Otomobil

Trending:


MotoGP Almanya GP: Sprint yarışında zafer Martin'in, Bagnaia üçüncü!

Pramac Ducati sürücüsü Jorge Martin, cumartesi günü gerçekleştirilen sprint yarışında zaferin sahibi oldu.


Kahramanmaraş’ta otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 ölü

Osmaniye'den Yozgat'a düğüne giden otomobil sürücüsü Kahramanmaraş'ta kaza yaptı. Kazada 76 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti.


Yolu kapatıp halay çeken konvoylar, sürücüleri çileden çıkardı

Bursa'da düzenlenen 2 ayrı düğün konvoyu, yol keserek halay çekti. Sürücülerin tepkisi amatör kameraya yansıdı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün merasimleri artarken, Bursa'da da benzer olaylar yaşandı. Osmangazi ilçesindeki Ali Ferruh Yücel Caddesi ve Mudanya Bulvarı üzerinde düzenlenen düğün konvoyları, araçlardan inerek yol ortasında halay çekti. Sürücülerin korna çalması ise sonuçsuz kaldı. Konvoylar nedeniyle trafiğin tek şeritten ilerlediği anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.


Otomobil tarlaya uçtu: 6 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.


Uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri kahkahaya boğdu

Sahipleri ile uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri izleyen herkesi güldürdü. https://haberglobal.com.tr/gundem/uzun-yola-giden-kedinin-araba-icindeki-goruntuleri-kahkahaya-bogdu-358845


Otomotiv ihracatı Haziran ayında yüzde 12 azaldı

Otomotiv sektörünün haziran ayı ihracatı yüzde 12,4 azalarak 2,6 milyar dolar oldu. Türkiye ihracatında yine ilk sırada yer alan endüstrinin aldığı pay ise yüzde 14,1 olarak gerçekleşti.


Verstappen: "Tabandaki büyük hasarla sadece 'hayatta kalmaya' çalıştık"

Red Bull pilotu Max Verstappen, aracın tabanındaki hasarın çok büyük olmasından dolayı dördüncülükten rahatsız değil.


Pendik'te 4 aracın karıştığı kazada bir araç durağa daldı, 1 kişi yaralandı

Pendik'te meydana gelen kazada, bir araç diğer üç otomobile çarptıktan sonra otobüs durağına daldı. Duraktaki bir vatandaş yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Yurt genelinde 441 bin 910 sürücü hakkındı işlem yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiğini, toplamda 441 bin 910 araca-sürücüye ise işlem yapıldığını açıkladı.


Ataşehir'de TEM Otoyolu'nda cipte yangın çıktı

Ataşehir'de TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir cipte çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda cip kullanılamaz hale geldi.


BYD, Türkiye'de 1 milyar $'lık yatırım yapacak

Fabrikanın Manisa'da kurulması bekleniyor.


Aydın’da devrilen araç park halindeki otomobile zarar verdi

Aydın'ın Efeler ilçesinde devrilen ağaç park halindeki bir otomobile zarar verdi.


Giresun Espiye'de icradan satılık arsa!

Giresun Espiye'de 585 m² arsa icradan satışa sunuluyor...


F1, Newey'nin planlarını öğrenmek için neden Eylül ayına kadar beklemek zorunda?

Aston Martin, Newey ile anlaşmaya varma yolunda ilerliyor gibi görünse de, Red Bull ile yapılan bir anlaşma nedeniyle yakın zamanda bir haber gelmeyecek.


Russell: "İlk üç ya da dört yarışın ardından bu sonucu hayal bile edemezdik"

George Russell, pole pozisyonunu kazandığı sıralama turlarının ardından çok mutlu.


Verstappen: "Umarım daha agresif bir yarış çıkarırız"

Max Verstappen, daha geriden başladıkları için savunmadan ziyade atak odaklı bir yarış çıkarmalarını umuyor.


Maliyeden ticari araçların kayıt dışı akaryakıt alımına yakın takip... Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelecek yılbaşından itibaren vergi mükelleflerine ait ticari araçlar için yürürlüğe girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’yle 8 milyon aracın 713 milyar liralık akaryakıt tüketiminin dijital olarak takip edileceğini belirterek, "Sistemin devreye alınmasıyla elle plaka girişi ve bu sayede usulsüz akaryakıt fişi düzenlenmesi engellenerek akaryakıt istasyonlarındaki vergi kaybının önlenmesi için önemli bir adım...


Tehlikeli yolculuk kamerada!

Aksaray’da ev eşyası yüklü kamyonetin kasasında biri ayakta diğeri oturur şekilde seyreden 2 çocuğun tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı.


Prema, 2025 IndyCar sezonu için Sargeant ile görüşüyor

Tek koltuklu serilerdeki güçlü Avrupa takımı, eski sürücüsü Logan Sargeant ile 2025'teki yeni IndyCar projesi için temas halinde.


Dağdan kopan kaya parçası seyir halindeki otomobile isabet etti: 1 ölü, 2 yaralı

Tunceli'de dağdan kopan kaya parçasının seyir halindeki otomobile isabet etmesi sonucu Deniz Doğan (24) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay, Tunceli- Erzincan karayolunun 40’ıncı kilometresi, Zagge mevkisinde meydana geldi. O.T. (36) yönetimindeki 34 KV 4761 plakalı otomobile, seyir halindeyken dağdan kopan kaya parçası isabet etti. Kaya parç...


Sivas’ta Grand Prix Yıldızdağı bisiklet yarışları düzenlendi

Sivas’ın ev sahipliğinde 75 sporcunun katılımı ile Grand Prix Yıldızdağı bisiklet yarışları düzenlendi. Yarışlar sonunda dereceye girenlere ödül verildi.


Otomobilde kampanyalar sürüyor: İşte sıfır faiz sunan markalar


Otomotiv ihracatı haziranda 2,6 milyar dolar oldu

Otomotiv sektörü temsilcileri geçen ay 2,6 milyar dolarlık ihracat yaptı.


DTM Norisring: 1. yarışı Rast kazandı, Ayhancan Güven 16. sırada bitirdi

2024 DTM Şampiyonası'nın Norisring'de gerçekleştirilen ilk yarışını, Schubert Motorsport'tan Rene Rast kazandı.


Bakan Yerlikaya açıkladı: Çakar kullanan 215 sürücüye ceza

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 Haziran-4 Temmuz 2024 tarihleri arasında: 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendiğini ve çakar kullanan 215 sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.


Portakal yüklü kamyona çarpan araç güçlükle çıkarıldı, trafik kilitlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç portakal yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve araç vinç yardımıyla çıkarıldı. Bu durum D-400 Karayolu'nda kilometrelerce trafik kuyruğuna neden oldu.


F1 Büyük Britanya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Russell'ın

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 12. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'sine, Mercedes pilotu George Russell ilk sıradan başlayacak. Büyük Britanyalı pilot, İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki 5,9 kilometrelik Silverstone Pisti'nde düzenlenen sıralama turlarında, 1 dakika 25.819 saniyelik derecesiyle ilk cebin sahibi oldu. Russell'ın ta...


Vasseur: "Monako'dan sonra şampiyon değildik, şimdi de aptal değiliz"

Ferrari takım patronu Frederic Vasseur, takımın mevcut gidişatı hakkında yorumlarda bulundu.


TEM Otoyolunda cip alev alev yandı

TEM Otoyolunda cip alev alev yandı Yangın, saat 00.30 sıralarında TEM Otoyolu Çamlıca gişeler mevkisi, İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen cipin motor kısmında, seyir halindeyken bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri gören sürücü aracını emniyet şeridine çekerek yangın tüpleri ile müdahale etti, an...


Leclerc: "Mazeret üretmeye gerek yok, yeterince hızlı değiliz"

Charles Leclerc, aracın hafta sonu boyunca istedikleri seviyede olmadığını söyledi.


Osmaniye’de lüks otomobil tıra arkadan çarptı: 4 yaralı

Osmaniye'de lüks otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.


Samsun'da 2 otomobil çarpıştı! Yaralılar var

Olay, Samsun'un Terme ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun-Ordu Karayolu'nda seyir etmekte olan Kenan C. idaresindeki 38 ADG 658 plakalı hafif ticari araç kavşaktan yola çıkan Mustafa Y.'nin kullandığı 35 ALP 349 plakalı otomobile yan tarafından çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobilde bulunan Mücahit M. araçta sıkıştı. Kazada, Kenan C., Merve N.A., Mustafa Y., Mücahit M. yaralandı. İlginizi Çekebilir Araçta sıkışan...


DS Automobiles'den Temmuz ayı fırsatları!

Tüm modellerde geçerli fırsatlar.


Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!

Kadıköy'de İSPARK'a ait katlı otoparka bırakılan yaklaşık 10 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce vida ile çizildi. Araçlarda maddi hasar oluştu. Araç sahipleri karakola giderek şikayetçi oldu. Otomobili çizilen Volkan Dalakçı, 'Aracım yaklaşık bir buçuk yıldır orada duruyor. Güvenli durmasını istediğim aracımın başına böyle bir şey gelmesi beni gerçekten çok üzdü. Yaklaşık 10 aracın olduğu söylüyorlar. Benim burada aboneliğim var. Bana 2...


Di Giannantonio, 2026 sonuna kadar VR46'da kalacak

Motorsport.com'un edindiği bilgiye göre Fabio di Giannantonio, Ducati ile yaptığı anlaşmanın ardından 2026 MotoGP sezonuna kadar VR46 için yarışmaya devam edecek.


Alonso: "Aston Martin son yarışlardaki problemleri çözdü"

Aston Martin pilotu Fernando Alonso, sıralama turlarında ilk ona girmelerinin ardından daha iyi göründüklerini söyledi.


Mercedes, Sainz için hâlâ bir seçenek olabilir

Andrea Kimi Antonelli'nin Formula 2 sezonuna zor bir başlangıç yapması ve Toto Wolff'ün bu konudaki demeçleri, Carlos Sainz'ın Mercedes'te yarışabileceği söylentilerini tekrar gündeme getirdi.


Burdur’da seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu

Burdur-Antalya Karayolu'nda seyir halindeki hafif ticari araçta çıkan yangında itfaiyenin tüm müdahalesine rağmen araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.


Öfkeli şahıs sürücüyü yumruklayıp, otomobili böyle tekmeledi

Motosikletlinin tartıştığı sürücüyü darp ettiği anlar kamerada


Terk edilmiş 2 araç mahallenin korkulu rüyası oldu: İçeriden sallana sallana çıkıyorlar

İstanbul Arnavutköy'de yıllardır park halinde duran iki ticari araç mahallelinin huzurunu iyiden iyiye kaçırdı. Çocuk parkının yanına park edilen araçların içinde akşam saatlerinde uygunsuz davranışlar sergilendiğini belirten mahalle sakinleri "Gece saatlerinde kim olduğu belirsiz kişiler geliyorlar ne yapıyorlar bilmiyoruz. İçerisinden çıkanlar sallana sallana çıkıyor düzgün bir şekilde içinden çıkmıyorlar" dedi.


Russell: "Araç, sıralama turlarında adeta canlandı"

George Russell, aracın Britanya GP sıralama turlarında adeta canlandığını ve harika hissettirdiğini söyledi.


Bakan Yerlikaya paylaştı! 2 Milyon 408 bin 77 araç denetlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 araç denetlendiğini, toplamda 441 bin 910 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.


Otomobil sürücüsünün dikkatsizliği faciaya neden oluyordu

Manavgat’ta otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Tekirdağ'da dönel kavşaktaki kaza kamerada

Tekirdağ Çorlu'da dönel kavşakta meydana gelen kaza, hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü, hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Adı Gresini ile anılan Hamilton, MotoGP'de bir takım almakla ilgilendiğini açıkladı

Yedi kez Formula 1 dünya şampiyonu, MotoGP'de bir iş girişimiyle ilgilendiğini kabul ediyor.


Takla atan otomobil 100 metre sürüklendi: 1 yaralı

Kırıkkale'de takla atan otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklendiği kazada 1 kişi yaralandı.


Bir bardak su ve bir muz ile 13 saat havada kaldı

ADANA (İHA) – Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş" dedi.


Sultanbeyli'de Trafik Tartışması Korku Dolu Anlara Neden Oldu

Sultanbeyli'de bir servis minibüsü şoförü, trafikte tartıştığı sürücünün otomobilinin önünü keserek korku dolu anlara neden oldu. Minibüsten inen şoför, otomobilin üzerine giderek sürücünün dışarıya çıkmasını istedi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.


Aracın, su içen kediyi ezdiği anlar kamerada

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir aracın su içen kediyi ezdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


SUV tipi otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk öldü

Samsun'da SUV tipi otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.