MAKYAJLı KIA SPORTAGE, BU şEKILDE GöRüNEBILIR

Daha agresif bir ön yüz görüyoruz.

2021 yılından beri piyasada olan Sportage, önümüzdeki aylarda küçük çaplı bir makyaj operasyonundan geçecek. Elimize geçen casus fotoğraflardan yola çıkarak hazırlanan bu render görselleri, aracın nasıl görüneceğine dair fikir sunuyor. Nikita Chuicko'nun Rus web sitesi Kolesa'da yayınladığı çalışmalara, gelin beraber göz atalım.

Koreli SUV, mevcut nesilde (kuzeni Hyundai Tucson'da olduğu gibi) keskin çizgiler ve agresif detaylar ile öne çıkıyor. Makyajla birlikte değişen ışıklandırma takımları, aracın özellikle ön yüzünün daha agresif görünmesini sağlayacak. Ayrıca bu render'da, baklava desenli ön ızgaranın yerine daha küçük ve daha sade bir ızgara yerleştirilmiş.

Yanlarda, donanım seviyesine bağlı olarak sadece jant tasarımları değiştirilecek. Son olarak, arka kısımda farların iç aydınlatmasında güncellemeler ve yeni bir plastik korumanın öne çıktığı revize edilmiş bir tampon yer alacak.

Kia, ani bir sürpriz yapmazsa güç aktarma organları aynı kalacak, ancak hibrit ve PHEV versiyonların güç çıkışlarının sırasıyla 215 bg (eskiden 230) ve 252 bg (eskiden 265) olmak üzere biraz azalacağını hatırlamakta fayda var. Bununla birlikte, hafif hibrit ve saf içten yanmalı 150 bg ve 180 bg üreten 1.6 litre T-GDI benzinli motor ile 115 bg ve 136 bg üreten 1.6 CRDI turbo dizel yerini koruyacak.

Bunlara da göz atın

Source: Kolesa

2024-03-28T14:25:40Z dg43tfdfdgfd