Haber

Trending:


Elinde silahla araç kullanarak yoldan geçenleri korkuttu

Olay dün Küçükçekmece Sefaköy'de meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah E. isimli şahıs araç sürdüğü sırada sağ elinde silahla yoldan geçenleri korkuttu. Elindeki silahla görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan şüpheli için Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri harekete geçti. Şahsın yerini kısa sürede tespit eden ekipler, şüpheliyi yakalayarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli Abdullah E.,...


Tekman'da otomobil takla attı, yaralılar ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı

Erzurum'un Tekman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikisi ağır 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralılar ambulans helikopter ve kara ambulansı ile Erzurum'a kaldırılarak tedavi altına alındı.


"Otomotivde yılın ikinci yarısı kampanya dönemi olacak"

"Otomotivde yılın ikinci yarısı kampanya dönemi olacak" Cardatanın Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, Türkiye otomotiv pazarının 2024te yüzde 30-35 daralmayacağını, 1 milyon adedi aşacağı öngörüsünde bulundu. Yılın ilk 5 aylık döneminde 480 bin adet seviyesinden kapanan sıfır kilometre otomotiv satışlarının Haziran ayıyla birlikte 600 bin adet seviyes...


Sıfır otomobil alacaklar dikkat: 13 marka kampanya açıkladı

Otomobil markaları 7 Temmuz'da yürürlüğe girecek GSR öncesi stokları eritmek için kampanyalara hız verdi.


Amasya’da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Amasya’da seyir halindeki otomobilin çarptığı yaya olay yerinde hayatını kaybetti.


Araç satışlarının 1 milyonu aşması bekleniyor

Yılın ilk 5 ayında yaklaşık 480 bin adet araç satışı yapılırken 2024 sonu 1 milyon adetin aşılması bekleniyor.


Benzin kaçağı sebebiyle park halindeki otomobil alev alev yandı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde benzin kaçağı sebebiyle park halindeki otomobil alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken geriye demir yığınları kaldı.


Akaryakıta zam tarihi belirlendi

Akaryakıta yapılması planlanan zamın ertelenmesi sonrası yeni tarih belirlendi. Bu gece 24.00'den itibaren benzinin litre fiyatına 2 TL, motorine ise 1 lira 68 kuruş zam yapılacak. Bayram tatiline denk gelen 20 Haziran'da beklenen zam ertelenmişti. Temmuz ayında ise akaryakıt fiyatları haziran ayı ÜFE ile zamlanacak ve litre fiyatında 2-2,5 lira artış bekleniyor.


Sinop’ta jandarma trafik denetimi

Sinop İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor.


Trafikte silahlı tartışma kurgu çıktı

Trafikte silahlı tartışma kurgu çıktı İnegölün Kemalpaşa Mahallesi Mahmutesatbey Caddesinde motosiklet sürücüsü iddiaya göre kendisini sıkıştıran otomobilin aynasına vurdu. Aynası zarar gören otomobil sürücüsü, motosikletlinin peşine düştü. Kovalamaca sırasında otomobil sürücüsü, motosikletin önünü kesip elindeki tabancayı sürücüye doğrulttu. O anl...


Motorine zam var mı? 24 Haziran akaryakıt fiyatları! İstanbul, Ankara ve İzmir mazot ve benzin fiyatları ne kadar?

Motorine zam var mı? Mazot ve benzin fiyatları ne kadar merak edilirken motorine zam geldi mi sorusu sürücüler tarafından araştırılıyor. Brent petrol fiyatlarının ve döviz kurundaki dalgalanmaların etkisiyle akaryakıt fiyatlarındaki oynaklık sürüyor. Peki, Motorine zam var mı? 24 Haziran akaryakıt fiyatları! İstanbul, Ankara ve İzmir mazot ve benzin fiyatları ne kadar?


Trabzonlu Gencin Paha Biçilmez Araba Koleksiyonu

Trabzonlu genç, işyerinin garajında sakladığı klasik arabalara iki katı değerinde fiyat verenlerin olduğunu belirtiyor. Arabaları trafiğe çıkarmaya dahi kıyamadığını söylüyor.


Kağıthane'de takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Kağıthane'de sapağa girdiği sırada otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, takla attı. Yol kenarına uçan araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.


E-5 Karayolu'nda Korsan Taksici Kadını Araçtan Attı

Mecidiyeköy mevkisinde korsan taksiyle seyreden kadın, teşhircilik yapan sürücü tarafından araçtan atıldı. Polis tarafından yakalanan şahıs adli kontrolle serbest bırakıldı ve araca 32 bin lira ceza kesildi.


Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Isparta'da gece saatlerinde otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.


Şarampole devrilen otomobilde 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole giren otomobilde 3 kişi yaralandı.


Otomobil yoldan çıkıp ağaca çarptı: 3 yaralı

Aydın'ın Buharkent ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin yoldan çıkarak ağaca çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Araştırma: Türk tüketici elektriklide Avrupalı istiyor!

Sarjagel.com'dan ilgi çekici bir araştırma geldi.


Zeytinlik üzerindeki elektrik kablolarında korkutan patlama

Hatay'da aşırı sıcaklardan dolayı zeytinliğin üzerinden geçen elektrik kablolarında patlama meydana geldi. Patlama ve vatandaşların yaşadığı tedirginlik cep telefonu kamerasına yansıdı.


Mayıs ayında Avrupa'nın lideri Volkswagen oldu!

Toplam satışlarda lider T-Roc.


Zeytinburnu'nda motosikletli parktan çıkan otomobile çarptı: Kaza anı kask kamerasında

Zeytinburnu'nda motosiklet sürücüsü, park halindeyken yola kontrolsüz çıktığı iddia edilen otomobile çarptı. Devrilen motosikletin altında kalan sürücü hafif şekilde yaralandı. Olayın kaza anı kask kamerasına yansıdığı belirtildi.


Devrilen traktörün altında can verdi

Konya’nın Derebucak ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.


İstanbul'da ortalık savaş alanına döndü! Alkollü sürücüye meydan dayağı

İstanbul Ataşehir'de alkollü bir sürücünün düğün salonunun önünde park halindeki otomobillere çarpması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Düğün sahipleri alkollü sürücüye meydan dayağı attı.


Otomotiv satış sonrası yenileme pazarı 8.85 milyar dolar büyüklüğe ulaştı

Araştırmalara göre 2023 Yılında Yedek Parça gelirinin yüzde 25’i lastik satışından geldi.


Seydikemer’de Biçerdöver yangını

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi’nde buğday hasadı yapan bir biçerdöverin motor kısmında çıkan yangın, kısa sürede yayılarak 10 dönüm alanı küle çevirdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı.


Kartal’da kavşakta 2 araç çarpıştı: 1 yaralı

Kartal'da kavşakta "U" dönüşü yapmak isteyen otomobile, seyir halindeki bir araç çarptı. Kazada bir yolcu yaralandı.


Otomobil ile kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü taklalar attı: 2 yaralı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen kaza sonucunda otomobil ile kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü ve yolcusu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Kurgu mu gerçek mi? Aynasını kıran motosikletliye silah çekti

Bursa İnegöl'de motosikletli gencin korku dolu anları kameraya yansıdı. Aracının aynasını kıran motosiklet sürücüsünün peşine düşüp silahını şahsa doğrultan otomobil sürücüsü saniye saniye kaydedilirken, gençlerin videoyu kurgu olarak çektikleri de iddia edildi. https://haberglobal.com.tr/gundem/kurgu-mu-gercek-mi-aynasini-kiran-motosikletliye-silah-cekti-355186


Van’da 145 araç trafikten men edildi

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 145 araç trafikten men edildi.


Seyir halindeyken ayağını camdan çıkartan şoför trafiği tehlikeye soktu

Eskişehir'de seyahat ederken ayağını camdan çıkartan ve elinde telefonla konuşan bir şoför, trafiği tehlikeye soktu. Sürücü, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde seyir halindeyken bir ayağını camdan çıkartmış ve diğer eliyle cep telefonunu tutmuştu. Olay, başka bir araçtaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada tepki topladı.


Bayraklı’da yollar yenileniyor

Bayraklı'da ilçe genelindeki yol yenileme, düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama seferberliği aralıksız devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak ilçede çalışmalarını sürdüren ekipler, cadde ve sokaklardaki bozulan yolları yeniliyor.


Sivas’ta kontrolden çıkan araç şarampole devrildi: 1’i ağır 6 yaralı

Erzurum'dan İstanbul'a giden aile Sivas'ta trafik kazası yaptı. Kontrolden çıkan aracın şarampole devrildiği kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.


Araç Sahiplerini Üzecek Haber: Akaryakıtta Büyük Artış Geliyor!

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaları endişeyle takip ediyor. Petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki yükseliş, benzin ve motorin fiyatlarına yansıyor. Son gelişmeler, araç sahiplerini zorlayacak zamlarla sonuçlandı.


Beton mikseri asfalt yola çimento dökerek ilerledi

Adıyaman’da, seyir halindeki bir beton mikseri asfalt yola çimento dökerek ilerledi.


Fıskiyeden akan su kazaya neden oldu: 3 yaralı

Kartal'da iddiaya göre fıskiyeden akan su nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çıkarak ağaca çarptı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.


3 bin 129 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı

23 Haziran tarihleri arasında yapılan denetimde 3 bin 129 araç sürücüne cezai işlem uygulandı 133 araç trafikten men edildi.


Aynasını kıran motosikletlinin peşine düştü, silahla tehdit etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde motosikletli gencin korku dolu anları kameraya yansıdı. Aracının aynasını kıran motosiklet sürücüsünün peşine düşüp silahını şahsa doğrultan otomobil sürücüsü saniye saniye kaydedilirken, gençlerin videoyu kurgu olarak çektikleri de iddia edildi.


Otomotivde 1 milyonun ayak sesleri

Otomotivde 1 milyonun ayak sesleri Türkiye otomotiv sektörü, 9 günlük bayram tatiline rağmen hızlı bir haziran ayını geride bırakmaya hazırlanıyor. Bir yandan Çin menşeli otomobiller için hazırlanan yüzde 40lık ek Gümrük Vergisi düzenlemesi diğer taraftan da Avrupanın yeni Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR) II standartlarının temmuz ayının hemen başı...


Takla atarak hurdaya dönen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı

Hatay’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, takla atarak ters döndü.


1 ayda 2.5 milyon getiri bekliyorlar! Galericilerden yatırım tavsiyesi gibi taksi plakası SMS'i

Ticari taksi plaka fiyatları uzun zamandır 5.5-6 milyon lira arasında seyrederken galericiler fiyatların 1-2 ay içinde 2.5 milyon lira artacağını iddia etti. 6 milyona alınan ticari taksi plakasının 1 ay sonra 8.5 milyona çıkacağına yönelik iddiada bulunan galericiler 1 ayda yüzde 42'ye yakın getiri sağlanacağını öne sürüyor.


Otobüsün motor kısmında yangın çıktı, 38 yolcu tahliye edildi

Otobüsün motor kısmında yangın çıktı, 38 yolcu tahliye edildi Şerife Serap KARA/SULUOVA (Amasya), (DHA)- AMASYA'nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. İçi dumanla dolan otobüsün şoförü, 38 yolcuyu kısa sürede tahliye etti.Olay, sabah saatlerinde Çeltek mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan Samsun'a giden Cemal Sağır yö...


Chery'nin yeni aracı ARRIZO geliyor

Çin'li Chery, amiral gemisi modeli ARRIZO 8 PHEV’i Türkiye’de tanıtmaya hazırlanıyor.


Araçlar tek tek duduruldu! 43 ilin geçiş güzergahında narkotik denetimi

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında durdurulan araçlarda narkotik köpeğiyle arama yapıldı.


O an kamerada! Görenler hayrete düştü!

O an kamerada! Görenler hayrete düştü! Eskişehirde, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsü görenleri hayrete düşürdü. AYAĞINI ÇIKARTTI TELEFONLA KONUŞTU İHAda yer alan habere göre bir ayağını camdan çıkartan, bir eliyle de cep telefonunu tutan sürücü, trafiği tehlikeye düşürdü. OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI Yoldan geçen ...


Mourinho'lu Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

Fenerbahçe, bugün yeni teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.


Frig Vadisi gezisi kazayla son buldu

Afyonkarahisar’da Frig Vadisi’ni gezmeye gelen ziyaretçinin gezisi aracın devrilmesi sonucu kazayla son buldu.


Benzin ve motorine bu gece çifte zam geliyor! Tabeladaki rakam araç sahiplerini hayli üzecek

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira, motorine ise 1 lira 68 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 42 lira 30 kuruş, motorin ise 42 lira 35 kuruştan satılacak.


Mersin'de tır yandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde buğday yüklü tır yandı.


Bornova TIR garajı geliyor

Bornova TIR garajı geliyor İZMİR, (DHA)-BORNOVA Belediyesi, Kara Nakliyecileri Sitesi'nin bitişiğindeki 14 dönüm alanda, TIR garajı düzenlemesi yapıyor. Yeni düzenlemeyle, bir yandan şoförlerin araçlarını park ederek, yiyecek, içecek, duş ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alan yaratılırken bir yandan da yol kenarlarına gelişigüzel p...


Manavgat’ta safari kazası:3 yaralı

Manavgat'ta otomobil ile safari aracının çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Yapılan kontrollerde ise otomobil sürücüsü 108 promil alkollü çıktı.