AKDENIZ'E DEV AVM YATıRıMı

Yönetimini üstlendiği yaklaşık 200 alışveriş merkeziyle Avrupa'da sektör lideri olan Alman ECE, Türkiye'deki AVM portföyünü büyütüyor. ECE Türkiye, 10'u operasyon halinde, üçü inşaat, biri de geliştirme aşamasında 14 AVM ile ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da, 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip yeni nesil bir alışveriş merkezinin yönetiminin kendilerine emanet edildiğini belirten ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve CFO'su Nuri Şapkacı şunları kaydetti:

SEÇKİN MARKALAR OLACAK

'Aderan Global işbirliğiyle hayata geçirilecek yeni AVM Luviya Muratpaşa'da yükseliyor. 2027 başında açılışı yapılacak AVM'de 200 mağaza, 653 adet daire, 5 yıldızlı bir otel, 90 adet markalı konut ve 24 adet A sınıfı ofis alanı bulunuyor. Luviya'da ulusal ve uluslararası seçkin markalar, şehre ilk kez gelecek konseptler, yüksek nitelikli eğlence ve gastronomi seçenekleri yer alacak.' ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve COO'su Semet Yolaç Canlıel ise portföylerindeki AVM'lerin 2024 yılının ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine oranla perakende satış cirolarında yüzde 82 artış elde edildiğine söyledi.

2024-06-16T05:09:05Z dg43tfdfdgfd