna hafta sonu boyunca yaptıkları değişikliklerin katkı sağladığını söyledi.


Aston Martin, Stroll nedeniyle 100 Avro para cezası aldı

Aston Martin, Lance Stroll'ün Emilia-Romagna GP 3. antrenman seansında pit yolundaki hız sınırını aştığı gerekçesiyle 100 Euro para cezası aldı.


Yüksekova’da ticari taksi ücretlerine zam yapıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde alınan kararın ardından ticari taksi ücretlerine zam yapıldı.


Bottas, eski takımı Williams'a geri dönebilir

Valtteri Bottas'ın sözleşmesi bu yıl bitiyor ve önümüzdeki sene boşa çıkıyor.


Hamilton: "Aracımız bıçak sırtında"

Lewis Hamilton, Mercedes aracının adeta bıçak sırtında olduğunu çünkü performansının turdan tura değiştiğini söyledi.


Tour Of heyecanı Sakarya’da sürüyor: Podyumda 2 Türk pedal

Sakarya Bike Fest çerçevesinde şehrin en güzel köşelerinden geçen Tour Of Sakarya’nın 2’nci etabı bisiklet fırtınası estirdi. Yarış sonunda podyuma çıkan Sakarya Büyükşehir sporcusu Burak Abay ile Türk sporcu Serdar Depe ülkesine büyük bir gurur yaşattı. Festivalde heyecan 19 Mayıs’ta iki yarış ve İkilem konseriyle zirveye tırmanacak.


Lüleburgaz’da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.


Antalya'da drift yapan sürücüye öyle bir ceza kesildi ki...

Antalya’nın Alanya ilçesinde drift yaparak trafik kurallarını çiğneyen araç ve sürücüsüne jandarma ekipleri tarafından 128 bin 932 lira para cezası kesildi. Araç sürücüsünün ehliyetine ise süresiz el koyuldu. Edinilen bilgiye göre, Mahmutlar Mahallesinde gece geç saatlerde bir ataç vatandaşları rahatsız edecek şekilde drift yaparak trafik kurallarını hiçe saydı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla çekerek sosyal medyada paylaştı....