MAKYAJLı RANGE ROVER EVOQUE ILK KEZ GöRüNTüLENDI

Gözümüz bir yerden ısırıyor ama...

Range Rover markasının giriş seviyesi modeli olan Evoque, ufak bir makyaj operasyonundan geçmeye hazırlanıyor. Casus fotoğrafçılarımız bu modelin prototiplerini test esnasında görüntülemeyi başardı. Model oldukça tanıdık bir görüntüye sahip.

Değişimlerin minimumda olacağına inandığımız model artık çok daha köşeli far takımları ile dikkat çekecek. Gözlerimiz bizi yanıltmıyorsa ızgara tasarımında ve ön bölümün alt kısmında da ufak tefek değişimler yaşanacak. Ön tamponun dizaynı da değiştirilmiş gibi görünüyor.

Profilde ise adet hiç değişiklik göremiyoruz. Prototip, tanıdığımız 10 kollu jantları giyiyor. Arka kısımda da benzer bir durum söz konusu. Fakat buradaki değişimlerin ciddi anlamda gizlendiği görülebiliyor. Land Rover mühendisleri işlerini şansa bırakmamak için stopları bile kamuflajlamış.

Kabin içerisinde de çok fazla değişim beklemediğimiz makyajlı modelin, yeni motor seçeneklerine kavuşması pek mümkün görünmüyor. Ülkemizde yarı hibrit ve PHEV versiyonları ile satışta olan model Avrupa'da direkt içten yanmalı dizel ve benzinli türevleri ile satışta.

Bunu da oku

Ülkemizdeki yarı hibrit Range Rover Evoque, 1.5 litrelik içten yanmalı motorundan 160 bg güç üretebiliyor. Bir üst kademedeki PHEV versiyon ise aynı motoru bir elektromotor ile birleştirerek toplam gücünü 309 bg güce kadar çıkartabiliyor. 

Range Rover Evoque'un başlangıç fiyatı ise 2.445.325 TL.

 

2023-06-07T06:16:12Z dg43tfdfdgfd