Otomobil

Trending:


Toyota Supra, 2 litrelik motor seçeneğine veda ediyor

Sadece altı silindirli motorla sunulacak.


Bandırma'da meydana gelen motosiklet kazası

Balıkesir'in Bandırma ilçesi, Kâşif Acar Caddesi’nde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Otomotivde startup'lar ile trend yakalanabilir

TAYSAD, bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği Tedarik Zinciri Konferansı ile sektörün sorunlarını masaya yatırdı.


İzmir Selçuk'ta Yol Kenarında Yangın Çıktı

İzmir'in Selçuk ilçesinde yol kenarında çıkan yangın, araç sürücülerinin müdahalesi ve belediye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.


Yayaların arasına dalan araç elektrik direğini devirdi: 5 yaralı

İstanbul Avcılar'da sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından elektrik direğine çarptı. Elektrik direği yayaların üzerine devrildi. Kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.


Rüzgardan elektrik üretiminde rekor

Rüzgardan elektrik üretiminde rekor Türkiye Elektrik İletim AŞ verilerine göre, Türkiyede dün günlük bazda 1 milyon 16 bin 62 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim 1 milyon 25 bin 573 megavatsaat oldu. Dün en yüksek elektrik tüketimi 47 bin 573 megavatsaatle saat 15.00te, en düşük tüketim ise 35 bin 233 megavatsaatle saat 06.00da gerçekleşti. Günl...


F2 Avusturya Sprint: Bearman ilk F2 zaferini kazandı!

Oliver Bearman, geçen yılki Monza ana yarışından bu yana ilk F2 zaferini, pole’den başlayan Kush Maini'yi başlangıçta geçerek ve 28 turun tamamında lider kalarak kazandı.


Karaman’da otomobilin çarptığı kadın yaralandı

Karaman’da yolun karşısına geçmeye çalışan 19 yaşındaki genç kadın otomobilin çarpması sonucu yaralandı.


Sokakta temizlik yaparken otomobil çarptı

Zonguldak Belediyesi temizlik personeline, sokağı temizlediği sırada otomobil çarptı. Yaralanan şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


D-100 Karayolu'nda feci kaza! Taksi bariyere saplandı

Kaza, saat 05.30 sıralarında Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. 34 THE 52 plakalı taksi, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere ok gibi saplandı. Kazada aracın ön camından içeri giren bariyerin arka camdan dışarı çıktığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Taksi şoförü şans eseri kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mersin'de işçi...


Faciadan dönüldü: Takla atıp akaryakıt istasyonu daldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ana yol üzerinde kontrolden çıkan otomobil, takla atarak akaryakıt istasyonuna daldı.


Eruh'ta 200 metreden dereye uçan otomobilin sürücüsü öldü

Kaza, sabah saatlerinde Eruh ilçesine bağlı Yanılmaz köyü yakınlarında meydana geldi. Ali Özkan’ın kontrolünü yitirdiği plakası öğrenilemeyen otomobil, 200 metre yüksekliğindeki uçurumdan dereye düştü. Çevredekilerni ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, UMKE, Eruh Arama ve Kurtarma (ERKUT) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, hurdaya dönen araçtaki Ali Özkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis memuru Cemalcan Ev kazada şehit...


Marko, Red Bull'daki iç çekişmelerin sona ermesi gerektiğini düşünüyor

Helmut Marko, Christian Horner ve Jos Verstappen arasındaki anlaşmazlığın gereksiz bir dikkat dağınıklığına sebep olduğunu düşünüyor.


At yarışçılığının derbisi; Atatürk adına 98’incisi düzenlenen Gazi Koşusu, bugün Veliefendi’de yapılacak

Organizasyonda en iyi dereceyi, 1996'da Özdemir Atman'ın sahibi olduğu "Bold Pilot" isimli safkan, 2.26.22 ile yaptı


Trafik kazasında karnındaki bebeğini kaybetmişti... Bir acı haber daha

Mardin'de kırmızı ışıkta hızla geçen TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada, karnındaki 8 aylık bebeği kaybeden Özlem Nerse Karakaş da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.


Araç sahipleri dikkat: 31 Ağustos'tan itibaren zorunlu olacak

Genel Güvenlik Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihi ertelendi. Bayiler stokları eritmeye çalışıyor. Piyasada fiyat artışı beklenmiyor.


Bu otomobilin ikincisi üretilmedi, dünyada tek

Sivas'ta bağlama ve mobilya ustaları tarafından yapılan ahşap arabanın ikincisi üretilmedi. Dünyada tek olan bu araba satılabilirse geliriyle okul yaptırılacak.


Takla atan hafif ticari araç 50 metre sürüklendi: 3’ü çocuk 5 yaralı

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan hafif ticari araç yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.


Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası

Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın Ankara'da düzenlenen 2. ayağında sporcular Mühye köyünde orman etabında mücadele etti.


Fatih'te Kamyon İndirme Kavgası

Fatih'te bir sokakta kamyondan ürün indiren işçiler ile otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sürücü bıçakla saldırırken, işçiler sopalarla karşılık verdi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.


İstanbul'da otomobil gece kulübüne daldı

Bakırköy'de bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek gece kulübüne daldı. Kazada sürücü yaralanırken, gece kulübünde hasar meydana geldi.


Siirt'te kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Siirt'in Eruh ilçesinde şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Ekiplerin yaklaşık 3 saatlik çalışmayla sürücü araçtan çıkartıldı ancak sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi.


Jandarma tarafından durdurulan araçtan uyuşturucu madde çıktı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yol kontrol noktasında Jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta uyuşturucu madde bulundu.


Beyoğlu'nda bazı yollar trafiğe kapatılacak

Beyoğlu'nda yapılacak yürüyüş nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Alternatif güzergâhlar ise açıklandı. İşte detaylar...


MotoGP Hollanda Sprint: Bagnaia kazandı, Martin ikinci, Vinales podyumda!

2024 MotoGP Şampiyonası'nın Hollanda'da gerçekleştirilen sprint yarışında zafer Francesco Bagnaia'nın oldu.


Beykoz-Riva yolunda iki araç kaza yaptı: 3 yaralı

Beykoz-Riva yolunda seyir halindeki iki araç kaza yaptı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.


Yeni Audi A3'ler artık daha sportif

Dördüncü nesliyle 2020 yılından bu yana pazarda yer alan Audi A3, beş kapılı Sportback ve dört kapılı Sedan gövde tipiyle kapsamlı bir güncellemeye tabi tutuldu. Fiyatlar 2 milyon TL seviyesinden başlıyor.


Motosiklet dönüş yapan otomobile çarptı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde otomobil ile motosikletin karıştığı kazada motosikletin sürücüsü ile arasında yolcu olan kişi yaralandı.


Motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında motosikletle otomobil çarpıştı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Uzmanı anlattı: Otomobil fiyatlarına zam mı gelecek?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın otomotiv sektörüne yönelik, GSR uygulama tarihi 7 Temmuz 2024'ten, 31 Ağustos 2024 tarihine ertelendi. Peki otomobil fiyatlarına zam gelecek mi?


Göreve giderken kaza yapan polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de göreve giderken trafik kazası geçiren polis memuru Cemalcan Ev şehit oldu.


Marquez, Pramac/Ducati ayrılığı için 'suçluluk hissetmiyor'

Sekiz kez dünya şampiyonu olan Marc Marquez, Pramac'ın Yamaha için Ducati'den ayrılmasında herhangi bir rol oynamadığını düşünüyor


Boş tarlada yanan otomobil hurdaya döndü

Adıyaman’da boş bir tarla içerisinde alev alarak yanan otomobil hurda yığınına döndü. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, tuzağa yakalanmış bir güvercini ise yanmaktan son anda kurtardı.


Motosikletli trafik polisi, geçirdiği kazada şehit oldu

Kocaeli’de görevdeyken trafik kazası geçiren motosikletli trafik polisi Cemalcan Ev (27) şehit oldu. Ev’in cenazesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Ordu’ya gönderildi.


2 Milyon 786 Bin 451 Araç Denetlendi, 433 Bin 207 İşlem Yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 20-27 Haziran tarihleri arasında 2 milyon 786 bin 451 aracın denetlendiğini ve 433 bin 207 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı. Denetimlerde hız ihlali, periyodik muayene eksikliği, emniyet kemeri kullanmama, sürücü belgesiz araç kullanma ve zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmama gibi durumlar tespit edildi. Bakan Yerlikaya, trafik kurallarına uyulması ve aşırı hız yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.


Volvo: EX90'ın bazı özellikleri, ilk teslimatlara yetişmeyebilir

Kablosuz telefon bağlantısı gibi bazı yazılım özellikleri sonradan eklenecek.


Kartal'da kontrolden çıkan taksi bariyerlere girdi

Kartal'da seyir halindeki ticari taksi kontrolden çıkarak bariyere girdi. Kazada taksi sürücüsü yaralandı.


100 bin TL´den Başlayan Fiyatlarla Araba Almak İster Misiniz?

Sıfır kilometre alamaya bütçesi yeterli olmayan okurlarımız için, ikinci el ilanları araştırırken, Fiat marka araçların 100 bin TL´den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bilgisine ulaşıldı. Alım fırsatı sunan o ilanları haberimizin devamında bulabilirsiniz...


Hyundai o modelde fiyatı 895 bin TL'ye düşürdü! Yeni liste şaşırttı

Beğenilen otomobil markası Hyundai 2024 Temmuz fiyat listesinde sürpriz yaptı. İşte Hyundai i20 Temmuz fiyat listesi...


Kontrolden çıkan otomobil, sitenin duvarını aşıp başka bir aracın üzerine düştü

Bursa'da sürücünün kontrolden çıkan otomobil bir sitenin duvarını aşıp başka bir otomobilin üzerine düştü.


Takla atan otomobildeki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobildeki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.


Ortalama hız tespit sistemine ilginç tepki

Şerif Topal, Türkiye genelinde 1 Haziran'da uygulamaya konulan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kapsamındaki ortalama hız tespit sistemine tepkisini yazdığı türkü ile dile getirdi.


Motosikletini durduran polislere savcı tanıdığını söyleyerek isimlerini ve numaralarını istedi

Eskişehir'de araç trafiğine kapalı yolda motosikletiyle seyir halindeyken kendisini durduran polise sinirlenen ve savcı tanıdığı olduğunu öne sürerek ekiplere mukavemet gösterdiği iddia edilen kurye, ters kelepçeye gözaltına alındı.


Ön camdan giren bariyer arka camdan çıktı! Feci kazada burnu bile kanamadı

İstanbul'da D-100 Karayolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir taksi, bariyere saplandı. Kazada taksinin ön camından girip arka camdan çıkan bariyer, olayın şiddetini gözler önüne sermeye yetti. Feci kazada sürücü ise sadece kaşından yaralandı.


CUPRA Formentor yenilendi,Ağustos’ta geliyor

Yeni CUPRA Formentor, köpekbalığı burnunu andıran ön tasarımı, üçgen CUPRA Matrix LED farları ve arka stoplara entegre, aydınlatmalı CUPRA logosuyla yeni tasarım dilinin DNA'sını taşıyor


Bayrampaşa’da çukura düşen forklift vinç yardımıyla kurtarıldı

Bayrampaşa’da bir sanayi sitesinde yol bilinmeyen bir sebeple çöktü. Çöken yolun çukuruna düşen forklift'in vinç yardımıyla çıkarıldığı o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


D-400 Karayolu’nda adeta ölüme koştu

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki D-400 karayolu Taşağıl ışıklı kavşağında yolun karşısına geçmek için yola fırlayan yaya, ilk otomobile çarpılmaktan kıl payı kurtulurken, ikinci otomobilden kurtulamadı. Kazada yaralanan 65 yaşındaki Tahsin Cılı isimli yayanın, Serik Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından, durumunun ağır olması nedeniyle Antalya'ya sevk edildiği bildirildi.


Avcılar'da facianın eşiğinden dönüldü: Otomobil yayaların arasına daldı

Ankara istikametine seyreden otomobil, Avcılar'da aydınlatma direğine çarpıp yayaların arasına daldı. Aydınlatma direğinin devrildiği kazada 5 kişi yaralanırken, otomobilde hasar meydana geldi.


Kars’ta köy yollarına parke kilitli taş döşeniyor

Kars’ta köy yolları tek tek yapılıyor. Köy girişleri beton asfalt olurken, köy içi yollara ise kilitli parke taş döşeniyor. Yapılan yollar köylülerin yüzünü güldürüyor.


Mardin'de kahreden son! Karnındaki bebeğiyle öldü

Kaza, dün öğle saatlerinde Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlardaki Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile Özlem Nerse Karakaş yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk...