Trending:


Samsun'da kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


TEM Otoyolunda Tur Otobüsü Kamyona Çarptı: 2'si Çocuk 8 Yaralı

TEM otoyolu Silivri'den İstanbul İstikametine seyir halinde olan tur otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden kamyona çarptı. Kazada 2'si çocuk 8 kişi yaralandı.


Araç motoruna sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Hatay’da araç motoruna sıkışan kediyi itfaiye ekipleri mahsur kaldığı yerden çıkardı.


Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Samsun'da SUV tipi bir otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Kaza sonucunda ağır yaralanan çocuğun sürücü tarafından terk edildiği ve daha sonra yakalandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Hulkenberg: "Güncellemelerin farkı hissediliyor"

Nico Hulkenberg, Haas aracındaki güncellemelerin hissedildiğini ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini söylüyor.


Portakal yüklü kamyona çarpan araç güçlükle çıkarıldı, trafik kilitlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç portakal yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve araç vinç yardımıyla çıkarıldı. Bu durum D-400 Karayolu'nda kilometrelerce trafik kuyruğuna neden oldu.


Otomobil bariyere çarptı: 1 yaralı

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı, kazada bir kişi yaralandı.


Uygulamayı görünce geri vitese takıp kaçtı, yakalanınca 'Araba istop etti' dedi

Bursa'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulamayı gören bir sürücü geri vitese takarak ters yönde ilerlemeye başladı. Polisten kaçamayan sürücü, yakalandığında aracın stop ettiğini söyledi. Sürücünün araç muayenesi olmadığı için kontrol noktasından uzaklaştığı belirlendi ve kendisine idari ceza kesildi.


Alonso: "Aston Martin son yarışlardaki problemleri çözdü"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, sıralama turlarında ilk ona girmelerinin ardından daha iyi göründüklerini söyledi.


Büyük Britanya Grand Prix'sinde pole pozisyonu George Russell'ın

Formula 1 Büyük Britanya Grand Prix'sinde pole pozisyonunun sahibi Mercedes pilotu George Russell oldu.


Sainz: "Ferrari'nin son adımları beklediğimiz seviyede değil"

Carlos Sainz, Ferrari'nin son dönemde getirdiği güncellemelerin işe yaramadığını ima etti.


Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletli çocuk yaralandı

Burdur’un Çavdır ilçesinde sabah saatlerinde otomobille çarpışan motosikletli çocuk yaralandı.


Mercedes, ilk temasların ardından Alpine'e motor tedarik etmeye açık

Mercedes patronu Toto Wolff, Alpine'e motor tedarik etmeye açık olduklarını ve bu konuda ilk temasların kurulduğunu söyledi.


Mercedes, Sainz için hâlâ bir seçenek olabilir

Andrea Kimi Antonelli'nin Formula 2 sezonuna zor bir başlangıç yapması ve Toto Wolff'ün bu konudaki demeçleri, Carlos Sainz'ın Mercedes'te yarışabileceği söylentilerini tekrar gündeme getirdi.


Dağdan kopan kaya parçası seyir halindeki otomobile isabet etti: 1 ölü, 2 yaralı

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçasının seyir halindeki otomobile isabet etmesi sonucu Deniz Doğan (24) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, Tunceli- Erzincan karayolunun 40’ıncı kilometresi, Zagge mevkisinde meydana geldi. O.T. (36) yönetimindeki 34 KV 4761 plakalı otomobile, seyir halindeyken dağdan kopan kaya parçası isabet etti. Kaya parç...


Erzurum'da feci kaza! Otomobil 5 metreden düştü, 3 kişi öldü

Kaza saat 06.30 sıralarında Horasan ilçe girişinde meydana geldi. Ağrı'nın Patnos ilçesinden Çankırı'ya giden Furkan Uçar yönetimindeki 16 KIK 88 plakalı otomobil, Horasan ilçe girişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 5 metre yükseklikten düştü. Çevredekiler, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, 112’yi aradı. Bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eski sevgilisinin aracına tam gaz çarptı! Yaya olarak...


Sultanbeyli’de otomobilin önünü kesip kaputun üstüne yattı

Olay, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre 34 LUY 117 plakalı minibüsün şoförü, trafikte tartıştığı otomobil sürücüsünün önünü kesti. Minibüsten inen şoför, otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Sürücü ise geri giderek uzaklaşmaya çalıştı. Minibüs şoförü otomobil sürücüsünü durdurmak için kaputun üzerine yatarak aşağıya inmesini istedi


Terk edilmiş 2 araç mahallenin korkulu rüyası oldu: İçeriden sallana sallana çıkıyorlar

İstanbul Arnavutköy'de yıllardır park halinde duran iki ticari araç mahallelinin huzurunu iyiden iyiye kaçırdı. Çocuk parkının yanına park edilen araçların içinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten mahalle sakinleri "Gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar ne yapıyorlar bilmiyoruz. İçerisinden çıkanlar sallana sallana çıkıyor düzgün bir şekilde içinden çıkmıyorlar" dedi.


BYD, Türkiye'de 1 milyar $'lık yatırım yapacak

Fabrikanın Manisa'da kurulması bekleniyor.


Geçtiğimiz yıl 3 adet sahte Ferrari imha edildi

Ferrari logolu toplam 400 bin ürün parçalandı.


MotoGP Almanya GP: Sprint yarışında zafer Martin'in, Bagnaia üçüncü!

Pramac Ducati sürücüsü Jorge Martin, cumartesi günü gerçekleştirilen sprint yarışında zaferin sahibi oldu.


Quartararo, Pramac'ın 2025 MotoGP kadrosu için tercihini açıkladı

2021 dünya şampiyonu, Fabio Di Giannantonio'nun 2025'te Yamaha uydu takımı olduğunda Pramac’ın öncelikli tercihi olması gerektiğini düşünüyor.


Engellilere ÖTV Muafiyeti Kalkacak mı? Bakan Göktaş İddialara Yanıt Verdi

Engellilere sağlanan ÖTV’siz araç alım hakkının geleceği konusunda kamuoyunda dolaşan iddialar üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamalarda bulundu. Göktaş, bu konuda yapılan düzenlemelerin amacı ve geleceği hakkında net bilgiler verdi.


Kahramanmaraş'ta otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Osmaniye'den Yozgat'a düğüne giden bir otomobil sürücüsü, seyir halindeyken aynı yönde ilerleyen elektrikli bisikletli bir kişiye çarptı. Kazada, 76 yaşındaki bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Verstappen: "Basının %80-85'i İngiliz olduğu için eleştiriler şaşırtıcı değil"

Red Bull pilotu Max Verstappen, kendisine yöneltilen eleştirilerin çoğunun İngiliz basınından geldiğini ve bunun şaşırtıcı olmadığını söylüyor.


Bu AMG-One, tüm gücünü Autobahn'da sergiliyor

347 km/s hızda bile hiçbir şey yokmuş gibi ilerliyor.


Direksiyon hakimiyetini kaybedip düştü: 1 yaralı

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Çay Mahallesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet devrildi, sürücüsü yaralandı.


Tekirdağ'da kaza anı kamerada!

Tekirdağ Çorlu'da dönel kavşakta hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.


Bilecik karayolu artık trafik yoğunluğunu kaldırmıyor

Bilecik'te yıllardır bir düzenleme yapılmayan şehir içi, karayolu artık yoğunluğu kaldıramazken, bazı gün ve saatler araç kuyrukları neredeyse 3 kilometreyi buluyor.


El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kişi yakalandı

İzmir’de parça tesirli el yapımı patlayıcı (EYP) ile iş yerlerine baskı ve tehdit uygulayarak kazanç sağlamaya çalışan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Sivas’ta Grand Prix Yıldızdağı bisiklet yarışları düzenlendi

Sivas’ın ev sahipliğinde 75 sporcunun katılımı ile Grand Prix Yıldızdağı bisiklet yarışları düzenlendi. Yarışlar sonunda dereceye girenlere ödül verildi.


McLaren, topladığı veriler ışığında Verstappen'in kuralları ihlal ettiğinden emin

McLaren takım patronu Andrea Stella, Max Verstappen'in Lando Norris ile olan mücadelesine ilişkin verilerin, ilk düşüncelerini doğruladığını söylüyor.


Norris: "Ufak bir hata yaptım"

Lando Norris, 2024 Britanya Grand Prix'si hafta sonunda gerçekleştirilen sıralama turlarının ardından üçüncü olmasıyla ilgili konuştu.


DS Automobiles'den Temmuz ayı fırsatları!

Tüm modellerde geçerli fırsatlar.


Giresun Espiye'de icradan satılık arsa!

Giresun Espiye'de 585 m² arsa icradan satışa sunuluyor...


Yurt genelinde 441 bin 910 sürücü hakkındı işlem yapıldı

Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 27 Haziran ve 4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiği, toplam 441 bin 910 sürücüye işlem yapıldığı belirtildi.


Öfkeli şahıs sürücüyü yumruklayıp, otomobili böyle tekmeledi

Motosikletlinin tartıştığı sürücüyü darp ettiği anlar kamerada


Britanya GP Sıralama: Russell pole'de, Verstappen dördüncü!

2024 Britanya Grand Prix'si sıralama turlarında pole pozisyonu George Russell'ın oldu.


İskenderun'da sağanak, trafikte aksamalara neden oldu

skenderun’da sabah saatlerinde başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Amanoslar ve Liman bölgesinde etkili olan yağış nedeniyle D- 817 kara yolunun sağ şeridi göle döndü. Sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar ve motosikletler arızalanınca trafikte aksamalar oldu. Uzun araç konvoylarının oluştuğu yolda trafik kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin çalışmasıyla yolda kalan araçlar kaldırıldı


Otomobilde kampanyalar sürüyor: İşte sıfır faiz sunan markalar


’’Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem ama’’ dedi, milyonluk aracını taşla doldurdu

Elazığ'da aracına air süspansiyon sistemleri takmak isteyen Uğur Çiçek, sanayide yüksek fiyat verilmesi üzerine “Kimsenin ekmeğine taş koymak istemem” diyerek aracının bagajına 120 kilogram ağırlığında taş koyarak istediği sonuca ulaştı.


Pendik’te çakarlı minibüs sürücüsüne 6 bin 439 TL ceza

Pendik’te minibüs sürücüsü, tartıştığı bir sürücünün otomobilinin kaputuna yatarak aracın ilerlemesini engelledi. Olay yerine gelen ve minibüste usulsüz çakar-siren tertibatı bulunduğunu tespit eden polis ekipleri tarafından sürücüye 6 bin 439 TL ceza kesildi.


Arnavutköy'de çocuk parkına terk edilen araçlar tehlike saçıyor

Arnavutköy’de, çocuk parkı yanına terk edilmiş iki ticari araç, akşamları uygunsuz görüntülere sebebiyet verdiği gerekçesiyle mahallelinin korkulu rüyası oldu.


Piastri: "Q3'te son tur için çok geç kaldık"

Oscar Piastri, Britanya GP sıralama turlarındaki son bölümde piste çıkmak için geç kaldıklarını dile getirdi.


Türkiye'nin 6 aylık otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 Avrupa ülkesine yapıldı

Türkiye otomotiv endüstrisi yılın ilk yarısındaki ihracatın yüzde 52,78'lik kısmını Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, İtalya ve İspanya'ya gerçekleştirdi.


Otomobil 5 metre yüksekten uçtu: 3 ölü, 4 yaralı

Erzurumun Horasan ilçesinde, 5 metre yüksekten düşen otomobildeki 7 kişiden 3'ü öldü, 4'ü yaralandı.


Prema, 2025 IndyCar sezonu için Sargeant ile görüşüyor

Tek koltuklu serilerdeki güçlü Avrupa takımı, eski sürücüsü Logan Sargeant ile 2025'teki yeni IndyCar projesi için temas halinde.


Ataşehir'de TEM Otoyolu'nda cipte yangın çıktı

Ataşehir'de TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir cipte çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda cip kullanılamaz hale geldi.


Bakan Yerlikaya paylaştı! 2 Milyon 408 bin 77 araç denetlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendiğini, toplamda 441 bin 910 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.


Otomobil sürücüsünün dikkatsizliği faciaya neden oluyordu

Manavgat’ta otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.