OTOMOBILIN OSCAR'ı TOGG'A

Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen ve ‘Türkiye'nin Otomobil Oscar'ı' olarak adlandırılan ‘Türkiye'de Yılın Otomobili 2024' yarışmasını Togg T10X kazandı.

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Türkiye'de Yılın Otomobili 2024' yarışmasını Togg T10X kazandı. 'Türkiye'nin Otomobil Oscarı' olarak adlandırılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışmasında OGD üyesi 63 otomotiv gazetecisinden toplamda 2 bin 630 puan alan Togg T10X birinci seçildi. Ödülün şirketin kuruluşunun altıncı yılına denk gelmesi ayrı bir sürpriz oldu. Yarışmada ayrıca 'Yılın Basın Lansmanı' ödülünü Gökçeada'da düzenlenen Renault Austral lansmanı alırken, 'Yılın İnovasyonu' ödülü mobilite deneyimini tek bir uygulamada buluşturan 'Togg Trumore Dijital Deneyim Platformu' ile Togg markasına ve 'Yılın Tasarımı' kategorisi ödülü de Kia EV9'a verildi.

'Yılın Otomobili bir marka haline geldi' açıklaması yapan OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, 'Türkiye'deki otomotiv firmalarının yanı sıra yurtdışındaki ana merkezler tarafından da takip ediliyor. Bu OGD ve Yılın Otomobili organizasyonunun başarısını gösteriyor. Yılın Otomobili ödülünün yanı sıra diğer kategorilerde verdiğimiz ödüller de büyük ilgi görüyor. Hatta Yılın Otomobili ödülünden bile daha fazla rekabet yaşanıyor. Bu da doğru işler yaptığımızın bir kanıtı' diye konuştu.

Geniş katılımlı bir törenle ödüller sahiplerini buldu.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU

'Pazara çıktığımız ilk yılımızda bu ödülleri almak onur verici' diyen Togg Kurumsal İletişim ve Marka Lideri Çağ Günaçar, 'Bu oldukça saygın ve prestijli bir ödül. Aynı zamanda Togg olarak bugün 6. yaşımızı kutluyoruz. Böylesine özel bir günde Türkiye'de Yılın Otomobili ve Yılın İnovasyonu ödüllerini de almak bizim için çok anlamlı bir yaş günü hediyesi oldu' dedi.

2024-06-27T04:59:57Z dg43tfdfdgfd