Trending:


Fiat Tofaş marka otomobil kağıt gibi buruştu: 9 yaralı

Sivas'ın Ulaş ilçesi meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i çocuk 9 kişi yaralandı.


Toyota, ralli zaferini İtalya'ya özel bir versiyonla kutluyor

Fiyatı biraz tuzlu gelebilir.


Motosiklete yüklediği eşyalarla görenleri şaşkına çevirdi

Bursa'da bir motosiklet sürücüsü, iki tekerlekli aracına yüklediği eşyalarla çıktığı trafikte görenleri şaşkına çevirdi. O anlar kameraya yansırken, motosikleti sürmekte güçlük çeken sürücünün rahat hareketleri 'pes' dedirtti.


Burdur-Antalya Karayolunda Elektrikli Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Burdur-Antalya karayolunda seyir halindeki üç tekerlekli elektrikli motosiklete arkadan gelen bir otomobil çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa A. yaralanırken, olay sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.


D100 Karayolunda Trafik Durma Noktasına Geldi

2024-2025 eğitim öğretim dönemi çerçevesinde okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için uyum haftası başladı. Okulların açılmasıyla özellikle mega kent İstanbul'da öğrencilerin okula giriş ve çıkış saatlerinin yaşandığı öğle saatlerinde trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Araç trafiği özellikle öğle saatlerinde D100 Karayolu Kadıköy mevkiinde durma noktasına geldi. İBB verilerine göre, trafik yoğunluğu yüzde 50 olarak ölçümlendi. Oluşan yoğun trafik havadan dron ile görüntülendi.


Aydın Şoförler Odası’ndan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çağrı

Türkiye’de kişi başına en fazla aracın düştüğü illerden biri olan Aydın’da her yıl okulların açılması ile çileye dönüşen trafik yoğunluğunu azaltmak için Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve velilere çağrıda bulundu. Özmeriç, ikili öğretim yapan okullar ile tekli öğretim yapan okulların giriş-çıkış saatlerinin 30’ar dakika aralı olması halinde, vatandaşların da zorunlu olmadıkça özel araç...


Aston Martin, Newey transferini resmi olarak açıklamaya hazırlanıyor!

Tasarım efsanesi Adrian Newey'i Aston Martin'le ilişkilendiren güçlü söylentilerin ardından şimdi, geçişin açıklanmasının yakın olduğuna inanılıyor.


Makas atan tırın dorsesi yan yattı, yol trafiğe kapandı

Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tırın dorsesi devrildi. Karayolu bir süreliğine araç trafiğine kapandı.


Pazarı elektrikliler kurtardı

Pazarı elektrikliler kurtardı Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2024 yılı Ocak-Ağustos döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0,2 oranında artarak 762 bin 152 adet olarak gerçekleşti. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) rakamlarına göre, otomobil satışları ise, Ocak-Ağustos döneminde geçen yıla göre y...


Kontrolden çıkan ticari araç tarlaya devrildi: 4 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan ticari aracın tarlaya devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.


Bursa'da Motosiklet Sürücüsünün Tehlikeli Yolculuğu Şaşkınlık Yarattı

Bursa'da bir motosiklet sürücüsü, motosikletine yüklediği eşyalarla trafiğe çıkarak görenleri şaşkına çevirdi. Güçlükle motosiklet süren sürücünün tehlikeli yolculuğu, diğer sürücülerin dikkatini çekti ve o anlar kameraya yansıdı. Sürücü, uyarılara aldırış etmeden kilometrelerce devam etti.


Yaptıkları drift ehliyetlerine mal oldu: O anlar kamerada

Ankara'da sokak arasında drift yaparak trafiği tehlikeye sokan E.S. ve D.Ç.S. hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerin ehliyetlerine 60'ar gün el konuldu. O anlar anbean kameraya yansıdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/yaptiklari-drift-ehliyetlerine-mal-oldu-o-anlar-kamerada-374873


Eskişehir'de bir hemşire park halindeki araçta ölü bulundu

Eskişehir'de bir hemşire, park halindeki otomobilde ölü bulundu. Odunpazarı ilçesi Vadişehir Mahallesi 5628. Sokak'ta, 26 AIC 139 plakalı aracın arka camının kırıldığını fark eden vatandaşlar, otomobilin arka koltuğunda bir kadının hareketsiz olduğunu gördü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiple...


Yeni Peugeot 3008 ve E-3008 Türkiye'de!

İlk aşamada 2 motor seçeneği ile geldi.


Kağıtları yakarken otomobili yaktılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde atık yakarken çıkan yangın, otomobile sıçradı. Tamamen yanan otomobil, metal yığınına döndü.


Hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı kaza kamerada

Karaman'da hafif ticari araç ile motosikletin karıştığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan olmazken, mahalle sakinleri kazanın olduğu sokağa önlem alınmasını istedi.


Bu yılın en çok satan otomobilleri: Hangi marka zirvede yer aldı?

Ocak-Ağustos 2024 araç pazarında en fazla satışı yapılan otomobil modelleri belli oldu.


Tofaş üretimde tek vardiyaya geçti

Tofaş, 2 Eylül tarihinden itibaren üretimde tek vardiya sistemiyle çalışmaya başladığını açıkladı. Türkiye’nin binek otomobil ve hafif ticari araç üreticisi Tofaş, 2 Eylül tarihinden itibaren üretimde tek vardiya sistemiyle çalışmaya başladığını duyurdu. Bloomberght'nin haberine göre; Yıllık 450 bin otomobil üretim kapasitesi bulunan fabrikadaki ya...


Cupra'nın en büyüğü Terramar, bütün heybetiyle tanıtıldı!

Yeni SUV'nin detaylarına giriyoruz.


Dereye uçan otomobil ters döndü

Hatay’da dereye uçarak ters dönen otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı.


Otomobilde geldikleri 5 yıldızlı otelden çekiciyle çıktılar

Yaz tatilini geçirmek için geldikleri Antalya'da 5 yıldızlı otele girişte valeye çalışır vaziyette teslim ettikleri aracı arızalı olarak teslim aldılar. 45 gün sanayide yatan otomobilin 100 bin TL civarında masrafı çıktı. Otel yöneticileri ise yaşanan olaydan sorumluluk kabul etmeyerek yemek ısmarlama teklifinde bulundu.


FIA, McLaren ve Mercedes tasarımlarına açıklık getirilmesinin ardından tüm 2024 kanatlarını yasal ilan etti

McLaren ve Mercedes'in ön kanatları hakkındaki merak Monza'daki araç içi görüntülerle arttı.


Sainz: "Yeni güncellemeleri diğer pistlerde de görmek lazım"

Ferrari pilotu Carlos Sainz, güncellemelerin işe yarayıp yaramadığını görmek için biraz daha beklemek istiyor.


Sainz: "Ferrari'nin Monza güncellemeleri McLaren'la gerçek bir yarış içinde olmamızı sağladı"

Carlos Sainz, Charles Leclerc'in Monza zaferinin ardından Ferrari'nin yaptığı güncellemelerin İtalyan takımını şampiyonluk mücadelesinde tutacağına dair umudunu dile getirdi.


Kaza yaptı durmadan yoluna devam etti

İstanbul’un Başakşehir'de seyir halinde olan otomobil ve hafriyat kamyonu kazaya karıştı. Hafriyat kamyonunu şoförü durmadan yola devam etti. Olay anı cep telefon kamerası tarafından görüntülendi.


Yusuf Dikeçle birlikte Avrupa'dan Asya'ya bisiklet sürerek geçti!

Dünyanın kıtalararası tek triatlonu olan Oral-B Challenge İstanbul, 1 Eylül Pazar günü Beykoz’da gerçekleşti. Boğaziçi Triatlon yarışının Kanlıca’da yüzme etabını başlatan düdüğü; marka yüzü ünlü Oyuncu ve seramik sanatçısı Yağmur Tanrısevsin ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Atıcılık alanında gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç çaldı.


Otomobil park halindeki araçlara çarptı: 7 yaralı

Balıkesir'in Havran ilçesinde bir otomobilin park halindeki iki araca çarptığı kazada 7 kişi yaralandı.


Polis 15 hurda aracın bulunduğu yerlerden kaldırılmasını sağladı

Eskişehir'de polis ekiplerince, şehir estetiğini bozarak görüntü kirliliği oluşturan metruk araçlara yönelik gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 15 hurda araç bulundukları yerlerden kaldırıldı.


Motokros heyecanı başlıyor

4-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dünya Motokros Şampiyonası, hem yerel ekonomiye hem de Türkiye'nin uluslararası imajına önemli katkılar sağlıyor.


Elektrikli bisikletle 2 otomobile çarpan çocuk yaralandı

Samsun'un Bafra ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu, elektrikli bisikletle park halindeki otomobillere çarptığı kazada yaralandı.


Avcılar'da İETT otobüsü motokuryeye çarptı

Avcılar'da İETT otobüsü motokuryeye çarptı. Kazada motokurye hafif yaralanırken, otobüs şoförünün yola devam etmek istemesine toplanan grup tepki gösterdi.


Ferrari 296 GTB, Novitec sayesinde gücüne güç katıyor

Artık hiç olmadığı kadar geniş!


Tofaş Otomobil Fabrikası vites küçülttü

Türkiye'nin hem binek otomobil hem de hafif ticari araç üreten tek otomotiv şirketi olan Tofaş, 2 Eylül tarihinden itibaren üretimde 1 vardiya sistemiyle çalışmaya başladı.


Volvo Trucks tek şarjla 600 kilometre yol gidecek elektrikli kamyonu 2025’te piyasaya sürecek

İsveçli Volvo, FH elektrikli kamyonunun tek şarjla 600 kilometre yol gidecek uzun menzilli versiyonunu 2025'te piyasaya süreceğini bildirdi.


Horner, McLaren'ın ön kanadının 'yasal olmadığını' düşünüyor

Christian Horner, McLaren'ın MCL38 aracının ön kanadının yasal olmadığını düşünüyor.


Nazilli’de okul bölgelerine hız kesici kasisler yapıldı

Nazilli Belediyesi, okul bölgelerine yakın yollar ve çocuk oyun gurubu bulunan parkların yollarında trafik akışını yavaşlatılarak, yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla hız kesici kasisler yaptı.


Çorum’da kuralları ihlal eden sürücülerine ceza yağdı

Çorum'da son bir ayda yapılan denetimlerde 394 araç trafikten men edildi, 65 bin 161 araç kontrol edilirken, kurallara uymayan 24 bin 688 araç sürücüsüne 47 milyon 601 bin 695 lira cezai işlem uygulandı.


BMW, MINI Cooper SE modellerinin bir kısmını geri çağırıyor

Avrupa'da da geçerli olacak.


Otomobil satışları ağustosta artışta

2024 yılı Ocak-Ağustos döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı %0,2 oranında arttı.


Trafikte kör eden tehlike: Beyaz far

Sürücüsüne daha uzun ve geniş görme açısı sunan zenon farlara sahip araçlar, önlerinde seyreden araçları tehlikeye atıyor. Uzmanlar beyaz ve keskin bir ışık saçan sahte xenon farların trafik güvenliğini tehlikeye attığını belirtiyor. https://haberglobal.com.tr/gundem/trafikte-kor-eden-tehlike-beyaz-far-374892


Yalova’da 130 litre kaçak alkol ele geçirildi

Yalova’da polis tarafından yapılan kontrolde bir araçta 130 litre kaçak alkol ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.


Otomobil ve hafif ticari araç pazarı büyüdü

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinin (ODMD), Ocak-Ağustos 2024 verilerine göre, otomobil satışları, ocak-ağustos döneminde geçen yıla göre yüzde 3 artarak 605 bin 639, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 9,5 azalarak 156 bin 513 adet oldu. Otomobil ve hafif ticari araç pazarı ağustosta yüzde 0,8, otomobil pazarı yüzde 0,23, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 2,6 arttı. Ağustos ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı geçen yılın aynı...


Otomobile motor yükledi, kapısı açık trafikte seyretti

Aksaray'da otomobilin arka koltuklarına motosiklet yükleyen araç sürücüsü sığdıramadığı motosikletin ön tekeri dışarıda aracın arka kapısı açık halde trafikte seyretti. Sürücüye trafik kuralı ihlalinden para cezası kesildi.


Ducati, Alvaro Bautista ile yeni anlaşma imzaladı!

Ducati, Alvaro Bautista ile 2025 WSBK sezonu için sözleşme imzaladı.


Beykoz’da otomobil alev alev yandı

Fatih Sultan Mehmet köprüsü Anadolu çıkışında bir otomobil alev alev yandı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, yanan otomobil küle döndü.


Yenilenen Mercedes-Benz Sprinter FL yola çıkıyor

Yenilenen Mercedes-Benz Sprinter FL, çoğunu standart olarak sunduğu ek güvenlik ve yardım sistemleri ile öğrencilerin güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor.


Opel'den özel Eylül ayı fırsatları!

Tüm modellerde geçerli fırsatlar.


Motora giren kedi çıkmayınca, otomobil sanayiye götürüldü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobilin motoruna giren kedi, bir saat süren çalışmaya rağmen çıkmayınca araç sanayiye çekildi.


İETT motokuryeye çarpıp kaçmaya çalışınca kavga çıktı

Avcılar'da İETT otobüsünün motokuryeye çarpıp yaralaması ve yola devam etmesi üzerine bir grup toplanarak şoföre tepki gösterdi. O anlar kameralara yansıdı.


Erciyes’te Transanatolia Rally Raid rüzgarı

Kayseri Erciyes, dünyanın en zorlu rally organizasyonlarından biri olan TransAnatolia Rally Raid'e ev sahipliği yaptı. Mersin'den Van'a uzanan 2 bin 200 kilometrelik parkurun önemli duraklarından biri olan Erciyes'te, yarışların ikinci gününde, 11 ülkeden 91 yarışmacı kamp yaptı.