JAECOO 7'NIN FIYATLARı BELLI OLDU!

Yakın zamanda yeni sahipleri ile buluşacaklar.

[GÜNCELLEME]: Jaecoo 7'nin Türkiye fiyatları belli oldu. Jaecoo 7'nin Revive donanımı 1.920.000 TL'den başlayan fiyatlarla, Evolve isimli 4x4 donanımı ise 2.090.000 TL'ye satışta olacak.

Çinli sofistike off-road SUV markası JAECOO’nun, Türkiye’deki marka tanıtım etkinliğinin ardından Çin’den yola çıkan JAECOO 7 araçlar, bu hafta Türkiye limanlarına ulaştı. Avrupa’daki en yüksek hacimli JAECOO 7 sevkiyatını gerçekleştiren marka, ilk off-road SUV modelini ağustos ayında Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor.

JAECOO 7’nin pazara sunulmasıyla tüketiciler zarif, yenilikçi ve üstün arazi becerilerine sahip gelişmiş bir sürüş deneyimine tanıklık edecek.

Off-road SUV segmentinin yeni neslini temsil eden JAECOO markası, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği lansmanla Türkiye pazarına giriş yaptı. “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” temasıyla gerçekleştirilen Türkiye marka lansmanının ardından Çin’in Dalian kentinden yola çıkan ilk parti JAECOO 7’ler bu hafta Türkiye limanlarına ulaştı.

Bu sevkiyat, aynı zamanda JAECOO markasının Avrupa pazarına yönelik en yüksek adetli sevkiyatı olma özelliğine sahip. Üst düzey off-road markası JAECOO’nun ilk modeli olan JAECOO 7, ağustos ayı başlarında ise pazara sunulacak. Yeni JAECOO 7 ile marka, “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesiyle Türk kullanıcılara devrim niteliğinde bir off-road deneyimi yaşatmayı vadediyor.

Bunu da oku

İlk üst düzey off-road SUV modelini Türkiye’de satışa sunacak olan JAECOO markası, tasarım estetiği ve yenilikçi teknolojileri ile öne çıkarken, çekiciliği ve akıllı çözümleriyle dikkat çekiyor.

2024-07-27T13:21:20Z dg43tfdfdgfd