MASERATI, KORE'YE DAMGA VURMAK IçIN TEK SEFERLIK BIR MODEL üRETTI

GranTurismo Prisma, 15 renkle boyanıyor.

Maserati global piyasadaki değerini büyütmek istiyor (bugün 70'ten fazla pazara sahip ve ihracat oranı %86). Bu nedenle yeni motorların geliştirilmesine, iç tasarımın iyileştirilmesine ve stratejik bölgelerdeki lansmanlara yatırım yapıyor. Bugün, Seul'deki Dongdaemun Design Plaza'da (DDP) tanıtılan GranTurismo Prisma, bu planda büyük bir role sahip.

"Maserati Kore: Yeni Bir Çağın Şafağı" etkinliğinde 15 renge boyanmış ve 8.500'den fazla elle uygulanmış harfle süslenmiş bir otomobil gösterildi. Şirketin üst yöneticileri de Maserati Kore'nin lansmanına olan bağlılıklarını göstermek için etkinliğe katıldı. Ayrıca, yeni GranTurismo ve "V6 Nettuno" motorla donatılmış yeni GranCabrio da etkinlikte yer aldı.

Maserati Kore ayrıca satış ağını ve satış sonrası hizmetlerini güçlendirmeyi içeren stratejisini de açıkladı. Buna ek olarak Maserati, geçen yıl Haziran ayında başlatılan ilk entegre 'Trident' sadakat programı aracılığıyla müşteri deneyimini güçlendirmeyi ve marka sadakatini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Maserati CEO'su Davide Grasso, "Sloganımız 'Misyonumuz, dünyayı hareket ettirenleri hareket ettirmektir' rehberliğinde, müşterilerimize benzeri görülmemiş bir lüks performans sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Ticari İşler Müdürü Luca Delfino, "Kore'de kendimizi evimizde hissediyoruz çünkü burası kültürümüzü, tarihimizi ve İtalyan zarafetini takdir eden bir ülke. Maserati Kore ile Kore'nin küresel ailemiz içinde oynadığı önemli rolün farkındayız" dedi.

Kore ve Japonya Bölge Müdürü Takayuki Kimura ise, "İtalyan Allegria ruhunu somutlaştıran bir dizi yenilikçi ürün ve girişim sunacağız: neşe, mutluluk ve heyecan. Bu heyecan verici gelişmeleri kaçırmayın." diyerek konuşmayı tamamladı.

Bunlara da göz atın

2024-07-04T13:07:12Z dg43tfdfdgfd