Trending:


Osmaniye’de lüks otomobil tıra arkadan çarptı: 4 yaralı

Osmaniye'de lüks otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.


Giresun Espiye'de icradan satılık arsa!

Giresun Espiye'de 585 m² arsa icradan satışa sunuluyor...


Sultanbeyli'de Trafik Tartışması Korku Dolu Anlara Neden Oldu

Sultanbeyli'de bir servis minibüsü şoförü, trafikte tartıştığı sürücünün otomobilinin önünü keserek korku dolu anlara neden oldu. Minibüsten inen şoför, otomobilin üzerine giderek sürücünün dışarıya çıkmasını istedi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.


Benzin ve Motorin Fiyatlarına Yeniden Zam! Akaryakıt Fiyatları Durmuyor

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammının ardından benzin, motorin ve LPG fiyatlarında artışlar hız kesmeden devam ediyor. Araç sahipleri, her gün değişen akaryakıt fiyatlarını yakından takip ederken, 6 Temmuz 2024 itibarıyla fiyatlar yeniden zamlandı.


Uygulamayı görünce geri vitese takıp kaçtı, yakalanınca “Araba istop etti” dedi

Bursa'da kural ihlali yapan ve alkollü yola çıkanlara geçit vermeyen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin huzurunu sağlıyor. Polis ekiplerinin uygulamasını gören bir sürücü geri vitese takıp ters yönde ilerledi. Polisten kaçamayan sürücü yakalanınca, “Kaçmıyorum araba stop etti” dedi.


Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletli çocuk yaralandı

Burdur’un Çavdır ilçesinde sabah saatlerinde otomobille çarpışan motosikletli çocuk yaralandı.


Portakal yüklü kamyona çarpan araç güçlükle çıkarıldı, trafik kilitlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç portakal yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve araç vinç yardımıyla çıkarıldı. Bu durum D-400 Karayolu'nda kilometrelerce trafik kuyruğuna neden oldu.


Tehlikeli yolculuk kamerada!

Aksaray’da ev eşyası yüklü kamyonetin kasasında biri ayakta diğeri oturur şekilde seyreden 2 çocuğun tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.


İskenderun'da sağanak, trafikte aksamalara neden oldu

skenderun’da sabah saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Amanoslar ve Liman bölgesinde etkili olan yağış nedeniyle D- 817 kara yolunun sağ şeridi göle döndü. Sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar ve motosikletler arızalanınca trafikte aksamalar oldu. Uzun araç konvoylarının oluştuğu yolda trafik kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin çalışmasıyla yolda kalan araçlar kaldırıldı


441 bin 910 sürücüye işlem yapıldı

441 bin 910 sürücüye işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma ekiplerince 27 Haziran-4 Temmuzda 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiğini, toplam 441 bin 910 sürücüye işlem yapıldığını bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen, 27 Haziran-...


Arnavutköy halkı diken üstünde! Terk edilmiş araçlar korkulu rüyası oldu

Arnavutköy İslambey Mahallesi'nde yıllardır park halinde duran iki ticari araç vatandaşların korkulu rüyası oldu. Çocuk parkının yanına park edilen araçlar mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırıyor. Terk edilmiş araçların içerisinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi. “ÖZELLİKLE GECE SAATLERİNDE KİM OLDUĞU BELİRSİZ KİŞİLER GELİYORLAR NE YAPIYORLAR, BİLMİYORUZ” 6 yıldır...


Alonso: "Aston Martin son yarışlardaki problemleri çözdü"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, sıralama turlarında ilk ona girmelerinin ardından daha iyi göründüklerini söyledi.


Geçtiğimiz yıl 3 adet sahte Ferrari imha edildi

Ferrari logolu toplam 400 bin ürün parçalandı.


İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Karabük'ün Yenice ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.


Trafik kazasında ölümden dönen Enes Batur'un sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Dün Kocaeli'de kaza geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin'den açıklama geldi. Gelen arama ve mesajlara toplu cevap veren Sungurtekin, "Kimsenin sağlığı tehlikede değil, iyiyiz" dedi.


’’Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama’’ dedi, milyonluk aracını taşla doldurdu

Elazığ'da aracına air süspansiyon sistemleri takmak isteyen Uğur Çiçek, sanayide yüksek fiyat verilmesi üzerine “Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem” diyerek aracının bagajına 120 kilogram ağırlığında taş koyarak istediği sonuca ulaştı.


Kepçe otomobile çarptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobil ile kepçenin karıştığı trafik kazasında ağır şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Mazlum Ali Kaplan(43) kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.


Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Samsun'da SUV tipi bir otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Kaza sonucunda ağır yaralanan çocuğun sürücü tarafından terk edildiği ve daha sonra yakalandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


MotoGP Almanya GP: Sprint yarışında zafer Martin'in, Bagnaia üçüncü!

Pramac Ducati sürücüsü Jorge Martin, cumartesi günü gerçekleştirilen sprint yarışında zaferin sahibi oldu.


Otomobilin çarptığı köpek telef oldu, sahibi hüngür hüngür ağladı

Samsun'da bir genç kızın köpeğine otomobil çarptı. Köpek telef olurken, sahibi ise gözyaşlarını tutamadı. Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi Bölge İdare Mahkemesi önünde meydana geldi. Genç kız 2 adet 'pekinez' cinsi köpeğini gezdirirken seyir halindeki bir otomobil köpeklerinden birine çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek olay yerinde telef oldu. Otomobil durmayarak yoluna devam etti. Genç kız ve daha sonra olay yerine gelen bir vatandaş, ölü köpeğin başında hüngür hüngür ağladı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


F2 Britanya Sprint: Antonelli, serideki ilk yarışını kazandı!

2024 Formula 2 Şampiyonası'nın Britanya'da gerçekleştirilen sprint yarışını, Kimi Antonelli kazandı. Bu, İtalyan pilotun kazandığı ilk F2 zaferi oldu.


Bursa’da eş zamanlı ’Kapan-2’ uygulaması

Bursa'da motosiklet hırsızlığını önlemek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri il genelinde 'Kapan-2' uygulaması yaptı. Motosikletlerin şase numaraları tek tek kontrol edildi.


Türkiyenin otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 Avrupa ülkesine

Türkiyenin otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 Avrupa ülkesine Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen bilgiye göre, Türkiyenin ihracat lideri otomotiv endüstrisi, yılın ilk yarısını 17 milyar 701 milyon 161 bin dolarlık dış satımla kapattı. Geçen yılın aynı dönemine göre ihracatı...


Aracın, su içen kediyi ezdiği anlar kamerada

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir aracın su içen kediyi ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Renault Megane Sedan fiyatı bu kez en dipte; Yeni listeye en tutkunları bile inanamadı

Renault Megane Sedan 2024 Temmuz ayıyla birlikte sürpriz bir liste çıkardı. İşte Renault Megane Sedan fiyat listesi...


Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!

Kadıköy'de İSPARK'a ait katlı otoparka bırakılan yaklaşık 10 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce vida ile çizildi. Araçlarda maddi hasar oluştu. Araç sahipleri karakola giderek şikayetçi oldu. Otomobili çizilen Volkan Dalakçı, 'Aracım yaklaşık bir buçuk yıldır orada duruyor. Güvenli durmasını istediğim aracımın başına böyle bir şey gelmesi beni gerçekten çok üzdü. Yaklaşık 10 aracın olduğu söylüyorlar. Benim burada aboneliğim var. Bana 2...


Ataşehir'de TEM Otoyolu'nda cipte yangın çıktı

Ataşehir'de TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir cipte çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda cip kullanılamaz hale geldi.


Leclerc: "Mazeret üretmeye gerek yok, yeterince hızlı değiliz"

Charles Leclerc, aracın hafta sonu boyunca istedikleri seviyede olmadığını söyledi.


Öfkeli şahıs sürücüyü yumruklayıp, otomobili böyle tekmeledi

Motosikletlinin tartıştığı sürücüyü darp ettiği anlar kamerada


Araç motoruna sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Hatay’da araç motoruna sıkışan kediyi itfaiye ekipleri mahsur kaldığı yerden çıkardı.


Uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri kahkahaya boğdu

Sahipleri ile uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri izleyen herkesi güldürdü. https://haberglobal.com.tr/gundem/uzun-yola-giden-kedinin-araba-icindeki-goruntuleri-kahkahaya-bogdu-358845


Prema, 2025 IndyCar sezonu için Sargeant ile görüşüyor

Tek koltuklu serilerdeki güçlü Avrupa takımı, eski sürücüsü Logan Sargeant ile 2025'teki yeni IndyCar projesi için temas halinde.


DS Automobiles'den Temmuz ayı fırsatları!

Tüm modellerde geçerli fırsatlar.


Verstappen, çakıllara taştıktan sonra yaklaşık 1 saniyelik yere basma kuvveti kaybetmiş

Max Verstappen Copse'da çakıllara taşmasının ardından araçta 100 bastırma kuvveti puanı kaybettiğini söyledi.


İkinci el lüks otomobillerin fiyatı dudak uçuklatıyor! Aynı marka Türkiyede 4 katı fiyatına satılıyor

Türkiye'de ikinci el lüks otomobillerin Avrupa'ya göre fiyatları dikkat çekti. Ferrari, Aston Martin ve Lamborghini marka araçların aynı modelleri Türkiye'de 4 katı fiyata satılıyor.


Tesla yılın zararını telafi etti

Yıla kötü başlayan ve hızlı bir toparlanma yaşayan Tesla hisseleri, 2023'teki kayıplarını telafi etti.


Tekirdağ'da ayçiçeği tarlaları sürücülere renkli manzara sunuyor

Tekirdağ'da ayçiçeklerinin açmasıyla sarıya boyanan tarlalar, sürücüler ve yolculara renkli bir rotada seyahat imkanı sunuyor.


Feci olay! Sürücü yardım istemeye koştu, dağdan kopan parça canından etti

Olay, Tunceli- Erzincan karayolunun 40’ıncı kilometresi, Zagge mevkisinde meydana geldi. O.T. (36) yönetimindeki 34 KV 4761 plakalı otomobille, seyir halindeyken dağdan kopan kaya parçası isabet etti. Kaya parçası, ön camdan içeri girdi. SÜRÜCÜ YARDIM İSTEDİ Olayda otomobildeki 3 kişi yaralanırken, sürücü de olay yerinden 200 metre ilerde bulunan restorana ulaşıp, oradakilerden yardım istedi. İhbarla olay yerine sağlık, jandarma ve trafik...


Bakan Yerlikaya: 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiğini, toplamda 441 bin 910 araca-sürücüye ise işlem yapıldığını açıkladı. Denetimler sonucunda hız ihlali, periyodik muayene eksikliği, emniyet kemeri kullanmama gibi çeşitli trafik kuralları ihlalleri tespit edildi.


Polis ve jandarma trafikte affetmedi: Bin 313 araç trafikten men edildi

Sakarya’da jandarma ve polis sorumluluk bölgesinde haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde 168 bin 349 araç kontrol edildi. Bin 313 araç trafikten men edilirken, 139 sürücünün ehliyetine trafik polisleri tarafından el konuldu.


Tekirdağ'da dönel kavşaktaki kaza kamerada

Tekirdağ Çorlu'da dönel kavşakta hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.


Sultanbeyli’de otomobilin önünü kesip kaputun üstüne yattı

Olay, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 34 LUY 117 plakalı minibüsün şoförü, trafikte tartıştığı otomobil sürücüsünün önünü kesti. Minibüsten inen şoför, otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Sürücü ise geri giderek uzaklaşmaya çalıştı. Minibüs şoförü otomobil sürücüsünü durdurmak için kaputun üzerine yatarak aşağıya inmesini istedi


Cuma gününün ardından 14 pilot yeni güç ünitesine geçti

Cuma gününün ardından Silverstone'da 14 isim yeni güç ünitesine geçti


Sainz: "Ferrari'nin son adımları beklediğimiz seviyede değil"

Carlos Sainz, Ferrari'nin son dönemde getirdiği güncellemelerin işe yaramadığını ima etti.


Burdur’da seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu

Burdur-Antalya Karayolu'nda seyir halindeki hafif ticari araçta çıkan yangında itfaiyenin tüm müdahalesine rağmen araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.


Rize’de bir araç uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Rize’nin İkizdere ilçesinde bir araç uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan iki kişi İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.


Kahramanmaraş'ta otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Osmaniye'den Yozgat'a düğüne giden bir otomobil sürücüsü, seyir halindeyken aynı yönde ilerleyen elektrikli bisikletli bir kişiye çarptı. Kazada, 76 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Otomobil su kanalına düştü, sürücü yaralandı

Çorum’un Sungurlu içesinde otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.


Dağdan kopan kaya parçası seyir halindeki otomobile isabet etti: 1 ölü, 2 yaralı

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçasının seyir halindeki otomobile isabet etmesi sonucu Deniz Doğan (24) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, Tunceli- Erzincan karayolunun 40’ıncı kilometresi, Zagge mevkisinde meydana geldi. O.T. (36) yönetimindeki 34 KV 4761 plakalı otomobile, seyir halindeyken dağdan kopan kaya parçası isabet etti. Kaya parç...


Otomobilde kampanyalar sürüyor: İşte sıfır faiz sunan markalar