KAYNANAYA OTOMOBILLI şIDDET

Mardin'de S.D.Ç., ablasıyla önünü kestiği kayınvalidesi Neriman Çekin'i ayağından çıkardığı terlikle dövdü; sonra otomobiliyle çarparak yaraladı. Kadının kırılan koluna ve bacağına platin takıldı. Gözaltına alınan saldırgan gelin serbest bırakıldı.

Mardin Artuklu'da otomobiliyle seyir halinde olan S.D.Ç. adlı kadın, Emniyet Caddesi'nde yürüyen kayınvalidesi Neriman Çekin'i gördü. Aracıyla kaynanasının yolunu kesen gelin, yanındaki ablasıyla aşağıya indi; ayağından çıkardığı terlikle Çekin'i darp etti. Çevredekilerin araya girmesine rağmen öfkeli gelin kaynanasına vurmaya devam etti; o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

BEBEĞİ İÇİN SERBEST

Öfkesi dinmeyen saldırgan gelin, bindiği otomobilini Çekin'in üzerine sürüp çarptı. Ayakları yerden kesilip sırt üstü savrulan kayınvalide ağır yaralandı. Kaynanasının başında bir süre daha bağıran S.D.Ç., daha sonra ablasını da yanına alarak otomobiliyle uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Neriman Çekin, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ayağında ve kolunda kırıklar oluşan Çekin, tedavisinin ardından taburcu edildi. Bu arada, gözaltına alınan S.D.Ç., küçük yaşta çocuğu olduğu için ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'ABLASIYLA BİRLİKTE TUZAK KURDU'

Ölümden dönen Neriman Çekin, gelininin serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Saldırının planlı olduğunu belirten Çekin, 'Abla-kardeş beni takip etmişler. Hem darp edip hem arabayla üzerimden geçemeye çalıştılar. Kolumda ve ayağımda platin var. Ben acılar içindeyken bu kadın nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor' diyerek isyan etti.

2024-07-04T04:12:50Z dg43tfdfdgfd