Trending:


Emniyetten Develi’de huzur uygulaması

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Develi ilçesinde yapılan denetimlerde 228 şahıs ve 205 araç kontrol edildi.


Bursa’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Bursa'nın Kestel ilçesinde seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu.


Hyundai o modelde fiyatı 895 bin TL'ye düşürdü! Yeni liste şaşırttı

Beğenilen otomobil markası Hyundai 2024 Temmuz fiyat listesinde sürpriz yaptı. İşte Hyundai i20 Temmuz fiyat listesi...


Sıfır aldığı 2 aracın hatalı olduğu ortaya çıktı: Firma aracı kabul etmedi!

Kocaeli'de sıfır araç satın almak isteyen Burhan Ülgen, yaşadığı mağduriyet karşısında zarara uğradı. Bayiden sıfır araç alan Ülgen, ekspertizde aracın boyalı olduğu ve sök tak işlemleri yapıldığını öğrendi. Aracı zararına aldığı bayiye satan ve tekrar aynı marka araç alan Ülgen, ikinci aldığı araç da hasarlı çıkınca isyan etti.


At yarışçılığının derbisi; Atatürk adına 98’incisi düzenlenen Gazi Koşusu, bugün Veliefendi’de yapılacak

Organizasyonda en iyi dereceyi, 1996'da Özdemir Atman'ın sahibi olduğu "Bold Pilot" isimli safkan, 2.26.22 ile yaptı


2 adet sıfır otomobil aldı, büyük şok yaşadı! Kocaeli'de isyan ettiren olay

Kocaeli'de bayiden sıfır otomobil satın alan Burhan Ülgen ekspertizde aracın boyalı olduğu ve sök tak işlemleri yapıldığını öğrendi. Aracı zararına aldığı bayiye satan ve tekrar aynı marka araç alan Ülgen, ikinci aldığı araç da hasarlı çıkınca isyan etti.


Yayaların arasına dalan araç elektrik direğini devirdi: 5 yaralı

İstanbul Avcılar'da sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından elektrik direğine çarptı. Elektrik direği yayaların üzerine devrildi. Kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.


Marko, Red Bull'daki iç çekişmelerin sona ermesi gerektiğini düşünüyor

Helmut Marko, Christian Horner ve Jos Verstappen arasındaki anlaşmazlığın gereksiz bir dikkat dağınıklığına sebep olduğunu düşünüyor.


Marquez, Pramac/Ducati ayrılığı için 'suçluluk hissetmiyor'

Sekiz kez dünya şampiyonu olan Marc Marquez, Pramac'ın Yamaha için Ducati'den ayrılmasında herhangi bir rol oynamadığını düşünüyor


Sainz, Ferrari'nin son güncellemelerinin yüksek hızda zıplamayı tetiklediğinden şüpheleniyor

Sainz, yüksek hızda bazı sonuçlar doğurduğuna şüphelendiği İspanya GP güncellemelerine dikkat çekti


Takla atan hafif ticari araç 30 metre sürüklendi: 3’ü çocuk 5 yaralı

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkarak takla atan hafif ticari araç, yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.


Boş tarlada yanan otomobil hurdaya döndü

Adıyaman’da boş bir tarla içerisinde alev alarak yanan otomobil hurda yığınına döndü. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, tuzağa yakalanmış bir güvercini ise yanmaktan son anda kurtardı.


Kazada hayatını kaybeden bisikletçi için pedal çevirdiler

Konya'da bisiklet kazasında hayatını kaybeden Cihat Mert'i anmak ve bisiklet kazalarına dikkat çekmek için bisiklet turu düzenlendi.


Trafik kazasında karnındaki bebeğini kaybetmişti... Bir acı haber daha

Mardin'de kırmızı ışıkta hızla geçen TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada, karnındaki 8 aylık bebeği kaybeden Özlem Nerse Karakaş da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.


Toyota Supra, 2 litrelik motor seçeneğine veda ediyor

Sadece altı silindirli motorla sunulacak.


Rüzgardan elektrik üretiminde rekor

Rüzgardan elektrik üretiminde rekor Türkiye Elektrik İletim AŞ verilerine göre, Türkiyede dün günlük bazda 1 milyon 16 bin 62 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim 1 milyon 25 bin 573 megavatsaat oldu. Dün en yüksek elektrik tüketimi 47 bin 573 megavatsaatle saat 15.00te, en düşük tüketim ise 35 bin 233 megavatsaatle saat 06.00da gerçekleşti. Günl...


Yeni Audi A3'ler artık daha sportif

Dördüncü nesliyle 2020 yılından bu yana pazarda yer alan Audi A3, beş kapılı Sportback ve dört kapılı Sedan gövde tipiyle kapsamlı bir güncellemeye tabi tutuldu. Fiyatlar 2 milyon TL seviyesinden başlıyor.


Avcılar'da Otomobil Yayaların Üzerine Daldı: Yaralılar Var

Avcılar D-100 Karayolu Ankara istikametine seyir halinde olan otomobilin çarptığı aydınlatma direği yayaların üzerine devrildi. Ardından otomobil de yayaların arasına daldı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Beykoz-Riva Otoyolunda İki Araç Kaza Yaptı: 3 Yaralı

Beykoz-Riva Otoyolu'nda seyir halindeki iki araç kaza yaptı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza, dün Beykoz - Riva Karayolu'nda akşam saatlerinde yaşandı.


Avcılar’da Tofaş araç önce yayaya sonra elektrik direğine çarptı: 1’i çocuk 5 kişi yaralandı

Avcılar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Tofaş marka otomobil önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği yayaların üzerine devrildi. Yaşanan kazada 1’i çocuk beş kişi yaralanırken, 3 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası

Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın Ankara'da düzenlenen 2. ayağında sporcular Mühye köyünde orman etabında mücadele etti.


Volvo: EX90'ın bazı özellikleri, ilk teslimatlara yetişmeyebilir

Kablosuz telefon bağlantısı gibi bazı yazılım özellikleri sonradan eklenecek.


İstanbul'da otomobil gece kulübüne daldı

İstanbul Bakırköy'de bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek gece kulübüne daldı. Kazada sürücü yaralandı ve gece kulübünde hasar meydana geldi.


Avusturya GP Sprint: Verstappen kazandı, McLaren'lar 2 ve 3!

2024 sezonunun 11. yarışı olan Avusturya Grand Prix'si öncesinde sprint yarışının galibi Max Verstappen oldu.


Eruh'ta 200 metreden dereye uçan otomobilin sürücüsü öldü

Kaza, sabah saatlerinde Eruh ilçesine bağlı Yanılmaz köyü yakınlarında meydana geldi. Ali Özkan’ın kontrolünü yitirdiği plakası öğrenilemeyen otomobil, 200 metre yüksekliğindeki uçurumdan dereye düştü. Çevredekilerni ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, UMKE, Eruh Arama ve Kurtarma (ERKUT) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, hurdaya dönen araçtaki Ali Özkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis memuru Cemalcan Ev kazada şehit...


100 bin TL´den Başlayan Fiyatlarla Araba Almak İster Misiniz?

Sıfır kilometre alamaya bütçesi yeterli olmayan okurlarımız için, ikinci el ilanları araştırırken, Fiat marka araçların 100 bin TL´den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bilgisine ulaşıldı. Alım fırsatı sunan o ilanları haberimizin devamında bulabilirsiniz...


İzmir Selçuk'ta Yol Kenarında Yangın Çıktı

İzmir'in Selçuk ilçesinde yol kenarında çıkan yangın, araç sürücülerinin müdahalesi ve belediye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.


CUPRA Formentor yenilendi,Ağustos’ta geliyor

Yeni CUPRA Formentor, köpekbalığı burnunu andıran ön tasarımı, üçgen CUPRA Matrix LED farları ve arka stoplara entegre, aydınlatmalı CUPRA logosuyla yeni tasarım dilinin DNA'sını taşıyor


DFSK Hibrit SUV Modeli E5’i Türkiye’de satışa çıkardı

DFSK, şimdi ise şarj edilebilir hibrit SUV modeli E5’i Türk kullanıcılarıyla buluşturdu. 7 kişilik oturma kapasitesi, şık tasarımı ve 1150 km’ye varan sürüş menziliyle D-SUV modeli DFSK E5, lansmana özel 1.890.000 TL’den başlıyor.


Lara Caddesi yenilendi

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Güzeloba Mahallesi’nde kentin önemli ulaşım akslarından biri Lara Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.


Karadenizli şarkıcıdan ortalama hız tespit sistemine türkülü tepki

Karadenizli şarkıcı Şerif Topal, Türkiye genelinde 1 Haziran'da uygulamaya konulan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kapsamındaki ortalama hız tespit sistemine tepkisini yazdığı türkü ile dile getirdi.


İklim değişikliğine dikkat çekmek için motosikletle kuzey kutup dairesine yola çıktı

Adanalı Okan Uysal, iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla motosikletiyle kuzey kutup dairesine gitmek için yola çıktı. Uysal, yaklaşık 20 gün sonra Rusya'nın Novy Urengoy şehrine ulaşacak.


Gümüşhane’de 2. Doğa ve Off Road Festivali, heyecan dolu mücadelelere sahne oldu

Gümüşhane Off Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali’nde yarışlar 30 ilden 110 aracın katılımıyla Gümüşhane’de başladı.


Göreve giderken kaza yapan polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de göreve giderken trafik kazası geçiren polis memuru Cemalcan Ev şehit oldu.


Bakan Yerlikaya açıkladı! Çakarlı araç kullanan 189 sürücüye ceza

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 aracın denetlendiğini ve çakar kullanan 189 sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.


Kontrolden çıkan sepetli motosiklet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum'un İskilip ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.


Verstappen: "Babam ile Horner arasında yaşananlardan kaçınılabilirdi"

Max Verstappen, babası Jos ve Red Bull takım patronu Christian Horner arasındaki son tartışmanın ardından "Bu senaryodan kaçınılabilirdi " dedi.


Jandarma tarafından durdurulan araçtan uyuşturucu madde çıktı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yol kontrol noktasında Jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta uyuşturucu madde bulundu.


Bursa'da motosiklet, otomobile çarptı, 2 kişi yaralandı

Bursa'da motosiklet, otomobile çarptı, 2 kişi yaralandı Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ (BURSA), (DHA)- BURSA'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada, ana yoldan bir işletmeye giriş yapmak isteyen Selim P. (51), idaresindeki otomobile, emniyet şeridinde seyir halinde olan İrfan D. (27), motosikletiyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü İr...


Yüksekova-Van Karayolu'nda yürekleri ağza getiren kaza: 3 kişi ölümden döndü

Yüksekova-Van Karayolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç, yoldan çıkarak 4 metrelik duvarın üstüne savruldu. Kazada araç kullanılamaz hale gelirken 3 kişi ölümden döndü.


Opel’in çok Yönlü modeli Zafira 25 yaşına bastı

Zafira, ikinci ve üçüncü sırada katlanabilir Flex7 koltuk konsepti ile tanıtıldığı yılda iç mekân çeşitliliğine yeni standartlar getiren bir model oldu.


Ön camdan giren bariyer arka camdan çıktı! Feci kazada burnu bile kanamadı

İstanbul'da D-100 Karayolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir taksi, bariyere saplandı. Kazada taksinin ön camından girip arka camdan çıkan bariyer, olayın şiddetini gözler önüne sermeye yetti. Feci kazada sürücü ise sadece kaşından yaralandı.


2 Milyon 786 Bin 451 Araç Denetlendi, 433 Bin 207 İşlem Yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 aracın denetlendiğini ve 433 bin 207 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı. Denetimlerde hız ihlali, periyodik muayene eksikliği, emniyet kemeri kullanmama, sürücü belgesiz araç kullanma ve zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmama gibi durumlar tespit edildi. Bakan Yerlikaya, trafik kurallarına uyulması ve aşırı hız yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.


Araç sahipleri dikkat: 31 Ağustos'tan itibaren zorunlu olacak

Genel Güvenlik Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihi ertelendi. Bayiler stokları eritmeye çalışıyor. Piyasada fiyat artışı beklenmiyor.


Kontrolden Çıkan Otomobil Sitenin Duvarını Aşıp Başka Bir Araç Üzerine Düştü

Bursa'da sürücünün kontrolünü kaybeden otomobil, bir sitenin duvarını aşarak başka bir aracın üzerine düştü. Kazada sürücü hafif yaralandı ve polis tahkikat başlattı.


Bandırma'da meydana gelen motosiklet kazası

Balıkesir'in Bandırma ilçesi, Kâşif Acar Caddesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Kontrolden çıkan cip polis otosu ile iki araca çarptı: 2’si polis 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan bir cipin devriye atan polis aracı ile park halindeki iki araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si polis 3 kişi yaralandı.


İstanbul'da korkunç kaza! Ticari taksi bariyerlere ok gibi saplandı

İstanbul Kartal D-100 Karayolu'nda meydana gelen feci kazada, ticari bir taksi bariyerlere ok gibi saplandı. Taksi şoförü kazada şans eseri hafif şekilde yaralandı.


Mardin'de kahreden son! Karnındaki bebeğiyle öldü

Kaza, dün öğle saatlerinde Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlardaki Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile Özlem Nerse Karakaş yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk...


Fatih'te Kamyon İndirme Kavgası

Fatih'te bir sokakta kamyondan ürün indiren işçiler ile otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sürücü bıçakla saldırırken, işçiler sopalarla karşılık verdi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.