YENI KIA PICANTO TüRKIYE'DE!

Yeni Picanto 995.000 TL başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Kia'nın sevilen hatchback modeli Picanto, yeni bir tasarıma kavuştu ve ileri teknolojilerle daha da gelişti. Yenilenen Kia Picanto, modern ve kompakt tasarımıyla hareket özgürlüğünü estetik bir şekilde sunuyor.

Her zamankinden daha fazla standart donanıma sahip olan Yeni Picanto, sürüş destek sistemleri ile trafiği yoğun şehirlerde araç kullanmayı daha kolay ve konforlu hale getirmeye yardımcı oluyor. Yeni Picanto, kullanıcıların kaliteden ve rahatlıktan ödün vermeden yolculuk yapmalarını sağlarken aynı zamanda, park kolaylığı ve manevra kabiliyetiyle de öne çıkıyor. 

Koltukların katlanmasıyla 1.010 litreye ulaşan bagajı katlanır bir bisiklet veya e-scooter için gereken depolama alanı sunarak kullanıcıların seyahat ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Yeni Kia Picanto 1,0 litre ve 1,2 litre olmak üzere benzinli iki farklı motor seçeneğiyle yollara çıkıyor. Her iki seçenek de yüksek verimlilik ve düşük CO2 emisyonlarıyla öne çıkıyor. 

Bunu da oku

Her iki motor da Kia'nın vites işlevlerini otomatikleştiren AMT şanzıman ile sunuluyor. AMT, geleneksel manuel şanzımanın yakıt verimliliğini ve otomatik şanzımanın şehir içi trafikte sağladığı konforu bir araya getiriyor. 

Bunun dışında yeni Kia Picanto kabin genelinde altı adede kadar hava yastığı ile donatılmış ve ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme noktaları da ek güvenlik sağlıyor.  Yeni Kia Picanto, 995.000 TL başlangıç fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.  

2024-07-04T08:21:48Z dg43tfdfdgfd