Haber

Trending:


Motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti! Teyzesinin feryadı yürekleri dağladı

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Türkmen Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Sedat Şenol'un (19) kullandığı plakası öğrenilemeyen motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Batu Özlü'ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen sürücü ve Özlü ağır yaralanırken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından...


Bu araçtan burunları bile kanamadan çıktılar

Bilecik'te otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içinde bulunan 3 kişi yara almadan kurtuldu.


Safari aracı 5 metreden yuvarlandı... 1 turist öldü

Bir turistin öldüğü 3 kişinin ise yaralandığı kazadan sonra araç sürücüsü Rıdvan Ş. olay yerinden kaçtı.


Citroen'in SUV'u yenileniyor

Citroën, yeni nesil C3 Aircross modelini 2024 yılı sonunda Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor.


Düğün konvoyu yolu trafiğe kapattı, yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu

Bursa'da şehirlerarası yolu kapatarak trafiği kesen düğün konvoyu sebebiyle yüzlerce metre araç kuyruğu oluştu.


‘Bidon kafa' ayaklarına dolandı

Gazeteci Gaffar Yakınca, otomobiline binerken motosikletli bir sürücünün kendisine hafifçe çarptığını, (ve sanki yaptığı normal bir şeymiş gibi) özür bile dilemeden yoluna devam ettiğini anlattı. İşin daha da garibi, olup bitene şahitlik eden yakınlardaki bir sürücü, Gaffar Bey'e yaklaşıp, 'Görüyorsunuz değil mi, işte hep bu AKP yüzünden böyle oluy...


‘Hepimiz için tehlike yaratıyorlar’

Kaldırımdan giden scooter’lar, iki araç arasına giren motosikletler, geceleri farsız sürüş yapan bisikletliler... Bazıları sanki onlara hiç kural yokmuş gibi kullanıyorlar bu araçları. Oysaki motosikletten elektrikli scooter’a ve bisiklete her biri için kurallar var. Yaz aylarında bu araçların kullanımı artınca herkesin güvenliği için yasal düzenlemeleri tekrar hatırlayalım istedik.


Araç motoruna sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Erzincan’da otomobilin kaput kısmına sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.


Tokat’ta otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti

Tokat'ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti.


Güneşli havada sis farı yaktı! Ceza yazılan sürücünün sözleri şoke etti

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili nedeniyle kent genelinde trafik denetimlerini sıkılaştırdı. Trafik polisi ekipleri Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde şok uygulama gerçekleştirdi. Yüksek ses müzik, abart egzoz, sis farı ve emniyet kemeri takmayan sürücülere göz açtırılmadı. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saat boyunca yapılan uygulamada 50’ye yakın araç denetlendi....


Kayseri'den İzmir'e gitmek için yola çıktı: Mola vermeyince kaza yaptık

Kaza, saat 10.30 sıralarında Aksaray- Konya kara yolu Tacın Mahallesi Kavşağı’nda meydana geldi. Kayseri’den bayram tatili sonrası İzmir’e gitmek için yola çıkan Bülent Bostancı yönetimindeki 35 DMR 87 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki traktör bayisine girdi. Otomobil, traktör ve yedek parçalara çarparak durabildi. Sürücü Bülent Bostancı ile eşi Eda Bostancı (35), çocukları 2 aylık Demirhan...


Otoyol ve köprüler nefes aldırdı... Bayramda 21 milyondan fazla araç geçti!

14-21 Haziran tarihlerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen ve kamu-özel işbirliğiyle yapılan otoyol ve köprülerden 21 milyon 67 bin 377 araç geçiş yaptı.


Kavşakta çarpıştılar, durmadan yollarına devam ettiler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kavşakta çarpışan iki otomobil durmadan yollarına devam etti. Kazada araçların birinden düşen tampon ve plaka, 3 gündür sahibinin almasını bekliyor.


Şarampole devrilen otomobilden şans eseri yaralı kurtuldular

Afyonkarahisar’da takla atıp şarampole devrilen devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı.


Beylikdüzü'nde makas atarak trafiği tehlikeye sokan sürücüye 7 bin 129 lira para cezası

Beylikdüzü Yakuplu'da akan trafikte hızla ilerlediği sırada diğer araç sürücülerine makas atarak trafiği tehlikeye sokan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliye 7 bin 129 lira para cezası verildi.


Şimşekten moto kurye ve bahşişte vergi düzenlemesi açıklaması

Şimşekten moto kurye ve bahşişte vergi düzenlemesi açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bahşiş ve moto kuryelerle ilgili düzenleme hakkında sosyal medya platformu X üzerinden açıklamada bulundu. Şimşek, konuya dair yaptığı yaptığı paylaşımda, "Moto kuryenin gelirine, garsonların bahşişine yeni vergi yok, muafiyet getiriyoruz. Moto kury...


Konya'da hafif ticari araç devrildi: 3 çocuk öldü, 3 kişi yaralandı

Konya'da devrilen hafif ticari araçtaki 3 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, dün saat 18.30 sıralarında, Karatay ilçesi İsmil Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Abdurrahman Kaplan’ın kontrolünü yitirdiği 65 NY 981 plakalı hafif ticari araç, yoldan çıkıp devrildi. Kazada, Abdurrahman Kaplan (29), Selma Kaplan (36), Melek Kaplan (...


Petrol istasyonundaki kepçe yandı: Faciadan dönüldü

Tokat’ta bir petrol istasyonunda park halindeki kepçe yandı.


Bartın'da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Bartın'da seyir halinde bulunan bir otomobil ile kavşaktan çıkan başka bir otomobil çarpıştı. Feci kazada 3 kişi ölürken biri ağır 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin arkadaş oldukları ve gezi dönüşünde kaza meydana geldiği belirtilirken, olay yerine gelen yakınları büyük acı yaşadı. Kazanın ardından güvenlik tedbirleri alındı ve yol tamamen ulaşıma açıldı.


Alevler otobana gelmeden söndürüldü

İstanbul-İzmir otobanı yanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, Bursa'nın Karacabey ilçesi yakınlarında meydana geldi. Alevler, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü ancak ihbar üzerine itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve yangını kontrol altına aldı. Otobana sirayet etmeden söndürülen alevler, sürücülere rahatlama sağladı.


Konya'da motosiklet hırsızlığı kamerada

Konya'da bir motosiklet evin önünden çalınırken motosikleti çalma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Perşembe günü saat 03.05 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaciğan Mahallesi Kordon Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın önünde meydana geldi. Motosiklet sahibi Esat Yalçınkaya, motorunun çalındığını eşinin telefonuyla fark etti ve durumu polise bildirdi. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görüntülerde şüpheli şahsın motosikleti çalma süreci yer alıyor. Olayın ardından polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


McLaren misafirhanesindeki yangın büyümeden kontrol altına alındı

İspanya GP hafa sonunda Cumartesi sabah McLaren karavanında çıkan yangın, büyük olaylarla sonuçlanmadan kontrol altına alındı.


Bayburt’un sokakları tozdan geçilmiyor

Bayburt'ta park halindeki araçların üzerine adeta toz yağdı. Araçların üzerleri toz nedeniyle çamur rengine büründü. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi'ndeki yollardan ve kaldırımlardan yükselen tozlar, araçların üzerlerini de kaplamaya yetti. Çetin kışların yaşandığı Bayburt'ta, bu sefer araçların üzerleri karla değil, toz ve kirle kaplandı.


El arabasında asılı kalan ufaklık

El arabasında asılı kalan ufaklık


Gazze'deki Sivil Savunma Teşkilatı: Refah'taki araçlarımızın yüzde 50'si çalışmıyor

Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde, yakıt sıkıntısı ve İsrail'in saldırıları nedeniyle Sivil Savunma Teşkilatına ait araçların yüzde 50'sinin çalışmadığı belirtildi.


Batman’da yolcu otobüsü yandı

Batman’ın Kozluk ilçesinde, 44 yolcusu bulunan şehirlerarası otobüs alev aldı.


Otomobil traktör bayisine daldı, sürücü 'uykum vardı' dedi

Aksaray'da bayram tatilinden dönen ailenin içinde olduğu otomobil, yol kenarındaki traktör bayisine girdi. Sürücü Bülent Bostancı (36) “Kayseri’den İzmir’e gidiyorduk. Biraz uykum vardı. Benzinliğe girip mola vereyim, dedim. Girmeyince de böyle bir kaza yaptık” dedi.


Virajı alamadı, önce lüks araca ardından ağaca çarptı

İstanbul Sarıyer'de aşırı hız kazayı getirdi. Virajı alamayan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip önce park halindeki lüks araca çarptı. Ardından ağaca çarparak yan yattı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.


Araç uçuruma yuvarlandı ihbarına giden ekipler alkollü şahısla karşılaştı

Aydın'ın Köşk ilçesinde bir aracın uçuruma yuvarlandığı ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Bölgede bir süre arama yapan ekipler kazaya rastlamazken, yol kenarında bulunan alkollü şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Maltepe'de kaza yapan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı

Maltepe'de seyir halindeki otomobil, daha önce kaza yapıp sürücüsünün olay yerinden kaçan araca çarptı.


Uğur VARDAN Motosiklet âleminin ‘Sıkı Dostlar’ı...

‘Motorcular’ 60’ların sonundan 70’lerin başına uzanan süreçte ‘Vandallar’ adlı bir motosiklet çetesinin öne çıkan iki karakterinin, Johnny ve Benny’nin öyküsünü, âşık olduğu kişi yüzünden aralarına karışan Kathy’nin aktardıkları vasıtasıyla anlatan bir yapım. Jeff Nichols imzalı film dönemin sosyolojik tasvirinden çok ele aldığı karakterlerin mafyavari dünyalarında geziniyor.


Bayramda kaç araç otoyolları kullandı? Bakan Uraloğlu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatili trafik verileriyle ilgili "Otoyollardan 21 milyon 67 bin 377 araç geçti" dedi.


Bentley'in yeni modelleri İstanbul'dan yola çıktı

İstanbul Silüeti Koleksiyonu sınırlı sayıda üretilen, Continental GT Azure V8, Flying Spur Azure V8 ve Bentayga Azure V8 modellerinden oluşuyor


Sainz: "Yüksek hızlı virajlardaki zıplama Ferrari'yi öldürüyor!"

Carlos Sainz'e göre İspanya Grand Prix'si sıralama turlarında zorlanmalarının sebebi, Ferrari'nin zıplama sorununu çözememesi.


İstanbul'da yol bitti, araç şarampole uçtu! Akılalmaz anlar...

Kaza, geçtiğimiz hafta pazartesi günü saat 12.00 sıralarında Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi’ndeki özel bir firmaya ait maden sahasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde maden sahasına 34 GFT 849 plakalı pikap tarzı araçla gelen Ömer Faruk Yıldırım ve Şahin Özyapı, maden sahasında sonu olmayan olan bir yola girdi. Dersimiz mülakat! Hazırlık kursları açıldı Bir süre ilerleyen araç, yoldan aşağıya şarampole uçtu. Kazada araçtaki...


Bertone, yeni süper otomobilinde V10 motor kullanacak

Azami hızı 350 km/s olsa da bu hıza ulaşması uzun sürmüyor.


Russell: "Max ve Lando ile savaşacak hıza sahibiz"

George Russell, pazar günü gerçekleşecek İspanya Grand Prix'si için öndeki Max Verstappen ve Lando Norris ile mücadele edebileceklerine inanıyor.


Savcı Kristin: Cezaevi koşulları gayet uygun ama Porsche’li yaşamdan sonra zordur

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un davaları ABD’de sürerken Amerikalı savcı da gündem oldu. Avukatları Timur Cihantimur’un kaldığı ıslahevinin koşullarından şikâyet edince savcı Kristin Kearney “Annesinin Porsche’siyle dolaşan bir çocuk için koşullar elbette zor” yanıtını verdi.


Brown: "Norris pole'ü alabileceğine inanıyordu"

McLaren CEO'su Zak Brown, Lando Norris'in İspanya Grand Prix'si sıralama turlarında pole'ü almasının ardından konuştu.


Bilecik’te elektrikli bisiklet yan yattı: 2 yaralı

Bilecik'te elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Xiaomi SU7 satışları rekora doğru koşuyor

Mart ayında tanıtılan araç, kısa sürede büyük ilgi gördü ve satış rakamlarıyla şirketi bile şaşırttı. Ancak, bu hızlı yükselişin beraberinde getirdiği bazı zorluklar da var.


Benzin ve motorin zammı ertelenen rakamın da üzerine çıktı

Benzin ve motorinde 21 Haziran'da beklenen ancak EPDK müdahalesiyle ertelenen zam, 24 Haziran Pazartesi gününü Salı'ya bağlayan gece daha yüksek bir rakamla pompaya yansıyacak.


Mercedes'in Barselona'ya getirdiği yeni taban, neden FIA'nın resmi belgelerinde yer almadı?

Mercedes, Formula 1 İspanya Grand Prix'si için yeni bir taban tanıttı, ancak bu resmi bir yükseltme değil. İşte nedeni...


Hafif ticari araç otomobile çarptı: 1 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde hafif ticari aracın otomobile çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.


İzmir'de iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.


43 ilin geçiş güzergahındaki araç trafiği havadan görüntülendi

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'deki araç trafiği, dron ile havadan görüntülendi.


Ankara Kızılay'da Köpeği ile Otobüse Binmek İsteyen Kadın ile Yolcular Arasında Tartışma Çıktı

Ankara Kızılay'da, Altıağaç-Ulus arasında sefer yapan bir otobüste, köpeğiyle birlikte binmek isteyen bir kadın ile diğer yolcular arasında tartışma yaşandı. Yolcular, köpeği olan vatandaşın otobüsten inmesini istedi ve inmesi sonucunda vatandaşın yolculara hakaret etmesi tepki çekti. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.


Parkta tartıştığı 2 kişiyi bıçakladı: Kaçarken yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde parkta çıkan tartışmada 1'i ağır olmak üzere 2 kişiyi bıçakla yaralayarak kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.


Köpekle otobüse bindi, tepki gösteren yolcularla tartıştı

Ankara Kızılay'da köpeği ile otobüse binen kadın ile yolcular arasında tartışma çıktı.


Korupark otoparkındaki araç alev alev yandı

Bursa'daki Korupark AVM'nin kapalı otoparkında bir araç alev alev yandı. Otoparkı dumana boğan yangın ekiplerce söndürüldü.