Haber

Trending:


Fatih’te faciadan dönülen kaza kamerada: Kaldırıma çıkan minibüs direği devirip, vitrine çarptı

Fatih'te dönüş yaparken hızını alamayan minibüs, kaldırıma çıkıp direğe çarptı. Direk devrilirken, araç ise kıyafet satılan mağazanın vitrinine çarptı. Ölen ya da yaralanan olmazken, faciadan dönülen kaza anı kameraya yansıdı.


Mercedes, Schumacher'e Hamilton'ın yerini alamayacağını bildirmiş

Mercedes, hâlâ gelecek yıl Lewis Hamilton’ın yerine getireceği pilotu arıyor.


Alanya’da 5 motosiklet trafikten men edildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma ekiplerinin trafik uygulaması sonucunda 5 motosiklet trafikten men edildi.


Türkiye’deki elektrikli araç şarj altyapısıyla ilgili veriler açıklandı!

Türkiye’de elektrikli otomobil sayısı hızla artarken, şarj soketi sayısı da aynı oranda arttı. Öyle ki, araç başına düşen şarj soketi sayısında da Avrupa’nın önde gelen ülkeleri arasında yer aldı. Detaylar işte sizlerle...


Nürburgring'in en hızlı araçları hangileri?

AMG-One, 918 Spyder ve birçok özel isim daha.


2 aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da 2 aracın çarpıştığı trafik kazasında biri çocuk 5 kişi yaralandı.


Otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarparak şarampole devrildi. Otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.


Kaynak makinesinden çıkan yangında oto yedek parça dükkanında maddi hasar oluştu

Burdur’da sanayi sitesinde kaynak yapıldığı esnada çıkan yangında, oto yedek parça deposunda maddi hasar meydan geldi.


Nefes kesen kovalamaca: Jandarma çalıntı aracı böyle durdurdu

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde jandarmanın çalıntı araç kovalamacası hem karadan hem havadan görüntülenirken şüpheli yakalanırken çalıntı araç sahibine teslim edildi. Çalıntı araç, drone ile takip edilerek şüpheli yakalandı ve tutuklandı.


Ordu’da kontrolden çıkan araç bahçeye uçtu: 5 yaralı

Ordu’da kontrolden çıkan hafif ticari aracın bahçeye uçarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Tekirdağ-İstanbul yolunda trafik kazası: 4 yaralı

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.


Mardin’de nisan ayındaki trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti

Mardin’de nisan ayında 162'si ölümlü ve yaralanmalı 140’ı maddi hasarlı toplam 302 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti.


Ilott Indy 500'de Arrow McLaren için start alacak

Arrow McLaren, Callum Ilott'un bu ayın sonunda Indianapolis 500 için IndyCar takımına geri döneceğini doğruladı.


Apple elektrikli otomobilde yeni ortaklık için kolları sıvadı

Apple, elektrikli otomobil sektöründe bir ortaklık mı kuruyor? Teknoloji devi, otomotiv dünyasına adım atmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.


Park halindeki tır alev alev yandı

Çorum'un Alaca ilçesinde, fabrika bahçesinde park halinde bulunan tır alev alarak yandı.


Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri...

Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri... Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tara...


Opel'in yeni SUV'u son çeyrekte yollara çıkıyor

Opel,yeni SUV Modeli Frontera’yı İstanbul’da Dünyaya Tanıttı


Kırklareli’de vatandaşlar trafik kuralları hakkında bilgilendirdi

Kırklareli'de polis ekipleri vatandaşları trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.


Motosiklet üzerinde bebeği pusetiyle taşıdı

Bursa'da işlek cadde üzerinde ilerleyen motosiklet sürücüsü bebeği pusette taşıdı.


Osmaniye’de yaya ve sürücülere broşürlü uyarı

Osmaniye’de yaya ve sürücülere broşürlü uyarı İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de trafik polisleri, yaya geçitlerinde sürücü ve yayaları kurallara uymaları konusunda uyardı. Dr. Devlet Bahçeli Meydanı Karaoğlanoğlu Parkı yanında düzenlenen etkinliğe Vali Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay ...


Ucuz otomobil vaadiyle dolandırıcılık! Candan kardeşlere hapis istemi

Sosyal medya fenomenleri Nihal-Bahar Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 21 kişinin ucuz araç vaadiyle kişileri dolandırdıkları suçlamasıyla yargılanacakları soruşturmada iddianame tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu. Savcı, Bahar Candan'ın 44 yıl, kardeşi Nihal Candan'ın ise 24 yıl hapis cezası cezalandırılmasını talep etti. O iddianameye dair tüm detayları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, İstanbul'da Küçükçekmece...


Andretti, F1'e girişinde ABD Kongresi'nin müdahalesini açıkladı

Mario Andretti, Andretti'nin F1 teklifi konusuna ABD'de Kongre üyelerinin müdahalesini açıkladı.


Taksiciden kadın yolcuya akılalmaz teklif: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin!”

İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, “Kadıköy’e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” sözleriyle yolcuyu şoke etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.


Bursa'da yol verme kavgası kamerada

Bursa'da minibüs ile otomobil sürücüsü arasında yol verme kavgası cep telefon kamerasına yansıdı. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, minibüs ile otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken sürücüler araçlarından indi. Bir süre daha tartışan sürücüler kavga etmeye başlayınca araya çevredeki vatandaşlar girdi. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga son buldu.


Son teknoloji araçlar Garaj'dan yola çıktı

Mobilite alanında en yenilikçi ürünler YTU Innovation Hub'da geliştiriliyor. Firmalar merkezdeki 9 ayrı garajda yarış arabasından elektrikli otoya, pamuk toplama makinesinden sualtı drone'una kadar pek çok araç üretiyor.


Seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan otomobilde maddi hasar oluştu.


Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı

Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.


Kırıkkale’de tır ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Kırıkkale'de tırın arkadan çarptığı otomobildeki sürücü ve yolcu yaralandı.


Anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yaptı: 2 genç ağır yaralandı

Aksaray’da anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yapan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü ile kız arkadaşı ağır yaralandı.


D-100’de ilginç anlar: Bariyerlerde asılı kaldı

Sakarya’da önüne çıkan tıra çarpmamak için fren yapan sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bariyerlerin üzerinde yan şekilde metrelerce sürüklendi. Otomobil sürücüsü yaşadığı ilginç kazayı, “Bariyerlerde yan şekilde durmasının etkisindeyim, gerçekten şoktayım” sözleriyle anlattı. https://haberglobal.com.tr/gundem/d-100de-ilginc-anlar-bariyerlerde-asili-kaldi-343965


Türkiye'de bir ilk! Togg sahiplerinin yüzde 80’i D-Smart GO’yu kullanmaya başladı

Togg T10X sürücüleri, Nisan ayından itibaren Tru.Store çevrimiçi uygulama mağazasından D-Smart GO’yu indirmeye başladı. Canlı TV özelliği ile hizmete sunulan D-Smart GO, T10X kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede D-Smart GO’nun indirilme oranı yüzde 80’e ulaştı. Filmden diziye, haberden spora, çocuktan belgesele 100’ü aşkın ulusal ve D-Smart GO’ya özel kanalla hizmet veren platformda yayınlar, 72...


Sivas'ta kontrolden çıkan araç takla atıp 70 metre sürüklendi

Sivas’ta takla atıp yaklaşık 70 metre sürüklenen hafif ticari aracın içindeki 6 kişi yaralandı.


Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası 19 Mayıs’ta yapılacak

Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası, BMU Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası ve Türkiye KAYO Motokros Şampiyonası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 17-19 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenecek.


Virajda kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 hafif yaralı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde virajda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil ters döndü. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.


Yalova’da 5 araçlı zincirleme kaza

Yalova’da aynı istikamette giden 5 aracın peş peşe birbirine çarpması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi.


IndyCar, yeni hibrit motorları Mid-Ohio'da kullanmaya başlıyor

IndyCar Serisi, yeni hibrit döneminin 2024 sezonunun 9. yarışı olan Mid-Ohio Sports Car Course'ta başlatılacağını duyurdu.


Dark Breeze

İstanbul'da bugün sürpriz bir tek ile altılımın çatısını oluşturdum, son ayaktaki Dark Breeze'i tek yazdım. Son üç yarışında bir birincilik iki ikincilik alan Dark Breeze zorlu rakiplerine rağmen finişi önde geçebilir. La Gasolina, Sumel Kızı ve Montresta geliri olan safkanlar. Ganün sürprizi olarak ise üçüncü ayaktaki Subike'yi tavsiye ederim. Herkese bol şanslı bir gün diliyorum.


ABD’deki yarışmada dünya şampiyonu oldular

Amerika'da düzenlenen Vex Robotics 2024 Dünya Şampiyonası'nda Türk gençleri gurur verici başarıya imza attı.


Paniklediği için gaz kolunu bırakmayı unutup dükkana dalan motorcu kamerada

Ankara’da bir motosiklet sürücüsü, aracını park etmeye çalışırken yaşadığı heyecan sebebiyle bir telefon dükkanına daldı. Elini gaz kolundan çekmeyi unutan sürücünün kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Marquez: "Şampiyonluk için hâlâ bir şeyler eksik"

Gresini Ducati takımı için yarışan Marc Marquez, şampiyona sıralamasında üçüncülüğe yükselmesine rağmen şampiyonluk için bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyor.


İlk kez Formula E aracı kullanan Schwartz'dan sürpriz performans

Ferrari Formula 1 yedek pilotu Robert Shwartzman, Formula E Berlin çaylak testinde tam gün süren sürüşlerin ardından en hızlı zamanı elde etti.


Sessiz sürüş

Bugün, saat 19.00'da Türkiye'nin birçok yerinde yüzlerce bisikletli buluşacak. Bisikletli ölümlerine dikkat çekmek için sessiz bir sürüş gerçekleştirecek


Yan yoldan geri çıkarken trafik akışını engelleyen sürücülere ceza yağdı

Avcılar'da yan yola girip geri geri çıkarak transit yolu kullanan sürücülere 4 bin lira ceza kesildi.


Yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı

Yolun karşısına geçmeye çalışan 12 yaşındaki çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)- BURSA’nın İnegöl içesinde yolun karşısına geçen 12 yaşındaki H.K.’ya çarpan motosiklet devrildi. Kazada, motosikletten düşen sürücü ile H.K. yaralandı. Kaza, saat 20.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Park Caddesi’nde...


Pirinkayalar Tüneli Sürücülere Hem Zamandan Hem Yakıttan Kazandırıyor

Erzurum-Artvin karayolu üzerinde hizmete açılan Pirinkayalar tüneli, sürücülere güvenli bir yol imkanı sunarken aynı zamanda milyonlarca lira tasarruf sağlıyor. 2.5 yılda tünelin hizmete açılmasıyla birlikte yaklaşık 150 milyon liralık tasarruf sağlanırken, sürücüler eskiden zor şartlarda geçebildikleri yoldan bugün hem kısa sürede hem de güvenli bir şekilde geçebildiklerini belirtiyorlar.


Otomobilden çıkarılan kedi itfaiye aracına girdi

Mersin'de mahsur kaldığı bir otomobilin motor bölümünden çıkarılan kedi, itfaiye erinin elinden kurtulduktan sonda bu kez de itfaiye aracına girdi.


Küçükçekmece'de dehşet dolu anlar! Otomobil yayaların arasına daldı

Kaza, saat 16.00 sıralarında Tevfikbey Mahallesi, Merkez Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ara sokaktan caddeye çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yapan 61 OF 1903 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 5 kişi ambulansla hastaneye...


Ford, sattığı her EV başına 100.000 dolar zarar ediyor!

Ford'un elektrikli otomobil kanadı zarar etmeye devam ediyor.


Servis aracı tur minibüsüne çarptı: 3 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde yavaşlayan tur minibüsüne otel servisinin arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.


Miller, "kafa karıştırıcı" KTM yarış temposuna yanıt arıyor

Jack Miller, KTM'nin MotoGP Fransa Grand Prix'sindeki yarış temposu eksikliği için cevaplar bulmaya çalışıyor ve durumu 'kafa karıştırıcı' olarak tanımlıyor.