Yeme İçme

Trending:


Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu: O anlar kamerada

Karaman'da elinde pasta ile yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadının hafif ticari aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu an kameraya yansıdı.


Ertelenen motorin ve benzin zammı, daha yüksek bir rakamla pompaya yansıyacak

Benzin ve motorinde 21 Haziran'da beklenen ancak EPDK müdahalesiyle ertelenen zam, 24 Haziran Pazartesi gecesi daha yüksek bir rakamla pompaya yansıyacak.


Norris: "Mükemmel bir tur attım!"

Lando Norris, İspanya Grand Prix'sinde elde ettiği pole pozisyonunun şu ana kadar elde ettikleri arasında en iyisi olduğunu söyledi.


Bartın'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Bartın'da seyir halinde bulunan bir otomobil ile kavşaktan çıkan başka bir otomobil çarpıştı. Feci kazada 3 kişi ölürken biri ağır 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin arkadaş oldukları ve gezi dönüşünde kaza meydana geldiği belirtilirken, olay yerine gelen yakınları büyük acı yaşadı. Kazanın ardından güvenlik tedbirleri alındı ve yol tamamen ulaşıma açıldı.


Alevler otobana gelmeden söndürüldü

İstanbul-İzmir otobanı yanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, Bursa'nın Karacabey ilçesi yakınlarında meydana geldi. Alevler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü ancak ihbar üzerine itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve yangını kontrol altına aldı. Otobana sirayet etmeden söndürülen alevler, sürücülere rahatlama sağladı.


Araç takla attı: 1 ölü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aracın takla atması sonrası bir kişi öldü.


Bentley'in yeni modelleri İstanbul'dan yola çıktı

İstanbul Silüeti Koleksiyonu sınırlı sayıda üretilen, Continental GT Azure V8, Flying Spur Azure V8 ve Bentayga Azure V8 modellerinden oluşuyor


Wolff: "Antrenmanlarda trafiğe kalmasaydık birinci ve ikinci olarak tamamlardık"

Mercedes takım patronu Toto Wolff, İspanya GP'si hafta sonunda Cuma günü antrenman seanslarının ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.


Motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti! Teyzesinin feryadı yürekleri dağladı

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Türkmen Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Sedat Şenol'un (19) kullandığı plakası öğrenilemeyen motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Batu Özlü'ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen sürücü ve Özlü ağır yaralanırken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından...


Bertone, yeni süper otomobilinde V10 motor kullanacak

Azami hızı 350 km/s olsa da bu hıza ulaşması uzun sürmüyor.


Tam elektrikli BMW M3, "rakipsiz" olacak!

BMW M CEO'su Frank van Meel, dört motorlu bir kurulum istiyor.


Kontrolden çıkan minibüs şarampole uçtu: 5 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan minibüsün şarampole uçtuğu kazada 5 kişi yaralandı.


Bayburt’un sokakları tozdan geçilmiyor

Bayburt'ta park halindeki araçların üzerine adeta toz yağdı. Araçların üzerleri toz nedeniyle çamur rengine büründü. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi'ndeki yollardan ve kaldırımlardan yükselen tozlar, araçların üzerlerini de kaplamaya yetti. Çetin kışların yaşandığı Bayburt'ta, bu sefer araçların üzerleri karla değil, toz ve kirle kaplandı.


‘Hepimiz için tehlike yaratıyorlar’

Kaldırımdan giden scooter’lar, iki araç arasına giren motosikletler, geceleri farsız sürüş yapan bisikletliler... Bazıları sanki onlara hiç kural yokmuş gibi kullanıyorlar bu araçları. Oysaki motosikletten elektrikli scooter’a ve bisiklete her biri için kurallar var. Yaz aylarında bu araçların kullanımı artınca herkesin güvenliği için yasal düzenlemeleri tekrar hatırlayalım istedik.


Korupark otoparkındaki araç alev alev yandı

Bursa'daki Korupark AVM'nin kapalı otoparkında bir araç alev alev yandı. Otoparkı dumana boğan yangın ekiplerce söndürüldü.


Şarampole devrilen otomobilden şans eseri yaralı kurtuldular

Afyonkarahisar’da takla atıp şarampole devrilen devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı.


Russell: "Aceleci davranmayacağız"

Mercedes pilotu George Russell, Lewis Hamilton'ın en hızlı turuna rağmen hafta sonu hakkında acele etmekten kaçınıyor.


Bursa'da düğün konvoyu yolu trafiğe kapattı! Yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde şehirlerarası yolu kapatarak trafiği kesen düğün konvoyu sebebiyle yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu.


Otomobil traktöre çarptı: 1 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin traktöre çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.


Araç motoruna sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Erzincan’da otomobilin kaput kısmına sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.


Taksicilere saldırıya karşı yeni önlem: "Panik butonu" geliyor

Yolcular için de "panik butonu" da gelecek


Köpekle otobüse bindi, tepki gösteren yolcularla tartıştı

Ankara Kızılay'da köpeği ile otobüse binen kadın ile yolcular arasında tartışma çıktı.


İzmir'de iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.


Virajı alamadı, önce lüks araca ardından ağaca çarptı

İstanbul Sarıyer'de aşırı hız kazayı getirdi. Virajı alamayan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip önce park halindeki lüks araca çarptı. Ardından ağaca çarparak yan yattı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.


Menfeze düşen otomobilde 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da takla atarak yol kenarındaki menfeze düşen otomobilde 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


Otoyol ve köprüler nefes aldırdı... Bayramda 21 milyondan fazla araç geçti!

14-21 Haziran tarihlerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen ve kamu-özel işbirliğiyle yapılan otoyol ve köprülerden 21 milyon 67 bin 377 araç geçiş yaptı.


Konya'da motosiklet hırsızlığı kamerada

Konya'da bir motosiklet evin önünden çalınırken motosikleti çalma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Perşembe günü saat 03.05 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaciğan Mahallesi Kordon Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın önünde meydana geldi. Motosiklet sahibi Esat Yalçınkaya, motorunun çalındığını eşinin telefonuyla fark etti ve durumu polise bildirdi. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görüntülerde şüpheli şahsın motosikleti çalma süreci yer alıyor. Olayın ardından polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 2,87, altının gram fiyatı yüzde 0,33 oranında artış gösterirken, dolar/TL yüzde 0,45, euro/TL ise yüzde 0,60 oranında değer kazandı.


Konya'da hafif ticari araç devrildi: 3 çocuk öldü, 3 kişi yaralandı

Konya'da devrilen hafif ticari araçtaki 3 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, dün saat 18.30 sıralarında, Karatay ilçesi İsmil Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Abdurrahman Kaplan’ın kontrolünü yitirdiği 65 NY 981 plakalı hafif ticari araç, yoldan çıkıp devrildi. Kazada, Abdurrahman Kaplan (29), Selma Kaplan (36), Melek Kaplan (...


Kastamonu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla atan otomobilde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Brown: "Norris pole'ü alabileceğine inanıyordu"

McLaren CEO'su Zak Brown, Lando Norris'in İspanya Grand Prix'si sıralama turlarında pole'ü almasının ardından konuştu.


Kayseri'den İzmir'e gitmek için yola çıktı: Mola vermeyince kaza yaptık

Kaza, saat 10.30 sıralarında Aksaray- Konya kara yolu Tacın Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi. Kayseri’den bayram tatili sonrası İzmir’e gitmek için yola çıkan Bülent Bostancı yönetimindeki 35 DMR 87 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki traktör bayisine girdi. Otomobil, traktör ve yedek parçalara çarparak durabildi. Sürücü Bülent Bostancı ile eşi Eda Bostancı (35), çocukları 2 aylık Demirhan...


Karşıdan karşıya geçmek isteyen ayıya araba çarptı

Bursa - İstanbul karayolu üzerinde yol kenarında yatar vaziyette duran ayıyı gören sürücüler şok oldu. Bir tır sürücüsünün hareketsiz duran ayıyı merak edip yanına gitmesiyle hayvanın öldüğü anlaşıldı. https://haberglobal.com.tr/gundem/karsidan-karsiya-gecmek-isteyen-ayiya-araba-carpti-354763


İstanbul'da taksilerde 'panik butonu' devreye giriyor

Taksi sürücülerine yönelik saldırılarda yaşanan artış sebebiyle İstanbul'da örnek bir proje hayata geçiriliyor. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından prototipi tanıtılan taksilerde 'panik butonu' projesi, ilk defa Haziran ayı itibarıyla kapsamlı olarak İstanbul'da denenmeye başlandı. Konuyla ilgili konuşan taksici Birol Güneş, "Bu sistemde yolcu ile araba içerisinde herhangi bir münakaşaya girdiğinde, panik butonu var. Bu...


Kavşakta çarpıştılar, durmadan yollarına devam ettiler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kavşakta çarpışan iki otomobil durmadan yollarına devam etti. Kazada araçların birinden düşen tampon ve plaka, 3 gündür sahibinin almasını bekliyor.


Otomobil traktör bayisine daldı, sürücü 'uykum vardı' dedi

Aksaray'da bayram tatilinden dönen ailenin içinde olduğu otomobil, yol kenarındaki traktör bayisine girdi. Sürücü Bülent Bostancı (36) “Kayseri’den İzmir’e gidiyorduk. Biraz uykum vardı. Benzinliğe girip mola vereyim, dedim. Girmeyince de böyle bir kaza yaptık” dedi.


Maltepe'de kaza yapan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı

Maltepe'de seyir halindeki bir otomobil, daha önce kaza yapmış ve sürücüsü olay yerinden kaçan araca çarptı. Kazada ölen veya yaralanan olmazken, kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale geldi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve inceleme başlatıldı.


Opel, otomotiv üretiminin 125. yılını Rüsselsheim'da kutladı

Kutlamanın yıldızları, Grandland ve Frontera oldu.


F1 İspanya Grand Prix'sinde "pole" pozisyonu Lando Norris'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı İspanya Grand Prix'sinde "pole" pozisyonunu, McLaren takımından Lando Norris elde etti.


FIA'nın F1'deki son esnek kanat tartışmalarına müdahale etme planı yok

Formula 1'in son esnek kanat tartışmaları takımları konuşturuyor, ancak FIA'nın olup bitenlerle ilgili hiçbir endişesi yok


Bentley Mulliner'den İstanbul'a özel koleksiyon

Aşık olmak için yeni sebepler.


Dönüş yolculuğu başladı! TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde trafik akıcı

Gidiş yolculuğunda uzun araç kuyruklarının oluştuğu ve trafiğin durma noktasına geldiği TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilciler dönüş yolculuğunda ulaşımını rahat sağlıyor.Güzergah üzerinde meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızalanmaları nedeniyle bölgede trafik zaman zaman aksıyor. Akıcı yoğunluğun aralıklarla devam ettiği Bolu geçişinde yarın akşam saatlerine kadar akıcı yoğunluğun sürmesi bekleniyor.


Tokat’ta otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti

Tokat'ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti.


F1 Academy İspanya GP: Pole'den başlayan Abbi Pulling ilk yarışı kazandı, Pin sekizinci!

F1 Academy'nin İspanya'da gerçekleştirdiği ilk yarışı kazanan isim, Alpine Akademi sürücüsü Abbi Pulling oldu.


20 saniyelik drift keyfinin maliyeti 32 bin TL oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Tofaş marka otomobili ile drift yapan sürücünün ehliyetine 60 gün süreyle el konularak, 32 bin 233 TL para cezası kesildi.


Beylikdüzü'nde makas atarak trafiği tehlikeye sokan sürücüye 7 bin 129 lira para cezası

Beylikdüzü Yakuplu'da akan trafikte hızla ilerlediği sırada diğer araç sürücülerine makas atarak trafiği tehlikeye sokan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliye 7 bin 129 lira para cezası verildi.


İzmir'de bayramda da yol çalışmaları hız kesmedi

İzmir'de bayramda da yol çalışmaları hız kesmedi İZMİR, (DHA)-İZMİR Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı süresince de ara vermeyip, Çeşme Dalyan Mahallesi, Seferihisar Akarca Mahallesi, Buca Uğur Mumcu Caddesi, Bayraklı Postacılar Mahallesi, Menemen Irmak Mahallesi, Bornova Kemalpaşa Mahallesi, Kemalpaşa Ulucak-Damlacık bağlantı yolu gibi çeşitli l...


Manisa’daki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Manisa’nın Salihli ilçesi Dibekdağı mevkiinde dün iki mahallede etkili olan yangın, yaklaşık 14 saat süren çalışmalar sonucu gece kontrol altına alındı. Yangında 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi yanarken, 1 büyükbaş hayvan da telef oldu.


Korku dolu dakikalar! Seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı

Iğdır'dan Diyarbakır'a 44 yolcu ile seyir halinde olan F.A. yönetimindeki 34 GUJ 369 plakalı Star Diyarbakır firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsü Batman’ın Kozluk ilçesinde Üçyol mevkisinde motor kısmından alev aldı. Alevleri gören F.A., yolcuları tahliye ederken, yangını gören çevredekiler yangın tüpüyle müdahalede bulundu. O sırada bölgeye yakın olan belediye tankerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüs...


Yılın ilk çeyreğinde 2 milyon 353 bin 228 araç egzoz muayenesine girdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, yılın ilk çeyreğinde 2 milyon 353 bin 228 aracın egzoz muayenesi yapıldı, muayenesi yaptırılmayan 378 araç için ise 3 milyon 951 bin 680 lira idari para cezası kesildi.